onsdag 8. juli 2009

Flotte funn!!

Idag har jeg og min mor vært å handlet på Fretex og ulike bruktbutikker og det var virkelig kjempegøy! Jeg fant ganske mye lekkert faktisk, og ikke var det noe særlig kostbart heller, og det er jo kjempegøy! Det er merkelig men av slike funn blir jeg bare så hoppende glad og når jeg var i den ene etter den andre butikken, så tenkte jeg virkelig at nå er jeg i himmelen, for det var jo sååå mye fint.Gammelt litermål var kjekt å finne, for det har jeg sett så mange rundt om i blogglandia har og jeg syns det er vakkert og bak står det så fint at det er ulovlig ved kjøp og salg.

Hyllen syns jeg foreløpig er skjønn slik den er , for den passer vakkert inn i mitt litt rustikke kjøkken, sammen med det romantiske. Men kanskje en vakker dag blir den hvit? hvem vet..


Broderte kjøkkenhåndkle er noe av det vakreste som finnes. Alt de gjorde før var så for seg gjort og tenk at de tok seg tid til å sitte å brodere inn monogrammer så sirlig og vakkert på kjøkkenhåndkle... Skikkelig vakre er de.

Ellers har jeg en "date" med ei viss fru sprayflaske i kveld og jeg gleder meg til å vise dere resultatet, for jeg tror det kommer til å bli kjempevakkert! (håper på det) Ønsker dere en fortsatt nydelig kveld:)

9 kommentarer:

Ellemeller sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar.
Gleder meg til å sjå resultatet av daten:)

ANita

Lottas Himmelrom sa...

Hei hei!deg har jeg sett flere ganger..og jammen skal jeg si du har en flott blogg:) Kjempe fine skatter du har funnet..legger meg som følger jeg..Ha en fin kveld!Klem

Margrethe sa...

Så flotte ting du har funnet! Jeg har også vært på Fretex i dag, men kom tomhendt hjem. Falt for et servise, men det ble for dyrt... Nå er jeg nesten litt lei for jeg ikke kjøpte det!

Ha en fin kveld! Hilsen Margrethe

Frk. T sa...

Hei supre Monica!!: )

Åå, så spennende med utfordring, selvfølgelig tar jeg den!:D Du er så snill, takk for alltid gode ord.. Setter stor pris på deg, så det må du vite!: )

Jeg har vært i Oslo i hele kveld, så har nesten akkurat kommet hjem (derfor veldig treg med å svare deg)..

Så flotte ting du har handlet idag, elsket kjøkkenhåndkledet med blått monogram..Virkelig nydelig!: )

Utfordringen tar jeg i morgen,

Stor natteklem til deg: )

Balke gård sa...

Hei, gleder meg til å se hva du ahr sprayet! Flotte funn du fikk tak i idag!! God natta:-)

Kreoline sa...

Nydelig kjøkkenhåndkle, heldige deg, er på jakt etter blå selv, men finner bare røde. Litermålet var også koselig, husker min mormor hadde et slikt. Ha en fin dag, klem fra Mona.

Datt sa...

Jeg elsker sliker litermål, har et lite et selv som det vokser eføy i for øyeblikket :)

Gleder meg til å se hva din date ender med, kommer mye bra ut av slike dater! ;)

jordbærpiken sa...

Så fine ting du fant på brukten da! Koselig med gammelt kjøkkenutstyr. :)

lovecountrychabbychicstyle sa...

hei på deg!
tusen takk for superfin kommentar:))
setter jeg stor pris på!
Jeg er ganske nybegynner på syfronten men jeg synes det går ganske bra;) øvelse gjør mester! Putetrekket er alt solgt! gikk unna:)
sommerklem fra Lillan