torsdag 2. juli 2009

Sommer, sol og fri!

For et herlig vær vi har nå dere og det må vi virkelig nyte! Sommer, sol og fri... kan det bli bedre?

Idag har jeg og prinsessa vært på tur... Det er deilig å gå oppover bakker og svette litt og belønningen er å få gå innom den lokale bruktbutikken. Bruktbutikken er riktignok på vei nedover, men så er det motivasjon etterpå til å gå opp igjen. Noen godsaker ble selvfølgelig med hjem, men det får visest i et annet innlegg, har ikke rukket å tatt noe bilder enda;)Men derimot har jeg rukket å endelig få satt inni et bilde i rammen som jeg kjøpte på landstil når vi var på hyttetur. Rammen har stått i vinduskarmen lenge, men uten bilde, så nå ble det mye koseligere og mer personlig. Og oliventreet det står i vinduskarmen enda og det har jammen meg vokst og blitt større også helt herlig!!


Da jeg var ute å pottlet med å vanne blomstene idag, så jeg jammen meg at på oliventreet ute er det noen små olivener på vei, kan det stemme? Hmm... kjekt var det iallefall og jeg følger spent med på utviklingen:) Trodde ikke oliventre kom til å trives hos meg, som dreper det meste, forutenom hjerter på snor, men jammen meg santen gjør det jo det, både inne og ute... Herlig, så spørs det hvor lenge det varer... og om jeg klarer å få det til å overvintre?


...Men hjerter på snor, eller mor med tusen barn som noen også kaller dem. De trives skikkelig godt hos meg og jeg begynner etterhvert å få ganske mange her omkring i huset. De liker å tørke ut mellom hver vanning, noe som passer meg perfekt:)


Kjøpte en mini hjerter på snor igår når jeg var på blomsterbutikken, sammen med denne skjønne rosa skålen, sommerslig og lekkert på bordet. Syns det er ekstra kjekt å vaske når en kan pynte og dille litt etterpå:)


Nå tror jeg at jeg skal gå å lage litt middag, blir ikke rare maten i denne varmen, for vi orker jo mesten ingenting! salater og lett mat er herlig i denne varmen:) Prinsessa står spent ved vinduet og venter på sin far:) ønsker dere alle sammen noen videre flotte sommerdager:)11 kommentarer:

SiljeVanilje sa...

Heihei!:)
Ja, det er virkelig godt med ordentlig sommer vær!!:)

Fine sommerbilder! og så koslig sofakrok!:)

Ønsker deg fortsatt mange like fine sommerdager!:)

Klem fra Silje

Frk. T sa...

Hei frøken!

Åå, den rammen er så fin!! Har sett på den selv mange ganger, er utrolig søt.. Jeg er så svak for trerammer med utskårede hjerter..

Håper du nyter late sommerdager og koser deg med ferie, shopping, sol og varme!

Klem fra meg: )

Margrethe sa...

Så fin rammen din er!
Oliven på treet er jo kjempegøy. Spennende å se om de blir spiselige :)

Ha en fin kveld, hilsen Margrethe

Margrethe sa...

Hei igjen :) Glemte jo helt å svare på det du spurte om. New Dawn er en lyserosa klatrerrose som blir litt høy. Den blomsterer uavbrutt hele smmeren og utover høsten, er sunn og frisk med fine roser, og den er ikke vanskelig å få tak i. Eneste aberet (synes jeg) er at den har en litt søtlig/emmen lukt som jeg ikke liker så godt. Men det er mange som synes den lukter herlig. Smak og behag :)
Den er ikke vanskelig å få til, og skal jeg anbefale en sort med de kriteriene du gir, ville det blitt den. Men klatreroser er ikke min sterke side, kan ikke så svært mye om den rosegruppen. Coral Dawn er en mørkere utgave av samme rose, og så finnes det en hvit variant også som jeg ikke husker navnet på i farta. muligens White Dawn? Klatreroser beskjæres svært moderat, så det er ikke noe du får mye arbeid med.

Ellers er det et stort utvalg buskroser som også blir høyde på, men de klatrer ikke. En flott side å kikke på er rosenposten.dk der har de veldig mye flott!

Margrethe

Kreoline sa...

Herlig med sommer, og det er et ork å lage middag, men mat må man ha. Landstil har så mye skjønt, var der for noen uker siden og snopet litt. Kos deg i sommervarmen, klem fra Mona.

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Hej,

tack för din kommentar hos mig. Vad roligt att hitta till dig. Vilket vackert hem du har och vad söt din dotter är när hon väntar på pappa. Hoppas att du får en skön helg!

Kram Anna-Lena♥

Landlig eleganse sa...

Hei hei! Takk for koselig hilsen! Har lyst på oliventre jeg også, de er så flotte - liker ikke oliven, men trenger vel ikke spise dem;0)!?

Koselig med planter, har prøvd meg med noen kunstige, men går nok tilbake til de levende. Til og med Orkidéen min klarer seg fint...da er det håp for meg også! Det hjalp å flytte ovnen fra stua, planter tåler ikke den tørre luften og varmen;0)

Livs Lyst sa...

Ja den hjerte-blomsten er skikkelig skjønn. Den får faktisk jeg til også!! (Og jeg lover at det er ingen selvfølge....!;O)

Ha noen nydelige sommerdager! Håper de blir varme og GODE!

Hilsen Liv

Guttemamma sa...

Så superkoselig hos deg alltid!! LIker så godt hjerter på tråd jeg og!!! Tusen takk for bursdagshilsen,kunne nesten vært moren din...ha ha!!
Nattaklem

Lyse drømmer sa...

Hei, takk for at du stakk innom sia mi:) Gleder meg til jeg får boka du bakriver i forriga innlegg... Den er premien i konkurransen hos Landlig eleganse:)
Så flott blogg du har, legger meg til som følger!
Ha en fin dag.
Klem Unn Erirn.

Anetteshus.com sa...

Så mange flotte bilder!! Ja, det er litt av en sommervarme vi har om dagen!! Herlig ... men litt utmattende også;) Dagene nytes stort sett i skyggen.

Ha en fortsatt herlig sommer!!!

Klem Anette:)