fredag 20. mars 2009

Helgekos

så utrolig deilig... endelig var det helg igjen... Jeg har, som jeg har nevnt tidligere, hatt en veldig travel uke. Jeg har jo vært i barnehagen i ett sett, noe som har resultert i at jeg er kjempetrett og har fått øyekatar på begge øyne. Men det har også resultert i at lite har blitt gjort hjemme. Så nå, når fredagen endelig kom, var det bare å sette i gang!
Idag var det jo skikkelig herlig ute. Solen varmet faktisk, for første gang på lenge. Jeg tok på meg solbriller og bare nøt det. Vi merket tydelig at det var vår i barnehagen også, for fra hovedveien kunne vi høre bass og pop musikk lange veien. Vi måtte bare flire av "rånerene" som plutselig dukker opp i vårsola.Litt vår har det også kommet inn i stua mi ikveld. Denne ene snøklokken stod så ene og alene på plenen, og jeg var bare nødt til å ta den inn å vanne den litt stakkar! Det vakre kortet ved lysestaken har jeg kjøpt på skolehuset, synes det er nydelig! Det gir meg virkelig vårstemning med de lekre pastellfargene!

Ellers har det jo også komme litt vårlig pynt på hylla. Alt i fra fugler, fuglehus til t-lysestaker med roser og lyspose med nostalgisk motiv. Lysposen har jeg kjøpt i skolehuset den også. Skolehuset har jeg skrevet om i tidligere innlegg, men om dere ønsker å lese mer om det kan dere gå inn på bloggen til marit å lese- den er virkelig verd et besøk!


Dette vakre fuglehuset har jeg også kjøpt på skolehuset. Det var så mye lekkert der, at jeg tror jeg kunne ha kjøpt det meste og om dere bor i nærheten så sier jeg det igjen, det er vel verd et besøk!!

Nå skal jeg sette meg ned å hekle noen lapper til oldemorrute-teppet mitt. Teppet har blitt ganske stort nå, og jeg kan faktisk pakke hele meg inn i det. Det begynner iallefall virkelig å bli varmt når jeg syr på lappene ;)

Ønsker dere en videre fin fredagskveld og en god helg!

10 kommentarer:

Linda sa...

Ja når du jobber i barnehage blir du utsatt for litt av vært...
men du blir sikkert litt imun ettervært.
Men øyekatarr smitter lett da.
Jobber i barnehage jeg også....
har bare 5 min å gå til jobb...deilig!
Det hekle teppet ditt er veldig fint :O)
Ser så mange fine tepper....blir så inspirert at jeg blir vel aldri ferdig med å hekle tepper.

Ha en super helg!
Klem fra meg

sipusa sa...

Teppet ser ut til å bli flott, og så likte jeg den lille søte og frimodige prinsessa der jeg da:-D

Malin sa...

Så koselige bilder du viser:)
Nydelig teppe!

Ja vi føler oss ganske priviligerte som har en sånn snill venn&onkel:)
Utrolig snill!

Ha en deilig lørdagskveld!

Klemmer

Guttemamma sa...

Nydelige farger på teppet ditt!! Håper øynene dine er friskmeldte nå, bank i bordet men her i huset har vi aldri hatt øyekatarr...
Ha en fin lørdagskveld og ja, skulle gjerne vært i skolehuset..
lørdagsklem

Huset på toppen sa...

Hei! Så koselig at du la igjen en kommentar på bloggen min! Kjempefin blogg du har! Nydelige farger på hekleteppet ditt, og jeg har også oppdaget pastell fargene!! Flott tilda i syrin/rosa du også har laget!!
Ønsker deg en fin søndag!

Grip dagen sa...

Tusen takk for besøket! (Besøkene...)
Det er himla gøy å jobbe i Skulehuset, men der er også MYE arbeid som ligger bak. Men alle de gode ord fra deg og alle andre besøkende gjør at det er sååå verd det!
Tusen takk for alt du gir!

Klem Marit

Linda sa...

Så fin link du har laget!
Tusen takk!
Ha en fin uke!

Klem fra meg :O)

Linda sa...

Hei!
Selvfølgelig skal jeg lage bilder til deg :O)
Bare send meg en mail med navn og adresse.
Og fortell hvilke motiv du ønsker!

Hanne sa...

Så koselig lesning, og vakre bilder du har tatt. Skikkelig vårstemning over dem. Ønsker deg en fin dag.

Anonym sa...

Tusen, tusen takk for den koselige kommeentaren på bloggen min. Var koselig å høre at du likte bloggen min :)

Var utrolig koselig blogg du også hadde....og nydelig teppe av bestemorruter du holder på å lage. Jeg driver også å hekler slike lapper, men har desverre ikke så mange enda :)

Ha en koselig tirsdagskveld....snart skal vi se slekt og venner i Da damene dro på Tv2.