onsdag 18. mars 2009

stille før "stormen"

Her på bloggen er det veldig rolig for tiden, både når det gjelder innlegg, men også når det gjelder kommentarer til dere andre bloggere! Det er veldig synd, men jeg kommer sterkt tilbake. Det lover jeg!

Jeg er nemlig i praksis for tiden. Det er utrolig kjekt og lærerikt, men veldig travelt. Der som jeg er i praksis er veldig langt borte fra her jeg bor, så det går mye bort bare i reisetid. Jeg har derfor valgt å ha noe lengre dager når jeg først er der, slik at jeg kan jobbe inn litt fri i neste uke. Det skal bli herlig! Holder også på med en fletoppgave som jeg skriver for tiden, så jeg har nok å henge fingrene i. Oldemorsruteteppet ligger derfor litt på vent, men jeg sitter å hekler i pausene i praksis. (kremt, klarer jo ikke å holde meg borte vettu)Dagene her går rett å slett i praksis fra morgen til ettermiddag åsså er det skolearbeid, familie og husarbeid som blir prioritert!


Idag når jeg kom hjem etter en travel hverdag ventet middag hos "svigermor". Det var så herlig å komme hjem til ferdig middag og dekket bord. Hun er så herlig, god og hjelpsom! Fikk også dette lekre fatet av hun med de ti bud på, jeg synes det var nydelig. Måtte jo hjem å pynte med det på kjøkken med en gang! Det er også oppheng på det så det er mulig å henge det opp. Får de etterhvert hva jeg finner ut av! Foreløpig sitter jeg bare å kikker på det fine fatet! Jeg er slik når jeg får nye ting i hus som jeg liker godt så kan jeg bare sitte i evigheter å kikke på dem, jeg blir så glad i hver minste lille ting jeg har!

Nå gleder jeg meg til helgen kommer, da skal jeg ta meg en tur innom dere lesere å kose meg på bloggene deres! Inntil videre så snakkes vi, så må jeg få ønske dere en videre fin uke!

8 kommentarer:

Prinsessa sa...

Du får kose deg i praksis. Ha en fin torsdag:O)

Christine Louise sa...

Nydelig blogg du har :) Tusen takk for koselig innlegg hos meg :)
Her vil jeg fortsette å følge med :)

Klem

Malin sa...

Åååå så utrolig koslig hilsen inne hos meg:)
Ble jeg veldig glad:)

Nydelige bilder du viser her.
Legger deg til listen min jeg.

ha en deilig vårdag!

klemmer Malin

Guttemamma sa...

Stå på, snart helg iallefall!!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan! Høres travelt ut, ikke mer enn rett og rimelig at blogglivet må vike. Vi er her og venter vi vettu, så bare slapp av og lykke til med resten av praksistiden.
Klem

mariann olsen sa...

Hei på deg:))
takk for hyggelige ord på bloggen min!
så mye fine ting du har :)
og så flott en blogg,legger deg på listen min !
Ha en strålende natt
nattaklem fra frøken olses drømmer

Hanne sa...

Travel hverdag, men spennende og givende også , virker det som. Ønsker deg en riktig god helg.

Malin sa...

hei!

Så koselig melding:)

Klart jeg legger til nydelige blogger som din:)

ha en deilig helg:)

Klem