torsdag 12. februar 2009

Det satt to fugler på et bord, kvirrevirrevitt bombom...

Solen skinner ute, og jeg synes at det er så deilig å ha noe som minner oss om våren inne. De to søte småfuglene sitter nå å speiler seg i fatet på bordet! Jeg synes de er helskjønne, og gleder meg til jeg kan våkne opp om morgningen til deilig fuglekvitter, ååå tenk hvor deilig det skal bli... nå våkner jeg desverre kun til en vekkerklokke som blir satt på slumrefunksjonen litt for mye! Jeg forstår ikke hvorfor jeg er så trøtt for tiden, men det vet jeg også pleier bedre seg nå når vi går mot lysere tider. Ååå hvor det skal bli deilig, men vi merker at det nærmer seg de lyse tider, og godt er det!Jeg har, som mange andre her i blogglandia, fallt for de herlige rustikke bokstavene. Har egentlig hatt xen en stund, men jeg har ikke helt vist hvor jeg ville ha den. Jeg har liksom ikke funnet helt ut av det...men jeg fant et lekkert skilt når jeg bare var ute en tur og tittet litt i går (er det ikke typisk at du finner ting når du egentlig bare skal titte!!??!!), og det vakre skiltet og xen passet jo veldig godt sammen synes jeg!! Så endelig bløe det en plass for den også i hjemmet!
Fikk en gammel lysestake av mor til min kjære, som hun ikke mente passet helt inn hos henne. den passet iallefall godt inn her og jeg ble kjempeglad for den, og noen nye lysmansjetter var det lille ekstra som skulle til!!Nei, nå må jeg snart gå å hente prinsessa tenker jeg, å sette på middagen for idag!

Bare til opplysning så har jeg fått hjem stoff i hus til tildaens mammelukker og skjørt, men hun sitter føreløpig enda i undertøyet stakker.. paljetter, smykkeanheng og diverse band fikk også bli med meg hjem fra jobb, så jeg gleder meg til jeg kan sette meg ned å dille å dalle med alle detaljene jeg har planlagt!

Ha en videre fin torsdag, og tenk nå er det ikke lenge til helg, det skal bli herlig :)

12 kommentarer:

Grip dagen sa...

Det var da enda godt at det snart et noen mamelukker på gang.
Har tenkt litt på henne i det siste.. -og så i denne kjølen...

Nå skal jeg bare pakke strikkekurven, så bærer det avgårde på strikkecafè! Jippi!
Ei venninne er butikksjef på Foss Eikeland. Ho startet strikkecafè for en stund tilbake. Må jo støtte opp om slike sosiale påfunn!

Ha det fint. Klem Marit

Anonym sa...

...da sa den ene hør min venn, kvirrevirrevitt bom bom.. dette var da helt sjønnt:-) Ønsker deg en riktig GOD HELG:-)

Prinsessa sa...

Jeg var innom å tittet etter deg i dag men du var ikke der:O)
Jeg må innom på lørdag for jeg må ha litt stoff.
Fikk ikke sett så nøye på hvordan alt var blitt men at det var blitt noe helt annet det er sikkert og visst. Dette skjønte jeg allerede da jeg møtte 3 damer med HANDLEVOGNER inne i butikken.
( hadde tatt seg ut i den andre ha ha ha ha ha)
Ha en herlig kveld M. Klem fra Elin:O)

Anita K sa...

Så koselig det var hos deg! Ha en riktig god helg

Herskapelig shabby sa...

Så koselig et innlegg!Kvirrevirrevitt bom bom! Enig med deg i at lysestaken passet fint hjemme hos deg, Kjempe fine mansjetter!

Ønsker deg ei fin helg! Og takk for hilsen innne hos meg :)

Lille sa...

Skal vi ikke klatre ned igjen kvirrevirrevirrevirre vitt bom bom.. hihi.. Masse flott her. Det lappeteppe blir såå nydelig, lekre farger. Ha en flott helg!

Anonym sa...

Å så klatret begge ned igjen, kvirrevirrevitt bom bom.. NYDELIGE lysestaker!! Lekkert med den pynten på. Ha en god helg

moni sa...

hehe nå måtte jeg bare kommentere selv her, for nå kommer jo hele sangen jo... så herlig!! sitter her og smiler for meg selv!!

Hulda sa...

Stilig med slike bokstaver, spesielt når de er rustikke. Jeg har også det bildet som står ved siden av. Har det i et hvitt skap med glassdører, sammen med vakkert fattigmannssølv. :)

Anonym sa...

Heisann, har du jobbet med interiør i dine yngre dager, du har så mange fine ting som jeg å mannen min elsker vi er i 50 årene.
Tror jeg må prøve å lokke mannen med meg på shopping.
Hva sier mannen din når du shopper så mye

Hilsen

Else Beate

Bette sa...

Ja,de er herlige!! Ble litt stolt når jeg så de på skjermen! Morfaren min er han som sang:o)
Så nå blir det Oslo-tur på hele familien til våren! Vi må jo bort og heie!!
Ha en super helg!

Klem fra Bette!

moni sa...

heisann anonym, jeg har ikke jobbet med interiør i mine yngre dager nei, jeg har faktisk ikke kommet så langt at jeg jobber enda engang, jeg er foreløpig student og tror nok at jeg kan kalle meg ganske ung enda (er 22 år), men det kan jo kanskje være at det skjer en gang i fremtiden... det måtte vært drømmen langt der fremme... og angående shoppingen... den sier vi ikke noe om til min kjære... han ser ikke de "nye" tingene uansett, og tror de alltid har vært der!! mye er kjøpt brukt også, og da trenger det ikke være så veldig dyrt!!