onsdag 25. februar 2009

vår i luften...

...iallefall inne på mitt kjøkken... Ja, for selv om det faktisk er VINTERferie, så kvitrer fuglene her inne og det blomstrer perleblomster over alt.. ÅÅÅ hvor det er deilig, mangler bare solen nå, men her er det desverre skodde!!Ja, tenk denne uken har jeg vinterferie, eller studieuke som de kaller det så fint på skolen. De kan jo ikke bare gi oss fri sånn uten videre. Men om det har vært så mye ferie det er en annen ting. Mandag var jeg å observerte som vanlig i barnehage, så var det jobb, så dansekurs, så jobb på morgenen igjen, så dansekurs på kvelden.... og idag ja, phu,... idag skal jeg rett å slett legge beina høyt hevet på bordet og slappe av og kose meg med min prinsesse. (eller litt vasking og rydding blir det nok uansett) Åsså skal jeg finne frem heklekroken etterhvert og kose meg med oldemorsruteteppet. Teppet vokser stadig og jeg er til nå kjempefornøyd. Det er et ganske koselig arbeid, for en trenger ikke konsentrere seg sånn med det.Ja, jeg går jo som sagt på swingkurs, og det kan jeg love dere er utrolig gøy!! Men på mandag når jeg var på dansekveld, da klarte jeg rett å slett det store. Vannflaska lå i tasken (noen hadde tydeligvis ikke skrudd korken skikkelig på) så du kan trygt si at mobilen min har druknet... jaja, dersom en ser positivt på det så ringer iallefall ikke klokken og vekker meg om morgenen lengre. Kanskje var det på tide med en ny en også? (har jo sååå lyst på iphone da, men vet ikke om jeg er villig til å insvistere så mye i en "ringedubbedings", for det er jo kun det jeg bruker den til omtrent)
Eller så har jeg klart å få beinhinnebetendelse tilbake (tror det er det for jeg har hatt det før, så jeg kjenner det igjen) Vanligvis pleier det ikke gjøre så veldig vondt, men inatt var det så vondt at jeg slet med å sove, og nå er det vondt å gå også... åsså er det så typisk at jeg bare danser likevel... håper virkelig ikke jeg har ødelagt noe nå!!! Liker ikke å gå til legen å syte, men nå blir jeg bare nødt, for dette er u-utholdelig... sitter her og peiser på med ibux salve og håper at det gjør at det går bort... jadda, smertene går iallefall litt vekk, men det ligger der jo enda da (lurer meg selv det er det jeg gjør)... jaja...


Nei nå skal jeg gå å lage et deilig glass med smoothies til meg og prinsessa (har fått en ny favoritt nå, en blanding fra coop med ananas, banan og mango sammen med melon yoghurt og eplejuice) Det er jo bare sååå godt og minner meg bare mer på varme tider og sol (sukk)
Ha en videre fin dag alle sammen!

2 kommentarer:

Grip dagen sa...

Hei igjen!
Idag er jeg bare hjemom for å pakke om...
Har vært noen dager på sørlandet og skal videre til Sirdalen i ettermiddag.
Jeg hater pakking og tar derfor en liten pause ved PC'n...
Nå nærmer det seg åpning av Skulehuset. Får tilsendt varer fra nord og øst denne uka.
Neste uke starter jeg å jobbe INNI huset. Må vaske og ommøblere før jeg stiller ut. Det blir gøy!

Jeg tar imot utfordringen og skal dele 2 gode oppskrifter med andre når jeg kommer hjem.
Akkurat nå jobber jeg med den ene oppskriften: Prinsessekake!
Den skal vi ha med til fjells. Mmmm...!
Kos deg videre i ferien - og god bedring!
Klem Marit

Hanne sa...

Å så nydelig og vårlig du har pyntet hjemme. Skjønne bilder. Jeg koser meg også med oldemorsruter for tiden, jeg hekler et babyteppe, så det tar jo ikke så lang tid, men etter det, har jeg lyst til å hekle et stort ett til meg selv.