søndag 7. februar 2010

Kakeklokke og like fine roserIgår var jeg og min famile en tur på IKEA. Det er ikke så ofte vi er på IKEA, og spesielt ikke så ofte på en lørdag, når vi vet det er kaos, og når vi heller ikke skal ha noe spesielt. 


Jeg kom ikke hjem med så veldig mye, men en kakeklokke til en billig penge, ja det kunne jeg jo bare ikke gå forbi. Jeg kommer til å bruke den til kaker også, men enn så lenge så står den som pynt på spisebordet sammen med en gammel brikke som jeg har fått av min kjære farmor og noen søte engler. Jeg synes det ble vakkert. Trenger jo ikke å gjemme den bort i et skap.
Ellers så står rosene fra sist uke like fine enda... Utrolig! Kjekt  å kunne nyte synet av dem så lenge. Rart at det er så utrolig stor forskjell på roser, noen dør jo med en gang mens andre står like fine i en evighet. Jeg har iallefall erfart gang på gang at går man i en blomsterbutikk å betaler litt mer så står dem seg veldig mye lengre, men likevel så kan man jo være heldige med de billige fra foreksempel matbutikkene også. 


Nå står de å pryder kjøkkenhyllen min, og jeg nyter bare synet av dem. Denne fargen på rosene er desidert min favorittfarge, den er så nydelig vakker og får meg til å lengte til våren. 
Ellers så er det utrolig mange som har spurt om muffinsformene, ja de er nydelige, ikke rart jeg forelsket meg helt i dem. De er av merket Duka (er det som står under dem iallefall) og er kjøpt på glassmagasinet tror jeg.


 ♥ Ønsker dere en nydelig søndagskveld !


19 kommentarer:

victoria sa...

Så flott kakeklokke,hmmm så ikke den når jeg var på ikea sist...
Men skal jo en tur igjen om ikke så lenge så får titte etter det da, og de formene må jeg da også titte etter på glassmagasinet....
Ønsker deg en fin søndag vidre og en herlig uke...
klem victoria

Linnie sa...

Heihei.

Nydelig blogg :)

Slik kakefat/klokke har jeg også, og jeg elsker den, den er så nett og sjarmerende :)
Ble skikkelig koselig med engler i :)

Ønsker deg en riktig flott ny uke =)

Mona Christin sa...

Hei.

Jøsses... Jeg var jo på IKEA for 14 dager siden og så ikke dette nydelige klokkefatet. Hadde jeg sett det, hadde det havnet i handlevognen min, garantert. Heldige du. Men det er da det er moro å handle, når du finner skatter du ikke forventet.

Håper uka som "ukens blogganbefaling" har gitt deg flere lesere. Nå er det en ny som får sjansen... Men du skal få fortsette i blogglisten min.

Klem fra Mona C♥

Camilla sa...

Har Ikea noe så fint som en kakeklokke? Hmm.. har samlet opp endel småting jeg skulle hatt på Ikea, skal jammen meg se etter kakeklokken da =)

Ønsker deg en fin ny ukestart ♥

Klem fra meg.

MarnyAlice sa...

Hei ☺
Kakeklokker får ein aldri nok av, og det geniale er jo nettopp at ein kan bruke det til so mykje anna enn kaker ☺

For ein nydeleg farge det er på rosene dine ☺☺

Håpe du får ei fin veke ☺

Klem M ♥

Kreoline sa...

Hei M., nydelig klokke, skjønne engler. Ikea på en lørdag???? ikke ti ville hester hadde fått meg dit da. En sen og rolig kveld, sånn i 8-9 tiden det passer godt, men jeg er en av de få som ikke liker Ikea, så derfor blir det 1 gang pr år, toppen. Nydelige muffinsformer, gjør seg også godt som pynt på kjøkkenet. Ha ei flotte uga, kos deg, klem fra meg.

Minka sa...

Kjempe flott klokke, og på ikea..Jeg er dårlig shopper på ikea, jeg er innom når vi er på familiebesøk, da er det gjerne helg og masse folk. Så da er jeg kjapp og tar med meg lysene jeg alltid må ha å går til kassen og betaler for så å komme ut i bilen til en mann som klager på tiden jeg brukte..hehe. Er så deilig når en får roser som står lenge,og fargen er lekker..Klems

sylvia sa...

hei i stua.
nydelig glasskrukke du fikk deg,nydelige bilder.
herlig med rose ja,lier den fargen veldig jeg å.
ønsker deg en fin kveld,
klem fra sylvia

Ida sa...

Hei vennen!
Åh, den kakeklokken er NYDELIG! Har selv kikket etter den på ikea, men de har den ikke i sortimentet i Åsane.. må inn å dobbeltsjekke med en gang.. men når Ikea bygger stort her så regner jeg med at den komemr til oss også :)

Så utrolig fin header du har laget den - den var virkelig helt snadder!

ha en fin uke!

KLem fra Ida

Beth sa...

Så flott dekorasjon den kakeklokka ble med engler i?
Sikkert nydelig på spisebordet ditt, så hvorfor gjemme den i et skap når den kan brukes som pynt?

Sköna o Gröna Ting sa...

Hej vännen!!!
IKEA ja..., det var längesedan jag var där!!!
Jag brukar ta mig dit strax innan våren har kommit igång och fynda trädgårdsstolar och lite utekrukor som är från året innan.., det gillar jag när det är billigt:)

Ditt kakfat var vackert Monica och jag kan redan nu se det med goda bakelser på till sommaren:)))


Hoppas du får en bra start på den nya veckan.
Kramar till dig
Marianne

mammalykkelig sa...

Nå skal jeg ta min kakeklokke ut av skapet og pynte litt :)

:) Ann K

Huset på toppen sa...

Så flott kake klokke,og på IKEA så bra at en kan ginne slike fine ting der og:)jeg kjøpte mitt for 2 år siden,helt sikkert for mye mer enn dette fine lokket fra IKEA!!
Ønsker deg en fin mandag og uke,Monica!
Klem Linda

Datt sa...

Den var kjempefin den klokka, og de englene inni var jo skjønne da! <3

Besta sa...

Skjønner at jeg må innom Ikea igjen snart. Kakelokket var nydelig.
Ha en fin dag.
klem fra marilyn

Linda sa...

Nydelige bilder du viser:)
Jeg har akkurat det samme kakefatet med klokken og liker det kjempegodt, d har stått fremme siden jeg kjøpte det for snart 1 år siden:)

Jeg har motsatt erfaring med rosene enn deg. de dyre rosene på blomsterbutikken dør nesten samme natt som de er kommet i hus, mens billigrosene bra matbutikken står i over en uke. Så her handles det bare billigroser;)

Ønsker deg en superfin uke
klem<3

Margrethes hus og hage sa...

Kakeklokken var lekker! Skjønner godt at den måtte bli med hjem :)

Det er hyggelig å pynte med fine bomster, og rosene dine er jo vakre.

Ønsker deg en fin kveld. Hilsen Margrethe

Inspiration i vitt sa...

Vilken stor härlig glasklocka du köpt dig, inte visste jag att de hade sånna på IKEA. Dina vita porslinsformar var underbara oxå. Kram på dig/Ingela.

Mor og datter sa...

så fine bilder!!! :)