tirsdag 16. juni 2009

"Lintøyskapet"

Jeg har lenge hatt et skap stående nede i gangen, som jeg ikke helt har visst hva jeg skal bruke til. Da jeg så et innlegg hos Magny nettopp, ble jeg veldig inspirert til å bruke skapet til diverse gamle og nydelige tekstiler. Skapet er jeg veldig glad i, for det er et skap som er håndlaget av farfaren til min kjære. Jeg har hørt mye fantastisk om han, men har desverre ikke vært så heldig at jeg har fått møtt han. Jeg syns det er nydelig og er veldig glad for at jeg og min kjære fikk beholdet det (vist ikke hadde det havnet i containeren, grøss og gru...)
På den vakre utsmykkingen på toppen av skapet, har jeg tenkt å bruke decopage og kanskje ha på et bilde av en engel, det tror jeg blir nydelig og det lille ekstra.... Men så langt har jeg ikke kommet enda. Skapet har tross alt stått tomt veldig lenge, fordi jeg var tom for ideer til hva jeg kunne fylle det med... frem til idag.


Tekstilene inni skapet er stort sett gamle gardiner fra farmoren til min kjære. De er aldeles nydelige og jeg har planer med noen av dem. Noen vil jeg blandt annet ha på soverommet vårt, når jeg kommer så langt å får pusset det skikkelig opp:) De tørkede rosene syntes jeg gjorde seg flott som pryd oppå de gamle blondegardinene, vakre kontraster:)Over skapet har jeg hengt opp to gamle bilder med vakre blomstermotiv, dem har jeg kjøpt på brukten. Jeg vurderte å male rammene hvite en stund, og kanskje gjør jeg det en vakker dag... men jeg syns de var vakre slik de er også... nydelige motiv:)
Nå skal jeg forberede foreldremøte og skrive litt notater, hjertelig takk for alle lykkeønskninger. Jeg tror nok også det skal gå bra:) Etterpå så er det tid for fruene, det er skikkelig spennendes nå:)


Ønsker dere en videre fin tirsdagskveld og en fin morgendag:)

23 kommentarer:

Heidis hvite perle sa...

Veldig fint skap da! Godt håndarbeid må jeg si:) Ekstra spesielt når det er noen nære som har laget det selv. Fortsatt fin tirsdagskveld:)

Magny sa...

så herligt...!
skapet er vakkert,- klart det må få komme til sin rett...
Tekstiler er gir interiør behagelige og myke inntrykk...
go`klem, magny***

Datt sa...

Så søtt skap, og det tok seg knallbra ut med tøy i! :)

Jeg har begynt å jakte på slike rammer jeg også! Her i huset er det ikke mye håp om å slippe unna sprayflaska da, men synes også dine var fine som de er! :D

Prinsesse Elin sa...

Møtet kommer til å gå så bra så M. Skapet ser nydelig ut. Jeg skulle så hatt et slik et på vaskerommet nede for der har vi alt for liten skap plass. Må gjøre noe drastisk der når jeg tar ferie. Å så deilig det skal bli.:O)
Ha en fin fin kveld så ses vi fortere enn du aner....eh...du aner nok;O)

På landet sa...

Oj så fint skap. Ja fruene er spenennde nå... Hvem giftet han seg med??Kan ikke vente en hel uke på svaret... Hihi

Ha en fin kveld

Hulda sa...

Det så veldig fint ut i ditt skap også. Har jo sett Magnys. :) Flott at det var åpent, da ser man jo ekstra godt det du har lagt der. Så veldig fint ut hos deg, lyst og lekkert.

Kassen/kurven hos meg, kjøpte jeg på Mirabell i Steinkjer i fjor sommer. Hun har jo nettbutikk også, så kanskje du får tak i.

Josefine sa...

Hei

Så skjønt skap,..det blir fint til lintøyet! Og det er jo ekstra verdifullt også når det er håndlaget.

Lykke til med foreldremøtet! Stor klem

Margrethe sa...

Kjempekoselig skap! Og ekstra fint blir det jo når det er hjemmelaget og har vært i familien.

Flott med lintøy i :)

Hilsen Margrethe

jordbærpiken sa...

Lekkert skap! Så heldig du er som fikk arve det!

Hilde C. sa...

Det ville vært veldig trist om skapet havnet i containeren - det er jo nydelig :-)

Frk. T sa...

Så fint skap, frøken gjennomført!: ) Du får det bare finere og finere for hver dag som går du, er så gøy å følge deg, søta!!: )

Håper foreldremøtet har gått bra!

Stor klem

Magny sa...

så sjarmerende skjønn du er...

`````*````

Jeanette sa...

Kjempeflott skap! Heldige du ^^,)
Fortsatt fin kveld!
Klem j.

Fru Lunas Drømmefabrikk sa...

Så fine bilder og flott skap! Så bra at det ikke ble kastet! De tørkede rosene var også så flotte :)

Klem Linda

Jannicke sa...

Enig med deg, og alle de andre :
Skapet var utrolig flott! En skikkelig skatt!

Klart jeg kan dele oppskrift!
Selve muffinsene er litt "fjusk!. Det er rett og slett Toro sin lyse muffinsmix pakke. Skal kun blandes med smør og vann. Min erfaring er å steke de litt kortere enn hva det står på pakken.
Så til fyllet. Det er hjemmelaget ;o)

Magisk Fyll

120 gr smør
200 gr Philadelphiaost
ca 600 gr Melis
ca 1 ss varmt vann

Blandes til en jevn og glatt masse ;o)
Ta gjerne noen dråper konditorfarge i ;o)

Klem og lykke til! J.

Liv Elin sa...

Skjønner godt du gjerne ville overta dette nydelige skapet ! Enda mer spesiellt blir det jo også når det er laget av en kjær slektning ! :)

Takk for hyggelige kommentarer ang baderommet i sist innlegg! Flisene er dog ikke helt hvite (men det trenger du jo ikke si til din kjære , om det er det du halst ønsker deg ! ;) Gulvet er i beige keramiske fliser , og veggen er i glatte glaserte lys beige fliser, med en anelse sjatteringer i .
Jeg ville ha det akkurat slik - iom at vi skulle ha bare hvite møbler (helt hvite) - slik at det ble litt kontraster imot det lys beige .
Lykke til med baderomsplanene da !

ha en fin kveld

lavendel mio sa...

For en verdifull skatt du har arvet, og så fint du har pyntet skapet:)
Ønsker deg en nydelig torsdag, Klem:)

Linda sa...

Så fint skapet ble som lintøyskap!
Sannelig godt det ikke gikk i containeren!
Koselige tekstiler og pent pyntet i skapet!

Ønsker deg en fin helg!
Klem fra Linda

Merete sa...

For ett flott gammelt skap! Gamle ting er spesielle og ekstra koselig er det jo når du kjenner den som har laget det også.
Synes det ble skjønt med lintøyet i det.

Grys lille sa...

Hei!
Takk for koselig hilsen inne hos meg! Så flott skap! Alltid kjekt å få slike skatter, spesielt når den til og med er laget av noen i slekta... vi sakl få overta ei gammel uttrekksseng som står hods ungens oldeforeldre, gleder meg så til å ta den i bruk!!
Ser du er ped. leder, det er jeg også, men i utvidet permisjon. Gleder meg litt til å begynne i jobb igjen:) Forstår du kanskje nå holder ditt første forreldremøte... Tenker på deg, det går BRA!

Gry

Frk. T sa...

Jeg kjenner meg såå godt igjen vennen.. Det tar på å begynne i ny jobb, mange inntrykk som skal fordøyes.. Men nå er jeg spent, trives du?? Og hva gjør du?: )

Ønsker deg en fortsatt fin helg, du får lade opp til ny uke nå i helgen og bare kose deg.. Det fortjener du!

God klem fra meg

Linda sa...

Så nydelig det ble!

God helg:)
Klem Linda

Hanne sa...

For et skjønt skap! Også så koselig historie bak det. Ønsker deg en fin helg.