onsdag 18. februar 2009

og jeg maler og jeg maler og det blir så fint og flott!!

jepp, jeg er herved hektet på å male ting... så nå springer jeg rundt i huset å titter rundt etter hva jeg kan male (hihi) Har allerede funnet ut et par ting som kan trenge en omgang med malekost og maling! Mye som jeg egentlig ikke synes er noe fint, men som jeg tror har potesiale til å bli vakkert!Denne rammen som har fått seg noen strøk var egentlig sort, jeg synes den er knallstilig i og med at den er ganske stor og at en kan ha hele ni bilder i den. Først tenkte jeg på å ha den i gangen, men etterhvert fant jeg ut at den ville jo passe kjempegodt inni stuen, men ikke slik som den var. Så da var det ned igjen med den, og jeg hadde egentlig gitt den opp, før min kjøre sa.. hva med å male den hvit da? Ja tenk, han kom på det før meg og var helt med på tanken om hvitt interiør!! Han trengte ikke be meg to ganger om å finne frem malekosten for å si det slik...Som sagt som gjort, og jeg må si jeg liker den mye bedre nå ja!! Fin kontrast med hvit ramme og bildene i sort hvitt. Det nydelige hjertet som henger på hjørnet av rammen, vil jeg ikke ta på meg skryt fra. Det er kjøpt på skolehuset, når det var åppe i juletider, i regi av Marit. Skolehuset åpner forøvrig igjen i mars (jammen ikke lenge meg til) og jeg gleder meg masse til å se hva de kreative damene har funnet på denne gang!! (dere kan lese mer om skolehuset og se noen av varene deres i bloggen til Marit) Det er virkelig inspirerendes og kjekt å gå der og jeg har lyst på alt jeg (hihi)

Jeg er også nå blitt den heldige eier av et nydelig skilt fra Veronicas hus. Eller, det vil si prinsessen er den heldige eier, for dette skal på prinsesse rommet! det er rett å slett kjempelekkert!

Ellers må jeg bare dokumentere oldemorsteppet som vokser. (imotsetning til tildaprinsessa som sitter her uten hår, men den snakker vi ikke mer om nå..., kanskje neste innlegg??) Jeg har iallefall kommet frem til at det er lurt å montere litt underveis, slik at jeg ikke blir sittende igjen med et hav av monteringsarbeid. Det er veldig godt å se fremgang (selv om jeg har et parhundre ruter igjen) Når det er helt ferdig tror jeg at jeg vil ha en fin hvit kant rundt teppet. Jeg synes teppet er veldig vårlig å friskt i fargene, åsså er det jo så greit å bli kvitt litt av det store garnlageret mitt!

Ha en videre fin dag!!

13 kommentarer:

Babsy sa...

Ohh så flott den rammen ble, og så gøy at en kan ha så mange bilder i den, slik hadde jeg ikke sett før, Ja det er så kjekt og male, alt blir liksom helt nytt igjen. *klem*

Marihøna sa...

Rammen ble kjempefin! Nå ble jeg minnet om alt det jeg har tenkt å male hvitt - ja, ja det blir vel en dag det også.
Ha en fin dag!

Magiske pinnar sa...

Så fint teppet ditt vert. Grønt og rosa er herlege fargar saman.

Hanne sa...

Nydelig oldemorsruteteppe, jeg tror jeg får begynne å lage meg et selv, det er bare så lekkert. Ser at vi har samme "lysekroner" vår henger over kjøkkenbordet.

Anita K sa...

Kjempefint det teppet altså. Lurt å montere underveis, det har ikke jeg gjort, men ser at det kan være en god ide... Ha en fin dag

sol sa...

God idé å male rammen hvit, da blir den mindre dominerende :)

Veronica's hus sa...

Hei så bra du og dattra ble glad for skiltet da:)Hyggelig å høre det:)

Flott teppe:)

Klem

amylin sa...

Utrolig hva litt maling kan gjøre, ja. Fin rammen ble og oldermorruteteppet, for et langt ord, blir veldig fint.

Tino sa...

Så fint det blir med hvitt. Begynte å male litt i vinter, men lukten blir for intens. Gleder meg til våren, DA skal det males ;)
Fine farger på oldemorrutene dine!

Mammamiia sa...

Så nydelig ramme! Og kjempelekker blogg! Det er første gang jeg er innom den, men jeg kommer garantert tilbake:) ...linker til bloggen din på sia mi om du ikke har noe i mot det:)
Takk for titten!

Solfrid sa...

Rammen ble stilig.
Likte fargene i teppet ditt, det er nok lurt å feste litt tråder og montere etterhvert ja.

Prinsessa sa...

Du får det nå så fint til. Rammen ble kjempefin. Hvitt er flott. Lappe teppet også. NYDELIG:o)
Husker jeg sprang rundt slik som deg for en del år siden. Måtte bare finne ting å male. Nå er det meste malt untatt viduskarmer og dører og de kommer til å bli hvite fra og med i helga:O) Karmer og vinduer skal males og dørene skal byttes ut:O) Etter det er det parkett, fliser og skifer heller som skal inn og parkett som er gammel skal ut. Men nå må jeg gå. Jeg skal på jobb. snakkes:O)

Anonym sa...

Heisann. Innom for å ønske deg ei fin helg :)