søndag 22. februar 2009

Bollesøndag, mors bursdag og vinterferie...

det er jo hele tre ting på en gang det, kan det bli bedre :)

Ja,idag er en stor dag,det er ikke bare bollesøndag, men min kjære mor fyller også året idag. Gratulerer så masse med dagen mor.Vi skal til henne og feire seinere, og i den andledning måtte jeg igang med å lage noen nye kort. Det var ganske så skralt i kortlageret for tiden! Kortet er jo halve pakken og mesten det kjekkeste og få, synes jeg! Ingen gave uten et vakkert kort med noen fine ord til mottaker!Ellers så har endelig tildadukken blitt ferdig!!!!Eller det vil si, faktisk har den vært ferdig en liten stund, men jeg har ikke fått tid til å blogge henne! Hun har fått smykket seg litt også som dere ser, ingen prinsesse uten litt bling vettu!! Var jo bare litt småpottwl igjen med henne, men ting tar tid når en er en travel dame skal jeg si dere, og det gjelder å finne rom og tid for hobby i den travle hverdagen. For meg er hobby rene avkoplingen fra en hektisk og travel hverdag og da bare nyter jeg det å sitte å pottle med håndarbeidet! derfor prøver jeg å finne rom for dette innimellom, jeg synes det er utrolig viktig.Men nå er det ikke like travel og hektisk hverdag, for nå har jeg vinterferie fra skole, så det blir herlig. Litt skole blir det jo, for egentlig heter det jo studieuke, så jeg kan ikke ta helt ferie. Ellers så blir det litt jobbing, mer swingkurs og neste prosjekt som bildet viser (det er egentlig et stort prosjekt som jeg har hatt lyst til lenge, så spørs det om jeg får det til slik som jeg ønsker!Ha en videre flott søndag og kos dere masse med boller og krem!!

6 kommentarer:

Prinsessa sa...

Ja der var tildaen ferdig. Jeg har pakka bort symaskinen for en liten periode når vinduene males på kjøkkkent. Ikke noe særlig å ha tråd å støv i malingen. he he
Jeg er så petimeter at det tar bortimot to timer å gunne de største vinduene. Jeg står der med qtips slik jeg ikke skal få maling på pakningene.
Nå skal jeg grunne enda et vindu og så er det bursdagselskap på oss og.
Ha en fin fin dag. Klem:O)

Anonym sa...

Hei - titter innom for å ønske deg en fin fastelavenssøndag :-)

Hanne sa...

Nydelig, og en så vakker presentasjon av henne sammen med de nydelige putene. Er det du som har sydd putene også?
En riktig god søndag, og feiring av din mor ønsker jeg deg.

Meg, mitt og mine engler... sa...

Hei, innom en liten tur for å ønske deg en koselig søndagskveld. :)
Tildadukken ble kjempefin!
Klem

Mammamiia sa...

Kjempefin Tilda! ...egentlig kjempefin hele bloggen :) Liker smaken din!

Det ligger en liten utfordring til deg i bloggen min. :)

Anettes hus sa...

Hei! Takk for hyggelig kommentar på bloggen min!

Flotte bilder! Så flink du er! Kunne ønske jeg kunne sy også;)

Ha en fin uke!

Klem Anette:)