mandag 15. juni 2009

"En shopoholiker"

I helgen var jeg som sagt innom to veldig fine interiørbutikker og som jeg nevte ble det selvfølgelig litt med hjem:) Ei med svart belte i shopping, har nemlig utrolig vanskelig for å gå ut fra slike flotte og inspirerende butikker tomhendt:)


Jeg har blitt den heldige eieren av et nydelig servis som jeg bare er sååå glad i allerede... (Nå kjøpte jeg det riktignok i nettbutikken til landstil, før jeg viste at vi skulle dit, så det fikk jeg hentet nede på posten idag)Selv skriver landstil at dette er et nydelig fransk servis som har en FANTASIPRIS, og det vil jeg så absolutt si meg enig i. Jeg synes det er sommerslig og lekkert i blåfargen og det beste av alt er at det passer perfekt til mitt lyseblåe greengate servis:) PERFECT MATCH:)I den nyamlte gangen har jeg nå hengt opp et hjerte som en kan ha vakre pyntekort i, det nymalte speilet, en sjablong med en vakker tekst og den nydelige tavlen fra prinsesse Elin foreløpig:)Kortene i hjerteholderen er fra landstil, jeg får bare ikke nok av lekre kort. Vakre kort er alltid kjekt å ha for hånd og en gave er ikke fullkommen før det følger med et kort med noen flotte ord, mener jeg:)Det er jo halve presangen det:)
Jeg er kjempefornøyd med hvordan gangen nå ser ut og det er så kjekt å dille og dalle i den:) Jeg skal også henge opp denne rammen som jeg malte hvit for en stund siden. Så nå begynner endelig gangen og ta form... Har jo ikke hatt en eneste pynteting der, siden jeg har bare ventet på å male den først:)Åsså har jeg fått meg en ny medisinboks. Litt fordi den var dekorativ og vakker, men også fordi den er praktisk. Her kan jeg ha plaster og andre smarte ting som er lure å ha for hånd, uten at det ser rotete ut. Min lille prinsesse er så utrolig glad i plaster for tiden, spesielt dersom det er rosa og har Hello kitty motiv:) Hun blør hele tiden, i følge henne selv... (hun vet nemlig veldig godt at en får ikke plaster dersom det ikke er nødvendig)!


Nå skal jeg snart se sex og singelliv, også skal jeg legge meg for kvelden. Imorgen skal jeg på et lite møte i den nye jobben og på onsdag skal jeg holde foreldremøte (for første gang)!! Kjenner det kribler litt i magen, men det skal det vel gjøre!!:)

Ønsker dere alle sammen en fin kveld og en nydelig morgendag:)

8 kommentarer:

Frk. T sa...

Hei Monica!: )

Så fint serviset du har kjøpt, det falt virkelig i smak hos denne frøkna også!; ) Er så deilig med litt nytt, tror vi jenter er avhengige av litt fornying en gang iblant, hihi..

Oii, så spennende med første foreldremøte!! Kan tenke meg du er spent!: ) Men det kommer til å gå kjempebra, det er jeg helt sikker på!

Tvi tvi og break a leg; )

Stor klem

Linda sa...

Hei Monica.
Så utrolig fint det nye serviset ditt er!
Virkelig delikat, skjønner godt du er fornøyd ja ;O)
Koselig i gangen din som er så flott stæsjet.
Du er bare så flink!
Lykke til med foreldre møtet, det går nok bra skal du se!

Klem Linda

Datt sa...

Ooooo, serviset var KNAILLFINT, et slik skulle tatt seg ut på verandaen min i sommer også, men heldigvis er det baaare drittvær her så jeg slipper å tenke på det... hehe...

Magny sa...

heia... så mye fint...
falt pladask for serviset...

go``````klem, magny****'

Margrethe sa...

Serviset var nydelig! Har ingen problemer med å forstå at du falt for det :)

Medisinskapet passet jo perfekt i stilen, og er så absolutt like vakkert som praktisk :)

Ha en strålende dag :)

Missfryd sa...

Nydelig servise og mye annet fint du har shoppet:-) Innom for å ønske deg en herlig sommer. Jeg tar en bloggpause til over sommeren.
Klem Ingrid :-)

Guttemamma sa...

Hei du snuppelure!!
Kjempefint som vanlig hos deg:-)
Nydelig servise og den kortholderen har jeg tenkt litt på også...lykke til med foreldremøtet,går så fint så!!
Klem

Huset på toppen sa...

Nydelige service du har kjøpte deg,Monica! Dette likte jeg og:)
Medisin boks er tingen,praktisk og fin i en hylle eller skap!!Lykke til med foreldre møte, det kommer til å gå så fint skal du se.
Ha en fin, fin uke!
Klem Linda