lørdag 23. januar 2010

Oppfordring: noe som en eier, som ikke er nytt...Godmorgen, for en herlig lørdagsmorgen... Jeg har tent lys og sitter her og bare nyter dagen. Igår kveld var jeg full av energi og fikk et skikkelig "ryddekick". Deilig å våkne til et ryddig hus.


Drømmen om en eplehage har laget en oppfordring og bedt oss om å lage et fint innlegg om noe en eier, men som ikke er nytt. 

Jeg må innrømme det at når jeg leser innlegget til drømmen om en eplehage, så kjenner jeg meg litt flau. Jeg er nok en av dem som ofte blogger mine nye kjøp. For det første så er jeg ganske matrialistisk, jeg blir glad av å shoppe. Jeg blir så hoppende glad for de nye tingene mine, at jeg bare må dele den gleden med dere. (uff, og jeg innrømmer det gjerne... jeg er bare slik) Kanskje er det fordi jeg enda er i "bloggebarndommen" som Emmeline skriver så fint om,selv om jeg faktisk har blogget siden 2007. 


Ja, faktisk siden 2007, nå kjenner jeg at jeg nesten blir litt nostalgisk her. Men de første innleggene dreide seg langt ifra om interiør. Der gikk det mest i hvilket garn som var nytt på markedet, mine nye hekle eller strikkeprosjekter, kanskje litt om scrapping og lignende- derav heter bloggen min monihobby


Etterhvert vokste interessen for interiør kraftig, og det er først det siste året denne interessen har blitt min store lideskap. Kanskje nettopp derfor føler jeg at jeg er litt i "bloggebarndommen". Jeg blogger gledelig om mine nyinnkjøp, jeg synes enda det er spennende å se på kommentarene (men hvem gjør vel ikke det?), innleggene mine handler kanskje om å vaske gulv, rydde huset eller er av det romantiske slaget så langt øyet kan se... Ja jeg er i bloggebarndommen da, dersom det er difinisjonen på den, likevel håper jeg virkelig at jeg ikke er med på å lage noe kjøpepress. 
Uansett så viser jeg bilder fra ting som ikke er nye i heimen idag, men som bare har flyttet litt plasser. Som sagt så mange ganger før så storkoser jeg meg med å flytte rundt på tingene mine, og noen "nye" (dvs puter som har ligget på vent en annen plass i huset) puter i sofaen, et "nytt" pledd, litt annen pynt på bordet og vips så er det mesten som en helt ny stue, bare ved å flytte litt rundt.


Da håper jeg dere andre også tar denne oppfordringen videre.
Ønsker dere en nydelig lørdag. Nå skal jeg ut å shoppe!!! (uff, klarte ikke holde meg, jeg måtte bare skrive det...)

7 kommentarer:

Kjeruben sa...

Hi hi som shopoholiker kjenner eg meg veldig igjen i det du skriver ja ;-)
Likte veldig godt det siste bildet! Nydelige ting!
Ønsker deg ein fin lørdag!
:o)

Mette sa...

Signerer denne jeg også! Liker gamle ting, men det er mange fine NYE ting også!
Flotte bilder!

Mette/LandligEleganse

Marias skriblerier sa...

Så nydelig blogg du har! :) Ønsker deg og dine en god helg!

Drømmen om en eplehage sa...

Takk for det koselige bidraget!

Du, jeg er ingen antishopper jeg altså! Bare så det er sagt ;o) Knis!

Masse flotte ting du viser frem. Er lysten på et par slike sodaflasker selv og angrer bittert på at jeg ikke har grepet de mulighetene som jeg har hatt. Vel, vel det kommer vel en ny anledning. Det er ikke akkurat som om det står om livet... Hehe!

Så koselig du har det hjemme. Lyst og romantisk, me like =)

Ha ei skjønn helg da du! ♥

Linda sa...

He he, kjenner meg godt igjen!
Jeg befinner meg nok i bloggbarndommen jeg også:)

Nydelige bilder du viser:)

Ha en fortsatt fin helg:)

Klem Linda

lisje astrid's husblogg sa...

God morgen snuppa:)
Herleg innlegg:)
Kjenner meg igjen i det du skriv ja...Sikkert shopoholikar både eg og du og mange andre her inne;)
Tusen takk for helsing frå deg:)Ja,eg har no 5 veggtekstar..uupps!Ei på soverommet,kjøkenet,to på stua(stua er delt i to,så dei visest ikkje i lag)Å ei i prinsessestua..Kor gøy med skuleplansjeda:)Det vil eg og ha;)
Du har det så fint:)Lyst med såååå masse lekre detaljar:9
LOVE IT!
Øskar deg ein herleg søndag:)
Klem frå Astrid<3

salige lavendel sa...

Å, så koselig kommentar på bloggen min. Gla du ble så fornøyd med kortene, det er alltid hyggelig å høre =) Fine bilder du deler med oss i dag også, du har mye vakkert i heimen!