tirsdag 10. mars 2009

vakre gamle ting som en virkelig verdsetter

Det er så herlig denne uken, vi har "fri" fra skolen (jeg studerer) frem til torsdag, for å skrive oppgave. Jeg er godt på vei med oppgaven, og derfor nyter jeg dagene sammen med prinsessa. Det er herlig!! Nå står det stekte baguetter i ovenen og vi storkoser oss! Regnet laver ned, men hva gjør vel det på en herlig dag som denne!!

Hadde så lyst å vise dere noen ting som jeg kjenner betyr ganske mye for meg! Når man får vakre ting fra dem man er glad i, og de er gamle og håndlagte i tillegg, ja da er det noe av det fineste jeg kan få. Jeg verdsetter det utrolig mye!
Denne løperen i hardangersøm, som jeg har fått av min søte farmor, er en av disse tingene. Husker enda den dagen jeg fikk den. Jeg var nok nærmere en fjortiss da ja (det værste av alt er at det er ikke så alt for lenge siden), og syns den var helt forfærdelig! Hvordan kunne min snille farmor gi meg den fæle løperen? Men du og du som jeg verdsetter den idag, det er noe av det skjønneste jeg har! (jeg tror til og med det er min oldemor som har sydd den og da betyr den ekstra mye for meg)
De skjønne eggevarmerene er også noe jeg setter utrolig stor pris på. De fikk jeg av min mor for ganske lenge siden (og jeg tror også disse er laget av min oldemor) Jeg har tatt godt vare på dem og har hele tiden syntes at de var nydelige, men det er først nå de har fått hedersplass på kjøkkenet. Jeg gleder meg til påskemorgener med nydelig påskefrokost, der eggene blir holdt varme av disse skjønne damene!I det siste har det ikke blitt så mye krativt arbeid her i huset, men litt blir det jo! Et påske-egg så dagens lys etter iherdsom jobbing igårkveld (les natt) Veldig inspirert av Jeanne d' Arc sine påskeegg! (de er jo kjempesøte da) Liker jo ikke den signalgule påskepynten, men noen skjønne påskeegg og litt påskepynt i pastellfarger skal få lov å pryde dette huset!!
Ellers har vi holdt på med litt decopage. Prinsessa har fått seg lekebord med stoler, og da måtte vi selfølgelig stæsje det litt med noen engler. Prinsessa ble kjempefornøyd med resultatet! (hun er like glad i engler som mammaen sin og spør hele tiden om hun kan få noen av englene mine)

Litt "gammelt-nytt" har også kommet i hus. Gammelt i den forstand at de faktisk er ganske gamle, men også at jeg har hatt dem en stund. Det er noen scandia silver skjeer, nydelige synes jeg! Men boksen er altså mesten like lekker som hele skjeene, desverre ikke orginalboksen da, men nydelig likevel!Men da må jeg få ønske dere en flott tirsdag!

Tirsdager er herlige dager syntes jeg. Da er det tid for swingkurs åsså er det jo alltid noen kjekke serier på kvelden!! Kos dere masse, det skal iallefall vi gjøre!!

6 kommentarer:

torill sa...

takk for titten og ja disse gamle tingene er uvunderlige. Jeg blogget for en tid tilbake minneboken til min farmor. De Minnast den gang og.
Ha en forsatt fin uke

Solveig sa...

Hei hei:)
Så godt med fri da!
Kos deg selv om du har en oppgave å gjøre og.

Må le av at du syntes den løperen var så stygg da du fikk den!
Men det er ofte sånn at man ikke verdsetter slik når man er i fjortis alderen.. Men godt at du tok vare på den:)

For noen søte eggvarmere! De må du bruke når du kan:)

Kjempe fint påskeegg som ble til sent hos deg! Det ble virkelig lekkert:)
For noen nydelige skjeer, gammelt bestikk er alltid vakkert og gøy å ha!

Ha en super tirsdag du også:) Du har ialefall planene klare!

syglad sa...

Vilke fryd for øyet og komme inn i denne bloggen din...
Kommer tilbake i aften da jeg har bedre tid til og lese...
Ha en fortsatt flott fridag :-)

Belin sa...

Hei!

Desverre er konkurransen over for denne gang. Vinneren ble trukket i går kveld. Men følg med, det blir nok ikke så lenge til jeg kjører en ny en!

Herlig blogg du har! :-)

Linda

Guttemamma sa...

For et herlig innlegg med mye fint!! Ler av det med løperen med hardangersøm...høres kjent ut! Mamma maste om at jeg skulle ha bundad til konfirmasjonen....det var jeg steil på at jeg aldri kom til å like...gjett hvem som "grein" seg til bunad for tre år siden...:-)
Nydelig løper, har en som likner etter mormor!!
ha en fin lesedag...!! Klem fra Anette

Fotballmamma sa...

Takk for hyggelig hilsen, Nydelig egg du har laget!