tirsdag 11. oktober 2011

Godkveld.

Idag har jeg fått ryddet og dillet litt, og det føles deilig. Guttene var på tur, mens jeg og prinsessa var hjemme. Var litt nervøs med første turen til prinsen uten mamma og maten i nærheten, men det hadde jeg jo ikke behøvd å være.


Etter en rydderunde lagte prinsessa og jeg pannekaker. Hun dekket også på bordet medperlehjerter på hver tallerk. Helskjønt.  Hun liker godt å være med å hjelpe og liker å dille og pynte hun også.

 
Pelargoniene klippet jeg ned idag også satte jeg blomstene i vaser for å nyte siste rest. Dette var tips fra en landskapsarkitekt jeg så på God morgen Norge imorges. Nå håper jeg at jeg klarer å få dem til å overvintre.Litt høstkos på kjøkkenet med pels i slagbenken og tent lys, stemning. Det var skikkelig koselig å sitte å spise pannekaker sammen til kvelds her idag.


En slik dag er gullverd.

Ønsker dere en videre fin tirsdagskveld.11 kommentarer:

No.15 sa...

Virker som en flott dag. Nydelige bilder.

Klem, Lise

Har en drøm... sa...

Så koselig med jentedag ♥ Og gutta koste seg nok de også;))
Herlig med pynte- og dekkehjelp;)

Så søtt det siste bildet, søskenkjærlighet ♥

Klem Line

Mette`s hus og hjem sa...

Heia Monica :)
Så nydelige bilder du viser, utrolig koselig kjøkken å den slagbenken står høyt på ønskelisten min :)
Ja skjønner det er litt spennende å være alene uten prinsen, men de har som regel ingen fare (bare vi som innbilder oss det), er jo bra med litt alenetid med prinsessen også :))

Ønsker deg en fin morgendag
Klem Mette :))

Beth sa...

Det er kjempekoselig hos deg. Ser du har beholdt litt lyse farger du også. Nydelig det siste bilde der, er nok en meget stolt storesøster ja...:-)

Hagen i Grubba sa...

Helt topp! Vi skal også ha pannekaker i dag. Barnebarnet kommer på høstferie og da er det han som har lov å ønske seg middag. Og pannekake står oftest øverst på menyen da :)

Katrine sa...

Det var en flott dag for dere. Det fine lyst som siver inn av vinduet på bildet ditt vitner også om en herlig høst dag. Litt jentetid og guttetid er viktig i blandt. Nydelig at storesøster vil hjelpe mamma og dekke på akkurat slik du liker. Vakkert. :))

Ha en god onsdag!

Karen sa...

Så deilig det hørtes ut, og den fine fine kjøkkenkroken!!! *Min favoritt i bloggland*

Ha en finfin dag, i dag også...
*klemmer*

RoseSommer sa...

Jeg har forstørret bildene dine og kikket nøye. Så mange fine ting som passer så godt sammen. Den vekta i vinduet har jeg aldri sett maken til. Asjettene med blå kant i hylla er også veldig fine. Den blåfargen passer jo så bra til hvitt. Takk for titten!

Caroline sa...

Hørtes ut som en kjempekos dag:)
Flinke jenta di som er med å hjelper og pynter;)
Så høstlig å fint med saueskinnet i slagbenken...Minner meg på at jeg snart må hente inn slagbenken jeg har på vent i verkstedet,hehe...Ting tar jammen tid;)
Ha en fiiin dag:)
Klem Caroline

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hei kjære Monica ! ♥

Innser nå at jeg ikke har gratulert deg med den vakre prinsen ♥ Uff og huff, det var jo ikke meningen da. Gratulerer så mye til dere alle tre med den nydelige lille gutten, han er jo bare helt skjønn ♥ Og ser ut til at han har en flink og stolt storesøster, herlig ! :)

Alltid sånn at det er vanskelig å "gi" de fra seg når de er små. Jeg har alltid vært helt håpløs sånn, hihi... Men godt å få gjort litt i huset tenker jeg. ;)

Herlige detaljer på kjøkkenet ditt ♥

Nyt helgen og hverandre ♥

God klem fra Anette

Sol i Villa Blå sa...

"Gullverd", et nytt ord for meg. TAKK for titten =)

Og så ønsker jeg dere en riktig så fin helg!