mandag 10. oktober 2011

Planlegging av prinserom


Kjenner dere igjen denne karen? Han har blitt laget av vår kjære gode prinsesse Elin, og vår lille prins er så heldig å ha fått den. Akkurat nå pryder giraffen vugga, og noen ganger er han så heldig å få en kjøretur i vogna til prinsessa også. Etterhvert flytter han nok inn på prinserommet, men det er fortsatt under planlegging. Jeg hadde trodd vi skulle hatt det klar lenge før prinsen kom, men plutselig ble fokuset på badet istedenfor. 

Badet er nå snart ferdig og allerde tatt i bruk. Vi mangler dusjdør, siden den ikke har kommet med bestillingen enda. Ellers er det litt småting som mangler. Vi må blant annet ta en tur å finne speil, noen lamper og annet interiør en dag.  


Når det gjelder prinserommet har vi funnet ut at vi etterhvert har lyst å lage hobby/gjesterommet om til gutterom. Det malte jeg i en fin lyseblå farge sist sommer, og den fargen passer jo perfekt for en liten prins. Eneste vi trenger å gjøre da er å flytte hobby/gjesterommet over på et annet rom.

Men nå skal vi gå å stelle oss for dagen, her har hele familien vært oppe siden klokken seks. Nå er det andre rutiner her i huset, deilig å få masse ut av dagene.

Ønsker dere en fin mandag.
3 kommentarer:

tove sa...

Koselig rom. Hvis vi får en gutt skal han også ha blått rom, lyseblått. Delikat og lekkert.
ønsker dere en fin dag
Klem Tove

Livy sa...

Det er så koselig med slik planlegging :-) Rommet ser kjempefint ut!! Vi har akkurat pusset opp vår minste prinsesses rom - det er artig!

Ønsker deg en fin mandag! Klem fra Livy

FruLykke sa...

Nydelig farge.
Blir nok en heldig liten prins som flytter inn der etterhvert :)
Klem Annie