onsdag 24. juni 2009

New energi ;)

Idag føler jeg meg plutselig full av energi, og for å ta igjen mye av det tapte så har jeg sprunget rundt som en tornado her i huset. Klesvasken er borte, klærna ligger fint brettet i skapet, de nye teak møblene er oljet, hele huset støvsugt... Ja i det hele så begynner det mer å ligne noe her;) Det var en herlig følelse dere, for det har jammen meg gnaget på samvittigheten når det har stått slik å ventet på en mer motivert (og ikke minst oppegående)frue!!Og bare for å toppe alt og belønne meg selv så plukket jeg inn peoner og lavendel idag. Det dufter herlig av lavendelen og den lukten gir meg ekstra energi, for en herlig og beroliggende duft! Peonene lukter ikke så godt foreløpig for nå er de lukket som en ball og da er de bare så vakre, men de lukter nok himmelsk etterhvert de også. ÅÅÅ hvor glad jeg blir av friske blomster rett fra hagen:)


I dag har det vært skikkkelig sommertemperatur her også. Helt herlig har det vært, rett å slett! Nå har jeg en liten pause og etterpå skal jeg rydde og dille litt videre. Det er så godt å kunne legge seg med god samvittighet å våkne igjen til et rent og pent hus.

Igårkveld skulle jeg i selskap og min svigerinne kom for å hente meg. Hun hadde så lyst å se litt i huset og ble med opp en liten tur før vi kjørte videre. Hun har ikke sett her hjemme på lenge og det første hun utbrøt når hun kom inn var: "Jeg ser iallefall at du er glad i engler!" Hihi da måtte jeg smile, jeg har faktisk ikke tenkt så mye over det før, at jeg har så mange engler, men jeg ser jo etterhvert at det kanskje har blitt en del i samlingen og mer kommer det nok til å bli for jeg simpelthenn bare elsker de vakre englene:)

Syrinene er ikke hentet inn ikveld, men er fra en stund tilbake siden, skulle bare vise en av englene i samlingen!

Ønsker dere en videre fin uke, nå er det ikke lenge til helg dere:)8 kommentarer:

Frk. T sa...

Wow, snakk om å være flink jente, Monica!!: ) Virkelig stått på idag du, også i denne varmen.. Imponert!: ) Motivasjoen min er alt annet enn på topp når det er så varmt, klokken er 22.30 og det er fremdeles 26 grader.. Spørs om det ikke blir tropenatt: )

Ønsker deg en fortsatt fin kveld, søta!

Klem: )

Margrethe sa...

Skal si du har litt av et overskudd! Deilig med slike dager, og så kan man kose seg med god samvittighet etterpå :)
Sommervarmen må nytes. Utrolig deilig med sol og sommer.

Ha en fin kveld :) Hilsen Margrethe

A-mora sa...

Jøss så efektiv du har vært.
Det er sant det at det er veldig trivelig og stå opp til reint og ryddig hus.
Pioner og lavendel er bare så nydelig:)

Kos deg resten i nyvaskethus med friske blomster:)
Klem

jordbærpiken sa...

Å, you lucky woman! Gleder meg til jeg også har den følelsen av at jeg har fått gjort meg ferdig med det jeg ønsker å være ferdig med. Men det blir en stund til enda. Jeg har nemlig også noen utemøbler som skulle vært oljet... Kjedelig!

Prinsesse Elin sa...

Hei på deg.
Det er ikke rart du er glad i engler....de er jo i slekt med deg M. Du er jo en engel selv:O)
Nå har jeg stått opp ekstra tidlig for å rydde litt slik at jeg skal komme hjem til rent og pent hus. Kjenner så på hva du skriver å alt som kan gjøres i forkant blir gjort slik det ikke blir sånn stress. Stress liker vi ikke!
Måtte bare innom for å ønske deg en super morgen. Snakkes senere i dag. Knib:O)

Datt sa...

Ååå, så FLINK du er, nå kan du være kjempestolt! :D Og engler er koselig å omgi seg med, lager en trygg stemning synes jeg :)

Anonym sa...

Oi, så flink du er...det er deilig med slike dager når man er full av energi og får gjort masse...da kan man slappe av med goooood samvittighet etter på...og det er en herlig følelse:))

Min energi og motivasjon er ikke helt på topp for tiden...når det er så varmt som vi har det nå, kjenner jeg at det er veldig deilig å slappe av i skyggen på daybeden på verandaen f.eks...hihi:))

Koselig liten hylle du hadde pyntet i gangen:)

Ha en strålende dag, nyt sommervarmen:)
Klem!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Änglar är jättefint, det finns det många hos oss också. Så skönt och ha städat och fint. Jag skulle behöva putsa fönster, men det tar emot.. Passa på och njut av det vackra vädret.
Kram till dig
AnnaMaria