fredag 27. februar 2009

Da ble det iphone på denne fruen gitt!!


Hadde jo egentlig ikke tenkt å ha denne telefonen i utgangspunktet (jeg er jo lite teknisk og ikke så veldig interessert) Men jeg ble jo fristet til slutt jeg også... Jeg skal likevel, ærlig innrømme, at jeg ikke angrer et sekund. Det er jo en helt super telefon! Jeg tror den er litt sånn, enten elsker du den eller så kan du ikke fordra den! Jeg simpelthenn bare elsker den (foreløpig).
Har lastet ned mange kjekke sanger på den, og synes også det er veldig greit når jeg kan se alle meldingene når jeg skriver. Det er sikkert mye jeg ikke har funnet ut av enda også... Egentlig pleier jeg jo bare bruke telefonene til å ringe å sende melding... (og jeg er en stor slurve, for jeg tar mesten aldri med meg telefonen, så jeg er vanskelig å få tak i) ... men at jeg kan høre musikk på den er et stort pluss for meg! Sitter her og hører vamp med på bredden i et sett nå... nydelig sang:)Ellers så begynner vinterferien snart å ta slutt. Ferie og ferie, det har mesten vært travlere denne uken, enn jeg ellers pleier å ha. Men slik pleier det jo være i ferier føler jeg, da skjer liksom alt på en gang, men det er herlig det også! (bortsett fra at tiden går så alt for fort...)


Idag skal jeg og prinsessen bare dulle og dalle litt hjemme, åsså skal vi ut en tur litt senere (det ligger en kjekk pakke nede på posten og skriker etter meg) åsså er det jobb i ettermiddag og forrening ikveld:) Det er alltid utrolig gøy. Vi er noen fruer som har hekleforrening en gang i måneden. Da samles vi og spiser god mat, hekler og koser oss masse. Så ikveld vokser nok bestemorsteppet litt til- det er så greit å ha med seg dette hekletøyet rundt forbi!...og på lørdag skal jeg få besøk av ei god venninne som jeg ikke har sett på en god stund. ÅÅÅ som jeg gleder meg. Så nå går jeg her og duller og daller, vil jo at huset skal ta seg ut på det beste!!( det er derfor dere får se litt bilder rundt forbi i huset idag, imellom all dulling og dalling, håper dere klarte å følge med) Det er alltid så koselig når gode venninner kommer på besøk, da blir det mye godt "sladder", latter og kaffidrikking (vi er av de kresne fruene så vi lager oss latte med karamellsmak...nam nam) Ja det kommer til å bli en kjekk helg dette her.

Ha en fin helg, nyt fridagene og kos dere masse- det skal garantert jeg gjøre :)

6 kommentarer:

Prinsessa sa...

Hei på deg.
Skal du være med meg på blogg treff i måra??? Hvis du ikke skal jobbe da. Nede på sandnes. Gamlaverket kl.12
Det hadde vært kjempekos hvis du vil.
God klem fra meg:O)

Kelsina sa...

Gratulerer med iphone!!
Jeg elsker min også, den er bare så utrolig og kan brukes til alt.
Ha en fin helg!

sol sa...

Jeg har skjønt at iphone er spennende, kanskje jeg skal få meg en slik neste gang jeg tar livet av min egen. Sånn som Lille Ville herjer med den lever den ikke akkurat evig...
God helg, kos deg med venninnebesøk og hekleteppe!

Hanne sa...

Gratulerer med nytt mobil vidunder! Det er artig med nye duppeditter, og din ser jo pen ut også. Det er et stort pluss. Koselig å se bilder fra huset ditt, det ser veldig koselig ut. Kos deg med veninner i helgen, og med hekling på oldermorsruteteppet ditt.

umulie sa...

Hei igjen! Takk for hyggelig besøk! Jeg skal legge opddatere i dag "putekurs". Må bare komme meg hjem fra jobb...... Skal få det ut i kveld.

umulie sa...

Nå er putekurset på plass! Lykke til!