torsdag 9. juli 2009

Store klokker sier: "tikk takk, tikk takk"

Denne lille klokken tikker og går den også, og jeg kunne ikke gå forbi den når jeg var på min handlerunde igår, jeg så at det var muligheter med den.......og når kvelden seg på og daten med sprayflasken nærmet seg fikk den seg en skikkelig omgang... hihi;)


Jeg ble ganske så fornøyd med resultatet og klokken den tikker og går som bare det den og blir nok veldig praktisk så vel som vakkert.


I den herlige svenske boken Ljust & lantligt, hadde de en lignende klokke som de også har limt små diamanter på rundt, tenkte jeg skulle gå på den lokale hobbyen og handle diamanter for det ble akkuratt det lille ekstra som klokken trenger. Små herlige detaljer, det liker vi. Boken anbefaler jeg virkelig på det sterkeste, for her er mye lekker inspirasjon og tips til "gjør det selv prosjekter". Nå gjenstår det bare å finne en vakker plass til klokken.


Ellers har jeg nettopp sprunget rundt med kvistlakken for å realisere drømmen om å få et hvitt loft og få bort furuen... Det blir herlig!! Mer kan ikke bli gjort for ikveld, for det er ikke så kjekt for en liten prinsesse dersom mor eller far skal male... Men ikveld har jeg altså en ny date og denne gangen med herr malekost, så spørs det om den daten blir like bra?

Ønsker dere alle sammen en nydelig dag og en flott kveld:)

18 kommentarer:

Kreoline sa...

Så super den ble, den daten var vellykket. Kan du hjelpe meg litt, ser du har signatur, jeg har vært inne og laget meg en, to ganger til og med. Sendt den til bloggen, men den kommer ikke på. Hva har jeg gjort galt???? takker på forhånd. Klem.

Frk. T sa...

Hei søta! Åå, så flott klokke!! Virkelig imponerende, fikk lyst på en maken! Har jo boken jeg også, tror jeg må titte litt mer i den og se om jeg også får noen gode gjør-det-selv tips!: )

Kos deg videre, Monica!

Klem fra meg

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men så fin den blev, hittar du nu fina stenar att sätta på blir det en mycket vacker klocka! Nu måste jag titta i boken, kommer inte ihåg klockan där.
Kram till dig
AnaMaria

Kreoline sa...

Takk, jeg skal prøve i kveld, det så ut som en grei forklaring. Ser på mailadressen din, det er et godt kjent uttrykk fra mine trakter. Klem igjen.

Margrethe sa...

Så flott det ble! Skikkelig kreativt :)

Linda sa...

Jøss, så fin den ble!!!Den hadde jeg gått rett forbi, uten å ha tenkt på hvor fin den kunne bli!!Takk for super tips!!Og ja den må jo ha litt bling!!Blir sikkert kjempe tøft!Du kan sikkert sjekke ebay også, mye billig der:O)Ha en super kveld!Klem

Datt sa...

Oooo, knallbra!! Du og herr spraylakk make sweet things må jeg si!! :)

Prinsesse Elin sa...

Hei på deg
Denne klokken ble superfin Monica.
Har noen ting som skal spray lakkere når jeg kommer hjem.
Det ligger klart i garasjen. Begynte å lakkere en lampefot før jeg dro men ble ikke helt ferdig.
Må ned på mega å kjøpe mer lakk for den forsvinner på 1-2-3
Her regner det men vi har det så koselig her inne i hytten.
Valander på tv og et nytt interiør blad liggende å vente på meg når jeg skal leggge meg. Tror jeg har kjøpt 10 stk mens jeg har vært her nede. Kommer hjem til uka men først skal vi en tur til søgne. Så hjem for å så reise til Flekkefjord. En deilig ferie. Vi snakkes M.
Klem fra Elin:O)

Lina sa...

Åh, så fin den blev vit! Jag vill också ha en sån!

Kram!

lottens vita och gröna sa...

hallå vännen, nämen jisses vilket fynd va!
vackert som bara den!
varmkram lotten

Josefine sa...

Grattis med ny klokke! Den ble kjempefin...så flink du er:))

Sommerklem

jordbærpiken sa...

Så flott den klokka ble! Du finner mange skatter i ting jeg ville gått forbi, og gjør dem så fine! Flink er du. :)

Nina i Paradiset sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min!
Fikk virkelig lyst på den boken....
Kanskje du viser flere bilder fra den??
Sikkert stilig med litt "glitter" på klokken da! Skal si den ble flottere i nymalt utgave!!!

Klem!

Tomines hjem sa...

Hei hopp!! For en klokke du har fått tak i!! SÅ fint det blir med diamanter.. kan man få nok av det da?? Liker bloggen din godt og er her ofte.. ha en deilig helg!!

Lykkeliten sa...

Så utrolig fin klokka ble! Jeg har fått boka mi i posten nå også, og falt helt for den klokka.. Må ta meg en tur på bruktbutikken og se om jeg ikke finner noe lignende selv! Kjempe fin ble den i allefall!
Klem*

Kristin H sa...

Så flott klokken ble, Monica! Du er god!:-) Ha en fortsatt fin sommer, nå reiser vi snart på ferie - juhu;)
Klem fra meg;)

Modern Country sa...

Den ble nydelig!! Moro å se hvor du hentet Inspirasjonen fra. Boken blir så godt omtalt i både blogger og Interiørblader og vil tro den er fyllt med mye godt stoff og Ideer.

Ha en nydelig weekend!

Aina

et kjært hjem sa...

Så flink du er, den ble knallfin!