lørdag 20. juni 2009

Lørdagskos:)

Idag har vi hatt en skikkelig kosedag, og det er jo slik det skal være når det er helg. Helg er for meg familietid og kos...

Bildet viser en nydelig notatbok som jeg var så heldig å vinne inne hos Litt av mitt. Tusen hjertelig takk for den lekre notatboken, jeg ser den er laget med kjærlighet!! Jeg syntes den passet så godt inn ved skatollet og skal ha den liggende ved siden av her, itillfellet jeg kommer på noe lurt jeg må notere ned!Ja åsså tilbake til lørdagskosen vår, Først var vi altså ute en tur å handlet nye klær til prinsessa, som plutselig hadde strekt seg så utrolig og vokst ifra alt i hele klesskapet. Det er rart hvordan den voksingen går slik i rykk og napp og plutselig så bare skyter den fart og de små vokser fra alt og alle:) (og plutselig en vakker dag så er de ikke så små lengre heller...) Når vi først var ute å handlet ble det selvfølgelig også litt tid til is, og også litt interiørbutikker som mor kunne gå innom innimellom:)

Jeg må også vise dere et bilde av de tre nydelige halmhjertene, som jeg også var så heldig å vinne sammen med notatboken. Jeg gleder meg slik til senere ikveld, for da skal jeg rydde å pyssle litt her hjemme og da liker jeg å gå å dille å dulle med slike småting, som dere sikkert har fått med dere hihi;) Finner nok noen vakre plasse som de skjønne hjertene kan henge å pryde:)


Håper dere klarer å henge med for nå hopper jeg ifra vinnerlykke til lørdagen vår igjen. Når vi kom hjem koste vi oss ute i hagen, for her skinner solen, helt herlig. I hagen står det nå en stor trampoline som prinsessa har fått. Kanskje ikke den lekreste pynten i hagen, men du og du som vi koser oss med den... Og da er det jammen meg verd det. (mer verd enn all pynt og vakre blomster) Prinsessa har ønsket seg trampoline lenge, så det var virkelig stor stas og få den i hus, og den første dagen ville hun ikke legge seg og dagen etter ville hun mye heller være hjemme å hoppe enn å gå i barnehagen...


Apropo barnehage... Dere har kanskje merket at dere har hørt litt lite fra denne kanten i det siste og det er rett å slett fordi jeg har begynt å jobbe litt som vikar i barnehagen. Det er veldig spennende og kjempekjekt, men det er en stor overgang for en student og mange nye inntrykk, så jeg har desverre ikke like mye energi for tiden og da nedprioriteres rett å slett tid ved datamaskinene og tid til dere fantastiske medbloggere. (og tid til alle mine prosjekter her hjemme... godt at jeg var ferdig med gangen, mangler bare litt knagger og hyller som skal opp nå) Men ikveld skal jeg male et stort speil!!


Ikveld er nemlig min kjære i jubileum med klassen og jeg og prinsessa er hjemme alene. Så når prinsessa sover sødt skal jeg først male litt åsså skal jeg jammen meg kose meg med noen inspirerende besøksrunder her i bloglandia... Ååå som jeg gleder meg! Men nå skal jeg og prinsessa kose oss litt og da er det lov med litt godis, det er jo tross alt lørdag og tid for lørdagskos:)

Jeg ønsker dere alle sammen en videre nydelig koselørdag:)

15 kommentarer:

jordbærpiken sa...

Ja, trampoline er populært hos oss også. Vi har dessverre så liten hage at det ikke er plass til noen trampoline, så det får bli i det nye huset.

Kos deg med lørdagsgodtet. :) Kjempefin godteskål!

Guttemamma sa...

Herlig innlegg dette her!! Dere har virkelig kost dere høres det ut som!! Lik godteskål som meg...og fin premie du har vunnet!! kos deg videre,klem så lenge

Hulda sa...

Så mye søtt du har holdt på med i dag. Så fin bok du har pynta. :)

Hulda sa...

Oi, ser jeg har lest for dårlig. Du har jo vunnet boka. :) :) Fin godteskål også.

Prinsesse Elin sa...

Hei Monica
Kos deg du, det er lov. Etter travle dager på jobb er det vel fortjent. 1 uke til nå så tar jeg ferie:O) Jeg kjenner at det skal bli godt. Å som du skriver. Man får ikke tid til alt man ønsker når man er i full jobb så da må slike ting tas igjen i helger og i ferier. Å som jeg gleder meg til å masse tid forran symaskinen:O)
Festen var fin fin i går....var litt sein og har dermed gått i en døs i hele dag. Heldigvis så er det så lenge mellom hver gang at jeg glemmer hvordan det er. I dag fant jeg plutselig ut at vi to har felles kente:O) Er nabo til Johanna og venninne med moren hennes:O) Verden er ikke stor. See yoy. Knib:O)

Janne i Fagerlia sa...

Tusen takk for besøk på bloggen min. Så det var deg som var den heldige vinner av gevinstene fra "Litt av mit"! Artig med slike små overaskelser.

Ha en riktig god søndag!

Datt sa...

Hørtes ut som en herlig dag! :D Av å til er det bare så godt å være litt hjemme alene, jeg er ofte flik å får gjort masse da, litt merkelig, hadd han vært hjemme hadd jeg sikkert sittet på pc'n (som nå...:P )

Linda sa...

Skjønner godt at du er opptatt med ny jobb.
Håper du trives i jobben og blant dine nye kolegaer.
Vi har trampoline i hagen vi også.
Ikke pen å se på nei, det er stort sett gutten min som bruker den, bedre å hoppe på trampoline enn å sitte ved datan.
Obs ...hva var det jeg skrev nå ..hi hi..;O)
Så fin notatbok du har vunnet!

Ha fortsatt en fin helg!
Klem fra meg.

Fru Lunas Drømmefabrikk sa...

Takk skal du ha :)

Ja det er egentlig greit å gjøre ferdig ett og ett rom... Her har det blitt litt frem og tilbake, dessverre. Det er så mye som skal males og slikt, og det er ikke det artigste jeg vet om for tiden ;)

Ha en flott søndag! Klem

Margrethe sa...

Vi har også fått trampoline i år. Ikke vakker, men absolutt en god investering :)

Så heldig du er som har hatt vinnerlykke og fått så fine ting. Koselig :)

Ha en fin søndag i morgen. Hilsen Margrethe

Landlig eleganse sa...

Så koselig bogg du har! Må vel innrømme at jeg er shopoholiker jeg også;o) særlig når det gjelder interiør...

Jeg så en lilla trampoline i en hage for en stund siden, den kunne jeg godt hatt i hagen - lekker farge! Men vet dessverre ikke hvor den er fra...Som du sikkert skjønner - mannen i huset vil kjøpe en i år;o)

Mvh Mette

irina /Alex sa...

Heisann !!
Takk for at du fant veien innom meg. takker for din mening !!

Ha en fin uke :)
Klem

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Så hyggelig at du likte gaven :) Høres ut til at du og veslejenta har hatt en riktig så koselig dag! Trampoline er kjempegøy, du burde prøve du også ;)

Solveig sa...

Har du begynt i bhg ja:)
JEg har selv jobbet i bhg, en kjempe fin jobb. Barn er jo så herlige. Men veldig slitsomt,for man gir så mye av seg selv. Og det er full fres dagen lang! Ikke rart du trenger å ta deg inn da nei;) Du har jo både mann,barn og hus så det blir nok å gjøre tenker jeg! Du får ta vare på deg selv da. Godt du koser deg med godis i ei fin skål;)
Så gøy med trampoline for prinsessa:) Du vet hvor du har henne nå da..Hehe! Gøy med fornøyde barn. Høres ut som ei kjempe fin helg.

Du får passe på å få nok søv da;)
God natt!

Kristine sa...

Hei. Du har en veldig fin blogg! Liker stilen din! Men jeg lurte på en ting, den godis-bollen din hva heter det merket? Jeg leter nemlig etter sånne boller.