mandag 22. juni 2009

Lille speil på veggen der...

...eller, lille og lille "fru Blom"... Speilet jeg har hengt opp er ikke så rent lite, det er faktisk gedigent, med den tjukkeste rammen jeg har sett på lenge. Praktisk er det også,for det henger i gangen, så før jeg går ut kan jeg kaste et blikk bort å se hele meg!! (veldig greit!!)


Før var speilet helt sort, og det ble mesten som et stort sort hull i veggen. Jeg har lenge hatt lyst til å male det, og endelig ble "drømmen" realisert! Gangen virker faktisk mye større nå og det ble mer åpent, lyst og trivelig!! Det ble også en mer sammenheng og stil over det hele syns jeg!


Mens jeg var igang på gangen, hengte jeg opp en hylle og dillet og dullet litt på den. Jeg satte kisten som jeg har hatt oppe ned igen og la på en skinnfell og pyntet med noen puter. Syns det ble riktig så koselig!Hyllen
har jeg faktisk kjøpt på Europis, til en meget billig penge, og jeg syns den var veldig fin for sitt bruk. Jeg kjøpte også en knaggrekke som jeg skal ha på gangen i mellometasjen, den var også ganske lekker. Der tenker jeg å bruke knaggene til masse dill og dall som skal henge nedforbi en vakker tekst!! (planene er klare hihi) Det er så kjekt å endelig få gjort noe med alt som jeg har tenkt på å planlagt i hodet!Men om dagene skal jeg innrømme at det er lite energi for tiden, verken til innlegg her på bloggen, å komme innom til dere så mye som jeg ønsker eller å gjøre så mye som jeg ønsker i hjemmet. Desverre!! (men jeg kommer sterkt tilbake vettu...)


Jeg er vikar for tiden i barnehage og all min energi er derfor der sammen med barna! Når jeg kommer hjem brukes resterende på prinsessa og min kjære og på kvelden er jeg mesten som en potetsekk (hihi) Det vil nok endre seg etterhvert som jeg har jobbet mer, for nå er alt så nytt og det er så mye inntrykk at jeg kjenner det formelig suser i hodet!Nå kjenner jeg at jeg snart er klar for leggetid og en ny dag imorgen. Her skinner solen (ikke nå så sent da, men for tiden,hihi) og det er meldt fint vær hele uken... Herlig!


Ønsker dere en nydelig uke, og en riktig fin Jonsok feiring imorgen!!

18 kommentarer:

moa sa...

..utrolig hva ting og saker kan bli forvandlet til med litt hvitmaling...speilet ble jo kjempefint!

moaklem

Josefine sa...

Hei hei...speilet ble veldig lekkert når du malte det. Har selv et som skulle vært malt....ble inspirert her nå:) Klem

jordbærpiken sa...

Så fint speilet ble. Og kjempefin hylle. Tror jeg må ta meg en tur til Europris jeg. :)

Guttemamma sa...

Skikkelig fint hos deg altså, synes det virker som du er full av energi jeg...:-)
Men husk å ta vare på snille husbonder da, så varer de leeenge!!!Nattaklem

Margrethe sa...

Så fint det ble med hvit ramme! Lekkert!
Skinnet og putene pyntet flott opp også :)

Ha en fin St.Hans i morgen :) Hilsen Margrethe

Prinsesse Elin sa...

He you.
Kjenner til det. Men jeg prøver å få til litt blogging innimellom. Å helgene...ja da blir det surfet som bare det.:O)
Det ble faktisk ikke så mye i går men bolster stoff det ble det. Skal prøve meg på noen puter med kant. Nydelig men dyrt stoff:OS
Å blader Monica. Svenske sommerlige interiør blader. Men desverre var jeg så trett i går når jeg endelig klarte å komme meg i seng at de ble ikke åpna engang. Heldigvis er det snart ferie å jeg har god tid til å lese blader:O)
Ny dag og jeg er oppe tidlig for å få ryddet litt før jobb. Ble ikke mye av det heller. Å i ettermiddag blir det ikke tid. Da er det rett på butikken å handle mat for å så hjem å grille sammen med naboer. Tror de hadde tittet rart på meg hvis jeg hadde gått etter en halv time fordi at jeg skulle hjem å rydde. he he he
See you at job. Klem fra Elin:O)

moa sa...

god morgen -
nei jeg har ikke laget ramme rundt..malte bare selve døren med krittmaling...

ha en skjønn dag!
moaklem

Helena sa...

Å vilka fina bilder du visar! Ha en skön dag! Kram helena

Datt sa...

Så herlig gang, dine besøkende må nok føle seg både velkommen og varm når de kommer inn dit! Digger den hylla, europris neste! :P

Jeanette sa...

Mye en kan gjøre med litt maling! ^^,) speilet var kjempefint - likte godt kommoden i bakgrunnen:)
Ha en flott dag!
Klem j.

lovecountrychabbychicstyle sa...

gled deg til boka!! beste boka for oss som elsker alt hvitt og landlig:))

Bette sa...

Så fiiiint det ble!! Hvitmaling er en fantastisk oppfinnelse;o)

Ha en fin St.Hansfeiring med dine kjære i dag!

Klem Fra Bette!
-xxx-

Hjerterom sa...

Hei :)
Så flott speilet ble !
Koselig gangen den :)

Ønsker deg og din kjære en koselig St hans :)

Klem Siw

Lykkeliten sa...

Så koselig det ble!
Speilet ble kjempefint!
Kos deg masse i kveld!
Klem*

Hanne sa...

Så koselig du har det. Lekkert, lyst og luftig.

Solveig sa...

Hei hei søte snille deg:)
Tusen takk for alle gode ord og hilsner fra deg! Setter sånn pris på det. Du er effektiviteten selv fortsatt ser jeg;) Innleggene bare kommer på rekke og rad hos deg.
Så utrolig fint speilet ble etter litt maling:) Passer mye bedre inn enn et mørkt et ja. Kjempe fint i gangen din. Oi,den hylla var fin:):) Likte så godt den engelen du har og.Fikk veldig lyst på en selv. Du er god på å finne kjempe fine ting til en grei pris synes jeg! For jeg er ikke villig til å betale for mye for interiør.

Håper alt er bra med deg:)
Stoooor klem fra meg!

Frk. T sa...

Hei frøken!!: )

Så flott speilet ble, det er rart hvor hekta man blir når man først begynner å endre og male litt her og der: ) Kjenner meg såå igjen..

Vi er i full gang med soverommet nå, ble ferdig med tapetseringen ikveld (deilig) og nå blir det 3 strøk med maling.. Artig: )

Så fint at du trives i jobben, høres veldig fornuftig ut (som du også selv sier) å bli kjent med barna, de ansatte og "systemet" før du begynner for fullt til høsten!: ) Da blir det ikke like skummelt heller, å begynne i 100 % fast stilling..

Ønsker deg en finfin uke, kjære deg!

Klem

Balke gård sa...

Hvitmaling gjør susen, ja:-) Kjempefint, og de englene dine fikk jo frem smilet hos meg;-) Energien kommer, hardt i starten, ja! Klem, marianne