tirsdag 14. juli 2009

Et rosa innlegg...

Jeg fikk en helskjønn utfordring av en like helskjønn bloggerinne her om dagen. Frk T utfordret med nemlig til å lage et ROSA innlegg.


Siden jeg er ei veldig rosa jente så tenkte jeg at det var jo ingen problem, det finnes jo nok av rosa ting i heimen... Men det viste seg at jeg faktisk ikke hadde så mye rosa som jeg trodde. Noen som er inni den hvite bølgen for tiden eller? hmmm...Likevel har jeg jo noen rosa detaljer, det er utrolig skjønt med litt pasteller og kontraster synes jeg, og rosa det er og blir en favoritt for denne jente-jenten her:)

Jeg har nok likt det romantiske og søte helt siden jeg var lita jente og mesteparten av det som er rosa, glimrer og har masse bling var noe for meg. (og nå ser jeg at min lille prinsesse er akkuratt lik hun også) Mors rosa lepestift ble tidlig utprøvd og sammen med en lyserosa boa rundt halsen så var jeg i rosa-himmelen.

Slik er jeg nok ikke lengre idag, men fortsatt henger det igjen at jeg elsker dill og dall og jeg liker veldig godt det romantiske.


Idag var jeg og min lille familie ute og handlet litt og jeg måtte selvfølgelig ha med meg litt nytt romantisk og rosablomstrite stoff... lurer på hva det skal bli av disse? Syns iallefall de var nydelige i vakre duse farger. Det hvite stoffet under er utrolig skjønt for det har små hvite polkadotter på seg, helt herlig.

Lev landlig ble også med hjem og på forsiden var det jo selvfølgelig mange herlige rosa detaljer. Det spørs når jeg får andledning til å sette meg ned å virklig nyte bladet. Jeg har mange baller i lufta for tiden og jeg maler som det suser. Ja, det suser virkelig rundt meg også for igårkveld klarte jeg å få kvistlakk i øyet. Det er ikke til å anbefale og jeg kjente jeg ble en smule redd når jeg kjente det begynte å stivne til, men jeg fikk spylt øyet (les:hele hodet) hihi og det ender jo som regel godt. Sånn kan det gå når en skal ha kvistlakk på i et veldig høyt tak og står med kost og på tå i gardintrappen hihi...

Nei nå må jeg gå å stelle litt i huset, for på torsdag blir det fullt hus og stormende jubel her. Jeg har som dere så i sist innlegg allerede begynt å planlegge litt kaker og skrevet mange lister over hvilken mat jeg skal ha. (ja, jeg er en slik "listeperson" som bare må skrive ned alt hihi, men da husker jeg det iallefall)

Ønsker dere en nydelig kveld :)
Hilsen den rosa jenten:)

5 kommentarer:

Lottas Himmelrom sa...

Hei hei!
Så herlig innlegg..mange fine rosa bilder:) Veldig søtt innlegget med jungelboken også:) Vet du... jeg spilte det på teater en gang og jeg var slangen "Kah" hihihi..det er 15 år og 40 kg siden..hihi..

Så flink du er å styre og stelle..jeg MÅ bli en listeperson jeg..er jo bare kaos..Tenk jeg som skal bli lærer da..Greit å ha orden i sysakene da ja.. :)

Ønsker deg en herlig kveld..
Jeg skal bake litt pizzasnurrer jeg nå..Barna er så gla i det! Klem til deg:)

Frk. T sa...

Så koselig at du tok utfordringen, Monica: ) Koselige og rosa bilder du viser! Er en skikkelig jente-jente jeg også, alltid likt rosa, selvom det har blitt mindre av det med årene...

Håper du har hatt en fin tirsdag kjære du og at dagen i morgen blir like fin: )

God klem til deg

Margrethes hus og hage sa...

Så morsomt med et rosa innlegg, da :) fine bilder!

Hilsen Margrethe

Josefine sa...

Halloen:)


Så koselig og rosa det var her hos deg i dag! Fine bilder...og flere fine innlegg siden jeg har vært innom:)

Har vært på en liten ferietur. Nå skal jeg ut i hagen og se om rosene har overlevd regnbygene som har vært.

Ha en fin sommerdag, klem

Datt sa...

Hihi, jeg har faktisk vokst opp som anti-rosa-jente, men nå i det siste har pasteller, deriblant rosa gjort et inntog i heimen min! :O Jeg har en award til deg inne hos meg :)