torsdag 25. juni 2009

Der det er hjerterom, der er det husrom

For en stund siden så malte jeg gangen min hvit. Det har vært en fryd å få lys gang og en enda større fryd å endelig få pynte litt i gangen. (Jeg har nemlig ikke gjort noe i den siden vi flyttet inn, for jeg viste jo at jeg skulle male først).


Tidligere i et innlegg viste jeg hyllen som jeg kjøpte på Europris, som henger nede i gangen. Denne knaggrekken som henger i gangen i mellometasjen, kjøpte jeg også på europris, etter tips fra Prinsesse Elin for en god stund siden. Den er både rimelig og lekker og egentlig praktisk også, men denne gangen var det ikke det praktiske jeg var på jakt etter. Jeg var på jakt etter en fin knaggrekke til å henge dill på... Og slik ble det!


Oppforbi henger en folitekst med vakre ord. Der det er hjerterom, der er det husrom! Jeg elsker vakre sitater og ordtak og jeg får bare ikke nok av dem. Det er slik som muntrer opp i hverdagen:) Et koselig innslag i interiøret, synes jeg:)


Ja, nå begynner gangen så smått og forme seg og jeg kan snart begynne på et ny plass. Her blir rom for rom tatt... må jo mesten begynne i en ende. Denne prosessen er bare så gøy, og når jeg endelig er ferdig så blir det nok litt vemodig, men egentlig så tror jeg mesten aldri jeg blir ferdig. Det er jo alltid noe å gjøre, og det er jo det som er kjekt også:) Selve prosessen, så vel som produktet:)Jeg har sikkert nevnt et tusentalls ganger hvor gøy jeg synes det er å pynte å dille og jeg må bare si at det er rett å slett rene meditasjonen for meg å få lov å holde på med dette på kveldene. Da flytter jeg rundt på alt hva jeg har av pynt og bare koser meg. Jeg samler det jeg ikke bruker akkuratt der og da i et skap og bytter litt sånn med jevne mellomrom rundt forbi. Da er jeg i mitt ess og når jeg holder på slik er det et godt tegn, for da er jeg rett å slett i kjemphumør :)

Nå skal jeg fortsette og dille litt, før det er tid for criminal minds, åsså er det helg imorgen allerede. Gu hvor fort tiden flyr! Ønsker dere en nydelig morgendag og en flott helg:)

7 kommentarer:

jordbærpiken sa...

Det er så koselig hjemme hos deg! :) Man blir nok aldri ferdig med å pusle i hjemmet, men de største overhalingene trenger man forhåpentligvis ikke gjøre så ofte. :) Ha en god kveld!

Lene sa...

Så søte knaggrekker. Har et par slike under oppussing ute i verkstedet. Delig å høre at det er fler som liker å dille. Min kjære samboer erter meg en del for at jeg ikke kan sitte i ro, Hihi....

Prinsesse Elin sa...

Hei på deg
Det der ble knallfint. Synes disse knaggene var så praktiske at jeg hamstret. Det kunne jo hende at jeg plutselig fikk lyst å henge opp en knagghylle til høsten:O) Her har jeg dillet og dallet rundt i huset i hele kveld. Å som jeg har koset meg. Alt er rent og pent til ferien. Å det Monica er en herig føelse.
Egentlig trodde jeg kom til å være helt satt ut etter en hot dag på jobben men faktisk så var jeg ikke det. Hvis det blir enda varmere i morgen så får vi to være første mann som hopper i dusjen.
Ha en nydelig kveld snuppa. Snakkes i morgen:O)

Margrethe sa...

Koselig gang du har :) Og veggordene var flotte. jeg er også på utkikk etter slike, og fikk link til en nettbutikk som selger, så nå mangler det bare å få bestilt :) Det gjør seg veldig, og pynter opp på en personlig måte!

Datt sa...

Det så kjempekoselig ut, så søtt det skiltet med "Home sweet home"! :)

Litt dilling og dalling gjør nok godt for sjelen, jeg har aldri gjort det så mye før, men nå i år har jeg blitt helt hekta! Koslig :)

Kristin sa...

Så fint du har pyntet lillesøs:) Et riktig koselig hjem har du! Håper det går bra med prinsessa di, her har jentene badet i hele ettermiddag og prinsen har reist på leir:) Ønsker deg m familie en RIKTIG STRÅLENDES HELG:-D Klem fra Kristin

Margrethe sa...

Det ligger en award til deg inne hos meg :)

Hilsen Margrethe