søndag 16. oktober 2011

Snart tid for både Julemarked og dåp


Vi nærmer oss november med stormskritt, og i november har jeg to kjekke ting på tapeten. Jeg gleder meg stort til begge deler, men er veldig glad de er i hver sin ende av måneden, hihiFørste helgen i november er det nemlig julemarked i Westernbyen på Ålgård. Gammeldags herlig julestemning, mange lekre hjemmelagde ting å kjøpe og ikke minst god middag fra restauranten. Alt samlet på en plass rundt et stemningsfullt sted. Jeg håper dere som har anledning til å komme innom kommer,  det kommer til å bli en opplevelse. I sommer var det bare helt fantastisk, og det var utrolig kjekt å få hilse noen av dere også.

Siste helgen i november planlegger vi å ha barnedåp her i heimen. Så nå tråler jeg nettet etter inspirasjon til både bordkort, bordpynting og kakepynting. Blir nok noen muffinser med pynt og fargetemaet blir brunt og lyseblått sammen tenker jeg.Hver gang jeg går tur samler jeg sammen lerk som vi kan pynte bordet med, tror det blir stilig sammen med fine blomsteroppsatser. Men kom gjerne med tips til internettadresser og steder der jeg kan finne inspirasjon. Kanskje har du nettopp hatt barnedåp selv eller blogget barnedåpen du hadde en gang? Legg gjerne igjen link og adresse.


Ønsker dere en nydelig søndag.5 kommentarer:

Camillas Romantiske hjem sa...

Julemarked er noe av det koseligste jeg vet, herlig tid vi går inn i:) Så flott blogg du har, masse nydelige bilder og inspirasjon! Følger deg videre:) Fin søndag og klem:)

Malin - mine gleder - sa...

Så herlig - nå kommer julemarked! Selv har jeg aldri vært på det - men det skal jeg i år, det er sikkert og visst. Flotte bilder du viser, og for noen herlige cupcakes.
Ha en riktig så god helg de siste timene som er igjen.
Stor klem fra Malin

LykkeLise sa...

Tuuusen takk for alle gode ord ang badet vårt vennen, det varmer :)
Gleder meg til å se badet deres også:) Alltid noe man må vente på....

Skulle så gjerne vært på markedet deres altså, synd det er så langt unna...
Sikker mange skatter:)

Hadde rosa dåp vi, men legger ved link uansett;)

http://hverdagslykkelise.blogspot.com/2010/05/vel-overstatt-dap.html

Klemmer:)

Jijji sa...

Skulle så gjerne vært med på julemarkedet deres... Men dessverre krasjer det med andre planer. Men julemakedet deres har inspirert meg og ei venninne av meg til å arrangere vårt eget lille julemarked. Velsig spent på hvordan det blir...
Her er beina høyt hevet etter dagens feiring av navnefest for lille miniprinsen. Har tatt noen bilder, så det kommer nok noe på bloggen min den nærmeste tida...

Ønsker deg en ny og herlig uke!
Klem fra Jijji

Anonym sa...

Så herlig liten prins dere har fått, koslig med planlegging.. ser så koslig ut d julemarkedet, men bor nok alt for langt borte... hadde dåp tidligere i år vi, til jente da... har ingen blogg, men hadde lyserosa servietter med prikker, lyserosa vimpelrekke med bokstaver fra stoff og stil strøket på.. hadde lyserosa prinsessekroner til vaser fylt med liljekonvall- syns d ble veldig lekkert.. ikke for mye nipserier, men en femarmet lysestake mitt på bordet, et par engle figurer og et par sølv staker på hver side.. ellers hadde vi snitter og forskjellige kaker.. og litt hvitt og rosa godteri på stettefat :) Bordkort var hvite hjerter med rosa bånd med en liten smokk på.. Kortshop gir mye inspirasjon, litt dyre for min del, men titter der ofte da... som takkekort hadde vi et bilde av vesla i størrelse 15*15med en liten hvit kant rundt, med hvit skrift på.. i ene hjørnet laget jeg hull og knøt en sløyfe av rosa prikkete bånd! Håper noe kan være til inspirasjon. Lykke til med marked og dåp!

Hilsen Linn, Sarpsborg