mandag 2. mars 2009

store klokker sier: "tikk takk, tikk takk"

Ja det skal iallefall den klokken jeg har på kjøkkenet høre til å si når jeg bare får somlet meg sammen og satt batteri i den...

Idag var det siste gangen jeg var i barnehagen å observerte, slik som jeg har gjort i syv mandager nå. Det var på en måte en lettelse og vær ferdig, samtidig som det var litt trist også... men en ting er iallefall sikkert, og det er at det var utrolig gøy å gå innom posten når jeg skulle hjem og hente den kjekke pakken som jeg fortalte lå å skrek etter meg...

Inni pakken var nemlig denne nydelige rustikke klokken som passer perfekt på mitt kjøkken (jeg skal altså henge den opp, men har ikke kommet så langt enda da...) Den var enda flottere enn jeg hadde trodd og faktisk enda større enn jeg hadde forestillt meg også... ingen i denne heimen skal kunne klage på at de ikke har kontroll på klokka!!

Ellers i pakken var det en nydelig vase i fattigmannssølv med en rose på og en lavendelbunt- dette fikk selvfølgelig plass på hedershyllen ved gjestedo!
Denne helgen har bare vært helt fantastisk. Jeg har endelig fått meg et etterlengtet bord ved siden av stråstolen min. Det observante øye ser kanskje også at boken sjarmerende gjennbruk pryder bordet. Og du og du for en herlig bok... jeg får lyst å sette i gang med tavlemaling og lage stettfat i fleng jo!! Inspirerendes til tusner!

Den herlige lampen som står på bordet er en gammel som mor til min kjære har hatt. Synes den er kjempesøt med det nydelige blomstermotivet på. Hun synes ikke noe særlig om den, så da var det jo bra jeg fikk berget den bort fra hennes gamle loft. Det bar straks ut til bohus for å finne en sjarmerende lampeskjerm til lampen, og den ble som ny! ( mor til min kjære hadde en forfærdelig stor vinrød lampeskjerm på den..)

ellers startet jo helgen med forreningen som jeg fortalte i et annet innlegg at jeg skulle i, og ja, det ble laget noen nye lapper til teppet denne kvelden ja. ( innimellom all skravlingen våres, utrolig at vi i det hele tatt får tid til å hekle..) Teppet vokser stadig og jeg begynner og bli mer og mer usikker på om jeg skal ha det på prinsessa si seng, til ute-teppet på terrassen når sommeren kommer, over stråstolen eller til slumreteppe i sofaen. En ting er iallefall sikkert og det er at jeg begynner å bli mer og mer sikker på en annen ting også... Jeg er jo simpethen bare nødt til å lage flere tepper...så langt har jeg kommet i den saken! Elsker å hekle på disse lappene også, det er så gøy!!
Vil ønske dere en videre flott mandag! Tenk, nå er vi i mars og det er jo en vårmåned, fantastisk:)

12 kommentarer:

tirben sa...

Artig når man får takk i små skatter:)
Teppet ditt blir kjempe nydelig:)

Kristin sa...

Mindre klokker sier "tikk takk, tikk takk""... Det var jammen meg en stilig, stor klokke, ja:-) å lappeteppet var bare helt NYDELIG!! Ha en fortsatt fin dag:-)

Kristin

Kelsina sa...

Nydeklig teppe!

Anonym sa...

Nydelig oldemorteppe - herlige farger :-)

Tino sa...

Så stilig klokke. Oldemorteppet ditt er helt nydelig!
Ha en fin kveld!

Hanne sa...

Her var mye koselig lesing, og flotte bilder fra ditt koselige hjem. Jeg har akkurat fått samme bok som deg, og koser meg med å lese i den, eneste utfordring er å klare å bestemme seg for hva jeg vil lage først, det er jo så mange gode ideer.
Oldemorsrute teppet ditt er virkelig skjønt, jeg skal begynne på ett til meg selv, i noen lunde samme farger som deg, det vil nemlig passe perfekt til trekket på stolene våre i stuen vår.
Ha en flott dag.

Solveig sa...

Hei hei:)
Endleig kommer jeg innom!
Tusen takk for alle koslige kommentarer du har tatt deg tid til å legge igjen hos meg:)

Så gøy at du har et likedan speil da, synes virkelig detaljene på det var nydelig:)

Du spurte om oppskriften på glasuren til muffinsen,den skal du få her: 50g mykt smør,1 ts vaniljesukker, 125g melis, 1 pk philadelphia ost(jeg bruker naturell). Jeg pleier også å ha i noen dråper sitron. Bare bland alt sammen i rekkefølgen;)

Så utrolig flott klokke! Stilig at den var stor synes jeg.
Kjempe fine bilder fra deg!
Det teppet skulle gjerne jeg hatt likedan til;) Det var utrolig fint!!

Ha en fortsatt fin dag:)

Caroline sa...

Så mye fine nye ting du har fått deg søta!! Glede mg til å komme på besøk og se i virkeligheten:) Herlig teppe.. Glede mg til eg komme i gang me mitt..

Klem <3

Grip dagen sa...

Det er riktig gøy med bestemorsruter. Og så lunt det teppe må være!
Heldige du som kan holde på med slikt. Som jeg savner håndarbeid nå om dagen! Huff og huff.
På sykehuset hadde de dårlige nyheter igår. Jeg må gå mye lenger med gips en jeg først trodde.
De vet ikke om armen blir bra igjen.
Imens pusler jeg så godt jeg kan med venstre. Har endel detaljer igjen i Skulehuset.
Gleder meg til å treffe dere der.
God helg!
Marit

LYKKEBO sa...

Kjempe flott klokke!! Den boken skulle jeg gjerne tittet i jeg å..Hørt så mye om den! Nydelig teppe-herlige farger:)

God helg:)
Klem

umulie sa...

Gleder meg til å se puter! Ha en fin helg!

Blammy sa...

For et nydelig teppe. Herlige farger,, du er utrolig flink... Ha en fin helg..