onsdag 1. juli 2009

Ljust & Lantligt

Endelig har jeg fått den svenske boken inred och dekorera Lyst & Lantlig hjem, og jeg må bare si det at boken levde skikkelig opp til forventningene. Den er sååå utrolig inspirerende, med vakre bilder og masse tips til å lage ting selv, som foreksempel en nydelig tallerkenhylle, flotte pynteputer eller hva med et quilteteppe? Masse flott med andre ord!Har du ikke denne boken, så anbefaler jeg den virkelig på det sterkeste, og inne på
capris får du den for en slikk og ingenting! Ikke bare er den kjekk å lese i, den er også et dekorativt innslag i interiøret, fremsiden er jo bare så vakker!Ellers så måtte jeg rett å slett inn å kjøle meg ned litt idag, for det ble for varmt for meg ute. (og det er jammen meg ikke ofte jeg syns det blir for varmt, jeg elsker å slikke sol) Men for å nyte optimalt så har jeg altså vært ute hele formiddagen, både på tur men også på terrassen. Når jeg og prinsessa gikk tur, gikk vi innom den lokale blomster butikken og litt nye krukker og en pletter i luften ble med meg hjem.


Jeg har hatt pletter i luften før og for å si det slik så levde den mindre enn en uke hjemme hos meg (Jepp, det er helt sant!) Derfor ville jeg ikke gi den en sjanse til, selv om det er en nydelig plante. Ja, tenker vel dere, men hvorfor i alle verden har hun kjøpt en ny da? Jo, det er nemlig av den enkle grunn at blomsterdamen sa at dette var en annen variant av pletter i luften som var mye mer robust og sterkere. Enten så stemmer dette eller så er jeg utrolig lett å lokke. Aller mest tror jeg det er en kombinasjon, men denne gangen skal jeg prøve å vanne godt, for jeg har forstått det slik at den liker å ha det fuktig.Jeg har også hentet litt blomster fra hagen inn idag. Det gir så stemning med friske blomster inne og så er det mye kjekekre og vaske og rydde når en kan pynte opp med litt hageblomster etterpå synes jeg. En god måte å få motivasjon på, og det gir ekstra motivasjon med nye duse rosa vaser til å ha blomstene i!

Nei nå tror jeg jammen meg at jeg skal ut å nyte solen litt mer, for nå er jeg avkjølt igjen åsså skal jeg ta meg en bloggerunde og kose meg hos dere ikveld:)
Ønsker dere alle sammen noen videre flotte sommerdager, pass på å nyt dem fullt ut!!


15 kommentarer:

Lunalu sa...

Så bra at du likte boken...jeg bestilte den i går - og nå ble forventningene enda større!!! Pletter i luften har jeg aldri hørt om, morsomt navn!!! Håper denne varianten klarer seg bedre!!!
Sommerklem fra Lunalu, - som også har vært inne og avkjølt seg!

Lykkeliten sa...

Nå har jeg bestilt boken jeg også!
Gleder meg til å få den i posten! Hva heter den planten du har som henger ned over tallerkenhylla? Synes den ser så fin ut!
Kos deg i sola!
Klem*

Prinsesse Elin sa...

Det er litt ymse om jeg får disse til eller ikke. Pleier å vanne de på skaålen da funker det, å for gud skyld ikke tørk dem ut. Her Monica er det alt for varmt. Jeg kjenner at jeg sliter. I sted var første gang siden fredag jeg har sovet ordentlig.....å det var deilig. I over to timer. Nå har prinsessa våkna opp fra en døs og er klar for masse kreativt arbeid her hjemme. HURRA :o)

Frk. T sa...

Åå, enig med deg.. Boken du har kjøpt er såå fin!! Fikk den selv i posten for noen uker siden, masse lekker inspirasjon.. Og veldig Monica-stil!: )

Håper du nyter fridagene med lille jenta di, jeg teller ned til helg!

Ha en fortsatt fin sommerkveld,

Klem fra meg: )

mi-rachel sa...

den boken så jammen fin ut.
og pletter i luften er jo søte.
håper den holder seg lengre denne gangen.

Josefine sa...

Heisan...ja nå er det varmt,..men jammen deilig også:) Fine blomster hos deg...og den boken ser fin ut, fikk lyst på den! Ha en fortsatt fin uke, stor klem

Josefine sa...

Hei igjen:)

Ja den falt jeg pladask for. De har den i to størrelser, kjøpte den på Ac Home...link til dem på siden min under butikker:) Klem

Mitt lille hjem sa...

Takk for koselig hilsen hos meg!
Kjempe fin blogg du har!

Ha en riktig fin sommer, så blogges vi :)

Margrethe sa...

Boken så kjempefin ut! Det er deilig å plukke inn blomster, og det dufter så godt inne når en får litt av hagen i sta :)

God natt!

Kristin sa...

Hei
Takk for hyggelig hilsen for en stund siden.. :-)
Ha en fortsatt fin sommer :-)
Krisitn

Prinsesse Elin sa...

Hallo snuppa mi
Boka skal kjøpes når jeg kommer til Sverige. Jeg har lenge gått å siklet på denne. Som jeg gleder meg til jeg får denne.
Ja her på toppen har vi det deilig. Dagene daffer avsted og jeg nyter fred og ro. T er på rideleir oppe i stallen og dermed får jeg nok av tid til å stelle med mitt. Men jeg må innrømme det at jeg er glad at denne uka snart er over for jeg har savnet det å være sammen med henne om dagene. Nå skal vi kose oss ved basseng kanten i Fjellbacka i mange herlige dager og etterpå er det rett på hytte tur til søgne sammen med flere venner av oss. Så blir det Flekkefjord og vips så er min ferie over. Men fortsetter dette været så kaller jeg det bare bonus. Ikke noe er så fint som å gå på jobb i strålende sol og glade unger.
Jeg savner alle faktisk :O) Å da har man det bra på jobben!
Akkurat nå stekes lunsjen min i stekeovnen. Herlige rundstykker. På benken ligger Bringebær som skal bli til rørt bringebærsyltetøy. mmmmm.....

Ha en nydelig dag du også på den andre toppen. Masse klemmer fra Elin:O)

Datt sa...

Ja, jeg sikler litt på den boka jeg også, kanskje jeg burde slå til...? :)

Den kurva med planten, helhete, var nydelig synes jeg! Kan jo dette me d lyst og landlig allerede du! ;)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Den boken är jättebra, en sån man tittar i ofta. Nu i juli kommer en ny svensk inredningsbok av två bloggerskor, den ska vara väldigt fin. Du lär se när den kommer.. Jag har en plättar i luften, och jag glömmer och vattna ibland. Ett under att den lever!
Ha det gott och kram
AnnaMaria

Min stil sa...

Hei. Koselig blogg du har. Her blir jeg nok å titte innom igjen :)
Takk for tipset på boken.
God sommer.
Klæm fra Susanne

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej igen. Vet inte vad boken heter, men det är Petra/Romantiska hem och Ingela/Inspiration i vitt som har skrivit den. Det blir från många bloggerskors hem, bla Lantlivs-Anette. Jag har förbokat min, och så fort jag fått den ska jag visa. Kram igen
AnnaMaria