søndag 15. mars 2009

Grip dagen

Idag har jeg storkost meg med å gå rundt i huset å dille og dalle. Søndagene er egentlig veldig herlige dager til slikt syns jeg!
Sist helg så forelsket jeg meg helt i et cafebord (ja det er mulig å forelske seg i møbler)!! Jeg var innom min sjønne søster som nettopp hadde fått seg et nytt, og etter jeg så det så tenkte jeg at dette er jeg bare nødt til å ha jeg også!n Jeg har lenge sett etter et slikt bord, synes det gjør det lille ekstra med noen vakre stilleben i rommet! Åsså kan man jo endre på dem til stadighet, det er jo kjempegøy! Men hver gang jeg har funnet et jeg har likt, så synes jeg det har kostet en god del! Dette bordet var jo ikke i nærheten prismessig, men det var like fint!! Litt av et kupp synes jeg! Jeg er kjempefornøyd!
Ser også for meg vakre sommerdager ute med grilling og kos med dette cafebordet ute. Kanskje med en fin sommerslig brikke (ser for meg noen av mine greengate brikker ja) og søte skåler (snakker vi greengate her og kanskje?;)) med lekker sommermat. Kanskje ei flaske med hjemmelaget saft? Det blir nok herlig!
Er nok ikke den største "fan" av gule blomster (huff og huff) , men løkblomster er jo kjekt da! Så noen få påskelilejer har fått lov å komme i hus! En kjøpte jeg faktisk helt selv, også fikk jeg noen av min herlige "svigermor"! Etter at de har gjort sin jobb inne skal de plantes ut i hagen tenker jeg! Gleder meg litt til å begynne med hagearbeid, selv om jeg ikke er den personen med de grønneste fingrene. Må nok kanskje invistere i en grei hagebok eller to tror jeg!


Ellers er det jo alltid gøy med litt nye ting til seg selv også og ikke bare til heimen! Jeg har fornyet både klesskap og smykkeskrin med litt vårlig og nytt!


Blir i så godt humør når jeg får litt nytt til meg selv. Det er egentlig svært sjelden jeg unner meg slik. Jeg glemmer rett å slett ut å unne meg selv noe og er vel egentlig fornøyd med det jeg har. Men nå gjorde jeg altså det, og det var jo kjempeherlig med litt nytt!! Forelsket meg helt i smykket med de skjønne englene i hjertet, det var jo bare helt meg! Å litt "bling" er jo alltid kjekt!


Jeg har rett å slett hatt en veldig fin helg! Har selvfølgelig vært innom skolehuset til marit også. Du og du der var det virkelig en fryd for øyet! Hun kan virkelig stelle i stand å lage det vakkert! Så det kom litt nytt hjem der i fra også, det tenker jeg at jeg skal vise dere i et eget innlegg (de vakre tingene fortjener virkelig sitt eget innlegg) ved en annen andledning. Dersom dere bor slik at dere har muligheten til å ta en tur innom, så er det virkelig verd et besøk eller to. (jeg skal der garantert flere ganger) Idag var hele skolehuset fullt med kunder, så jeg fikk ikke tittet skikkelig, men det er jo så kjekt at de får så god respons de flinke og kreative damene:) Dersom dere vil lese mer om skolehuset så har Marit laget et koselig innlegg om det i bloggen sin, den er virkelig verd et besøk (eller flere) den også!

Jeg vil ønske dere en videre fantastisk søndag! Grip dagen og nyt den!

6 kommentarer:

rod i hob sa...

For en herlig dag!!
Nydelig lite bord -sånn kunne eg og tenkt meg :-) Å ikkje minst fatet!!

Flott klokke hadde du og snopa deg! Eg ELSKE klokker :-) Nettopp snopa meg ny sjøl :-)

Grip dagen sa...

Takk for hyggelig besøk og for fin omtale på bloggen din.
Jeg koser meg når jeg lager ting til Skulehuset. Enda gøyere er det å pynte huset og stille ut varene.
Men når huset fylles av kjekke folk, ja da er det HELT TOPP!
Det å treffe så mange positive mennesker gir skikkelig påfyll av energi!
Nok en gang: TUSEN TAKK!

Guttemamma sa...

For et herlig innlegg!! Bordet er lekkert og kan jo pyntes forekjellig til årstidene. mao mye for pengene!! :-)
Smykket var vakkert som bare det...
Ha en strålende uke!!
KLem fra Anette

Kristin sa...

Åå så mye fint du har fått deg! Hvor har du kjøpt det smykket? Det var bare helt NYDELIG!! Høres ut som du har hatt en kjekk helg ja:-) Ha en super, duper mandag, så snakkes vi snart;-)

moni sa...

takk for hilsen storesøss!! Smykket har jeg kjøpt på Cubus faktisk, er veldig fornøyd med et og ikke kostet det mye heller! Nå for tiden er jeg i praksis, det er utrolig kjekt, men jeg kjenner det er ganske travelt! Ønsker deg en flott uke! så snakkes vi

Anonym sa...

抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,主機代管,虛擬主機,專屬主機,實體主機,獨立主機,網域申請,網頁空間,推薦虛擬主機,網域,網域註冊