fredag 6. mars 2009

Når katten er borte danser musen(e )på bordet....

Idag har jeg en hel kveld helt for meg selv, og det skal jeg rett å slett bare nyte fullt ut!

Har holdt på å stæsje litt i stuen og på kjøkkenet ikveld, og det er alltid utrolig kjekt! Jeg blir rett å slett kjempeglad av å gå rundt åordne og fikse på "småting". Måtte jo kjøpe noen flere skilt av Veronica, de er jo så lekre! Så de har fått hver sin hedersplass i stuen! Ja for hedersplass det fortjener disse skiltene altså. Akkuratt det lille ekstra som jeg savnet!

Ellers har en hjerteranke fått kommet i hus, en ildtopp i en nydelig dus rosafarge pryder bordet og det har blitt en ny kasse på kjøkkenbenken. Jeg har også valgt å prøve meg på en eføy, som dere ser, så får vi se hvor lenge den varer! Jeg, min storesøster, min prinsesse og hennes minste prinsesse tilbragte hele dagen sammen idag. Vi storkoste oss masse, litt shopping (vi har svart belte i shopping begge to tror jeg hihi) og masse kos hjemme hos dem. Prinsessa mi elsker å være med det skjønne søskenbarnet sitt og de storkoser seg sammen! Hjertelig takk for en kjempekoselig dag kjære storesøster. Vi setter utrolig stor pris på deg og resten av familien :)


Den nye kassen pyntet jeg med norgesglass fyllt med t-lys oppi. Rundt lokket har jeg knyttet rundt noen heklebrikker som jeg har fått av min søte farmor! (ble veldig inspirert av marit- grip dagen, som viste sin nye skuffe på kjøkkenet for ikke så lenge siden) Kjøpte med meg noen sjablonger hjem fra jobb her en dag, så dere skal ikke se bort ifra at det kanskje kommer noe skrift på kassen også! Her er jeg enda i tenkeboksen. Er også veldig i tvil og jeg vil ha den rustikk og tøff eller om jeg skal male den hvit. Elsker jo på en side å blande det rustikke tøffe sammen med det feminine og romantiske, synes det gjør en lekker effekt.
En ny korg har også funnet sin plass. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg likte det blåe stoffet som var oppi ,eller om jeg skal sy nytt. Til nå står den nå slik den er, og jeg må si det at den er veldig grei til oppbevaring av pågående prosjekter. Åsså er det jo bare et stort pluss at det ser lekkert ut når jeg legger de mange hekle og strikkeprosjektene mine fra meg også...Ikveld tenkte jeg at jeg skulle sy litt puter i lin til sofaen, for å stæsje dem opp litt skal jeg male prinsessekrone med sjablong på dem tror jeg. Ellers håper jeg at jeg får tid til å lage tilda badedame, som kan stå på badet. Må også få hengt opp en liftgardin, så jeg har vist nok å henge fingrene i. Og jeg som har jobbet idag og det hele!... men da er det perfekt å vite at jeg har hele kvelden for meg selv, den skal jeg nyte fullt ut og kose meg med ting som jeg liker å gjøre!!Virkelig en kosefredagskveld:)


Ha en videre fin fredag, og god helg alle sammen!

18 kommentarer:

Guttemamma sa...

Hvorfor ialledager har jeg ikke funnet bloggen din før....?? Her har jeg kost meg nå, så mye fint!! Takk for kosleig hilsen hos meg også!!

Likte så godt blondedukene brukt som hetter på glassene, og kassen er jo veldig tøff som den er!! Jeg kommer garantert tilbake hit..!! God helg, hilsen fra Anette

Tino sa...

Det er alltid gøy med litt nytt. Synes det var stilig med kassen med glassene oppi.
Ønsker deg en fin helg :)

Tebasile sa...

For en flott og koselig blogg du har. Ønsker deg en god helg.

Kristin sa...

Hei, hei lille deg:-)
Kassen ble jo kjempetøff med norgesglassene oppi!! Tror ikke jeg villa malt den hvit nei, for den var så tøff slik den var syns jeg. Alltid kjekt med noe nytt ja:-)
Vi koste oss også sammen med dere igår! Ha en SUPER helg!

Hanne sa...

Her var det mye lekkert å drømme seg bort i. :-)

God helg!

annemor sa...

Så fint du har det!!! Kjempestilig med den kassen med norgesglasa oppi :) Ha ei fortsatt fin helg! :)

Veronika sa...

Så mye fint det var å se her hos deg:) God helg til deg!!

lavendel mio sa...

Hei!!
Takk for koselig kommentar:))
For en koselig blogg du har:)
Har hatt meg en runde i bloggen din, og liker det jeg ser:)
Norgesglassene med di dukene og kurven er nydelig:)Elsker norgesglass!
Kommer tilbake jeg :)
Ha en fin helg:)

kamelia/ Jorun sa...

Mange fine ideer! Syltetøyglassene med lys ble riktig så fine!

lise sa...

Tøff kasse, jeg ville ikke ha malt den. Veldig fint med norgesglassene i, røft og pent sammen, er som søtt og salt. Kjempegodt!

Prinsesse Vilikke sa...

Så herlig blogg!! Du har kjempe god smak når det gjelder interiør!!!!! Fortsatt god helg!

HobbyMegHer sa...

Se her var det mange herligheter! Så nydelige de skiltene er. :0)

aase sa...

Hei og tusen takk for koselig hilsen!! Lurt, så oppdaget jeg enda en ny rasende lekker blogg!! jeg kommer til å følge deg!! Norgesglass kan brukes til så mangt!! lekkert med litt blonder og i den kassen.

Møbelstoffet jeg har brukt er vel egentlig ikke "møbelstoff", men jeg tenker at det er så billig at jeg bare bytter når jeg vil!! Selv om det er litt jobb da!! stoff og stil er stedet, her er linken
http://www.stoffogstil.no/Katalog/Bolig.aspx?group_id=4723&articleid=21907

Solveig sa...

Hei hei:)
For en herlig dag du har hatt!
Koslig med slike dager:)

Rart det der, at det er så gøy å stelle å styre å bare flytte på små ting i huset.. At det er så gøy:) Mye fint du viser her!

Tøff kasse,jeg ville heller ikke malt den. Synes den var fin sånn:)

Øsnker deg ei super uke!

moni sa...

takk for koselige kommentarer alle sammen, det setter jeg virkelig pris på!! Ser at flesteparten synes kassen er fin som den er, og det er jeg egentlig enig i (trengte bare å høre det hihi) så da får den være slik den er! er kjempefornøyd med den! Skal ta meg en tur innom dere alle å hilse på når andledningen byr seg, jeg storkkoser meg inne på bloggene deres! Ønsker dere en videre fin mandag!

Hanne sa...

Koselige bilder og tekst. Likte veldig godt den flotte gamle trekassen med norgesglassene oppi..Så delikat!

Mammamiia sa...

Guuuuuuuuri meg! NÅ er jeg glad jeg fikk "tuska" til meg alle de Norgesglassa mine for en tid tilbake! *stjeler idéen TVERT!*
:)
Det er en sann FRYD å rusle innom bloggen din altså! Er her både titt og både ofte! Og... "jeg kommer snaaaart igjeeeen" (for å sitere en gammel frisør fra sørvestlandet, - tror jeg det var...)
Takk for visitten i bloggen min også!
Ønsker deg ei knall uke!
Klem! :)

syglad sa...

Har hatt en flott mogenstund med kaffe og besøk her hoss deg.
Nydelig blogg med masse flotte ideer og fine bilder.
Kommer tilbake på besøk her ja :-)
Ønsker deg en flott uke ...