fredag 9. januar 2009

himmelrommet...

Idag har vi vært å handlet litt nytt til rommet til prinsessa. Hun fikk seg himmelseng og var helt i hundre, dette var virkelig noe for en "ekte" prinsesse! Og jeg husker så utrolig godt tilbake til når jeg var liten og ønsket meg himmelseng, men aldri fikk... Tror mesten mamma var likeglad som prinsessa jeg gitt ;) Det var iallefall ingen problem å legge hun idag, det var jo bare så utrolig gøy å sove under der!! En ny hylle fikk hun også, akkuratt nå fikk bamser og dukker plass der, men etterhvert håper jeg på litt rammer fra Lisbeth Dahl med koselige bilder inni og annen koselig pynt! Prinsessa insisterte hardt på at det var plassen for bamsene, så jeg må nok finne meg i det og høre litt på hun også! Noen som har noen gode tips til en plass der det er mye lekkert interiør til små prinsesserom? (helst i Norge)Beklager den dårlige bildekvaliteten, men det gir iallefall et intrykk av himmelsengen, hyllen og den glade prinsesse. Jeg måtte forandre på fargene, for blomsterlampen gav hele bildet et rødt skjer. (den lyser litt i rosa egentlig)

Takk for besøket og hjertelig velkommen igjen <3

3 kommentarer:

amylin sa...

Prinsesserom og himmelseng er populært blant jenter, ja. Kjenner igjen rosadilla og prinsessedilla fra min datter. Ha en god helg!

Bette sa...

Takk for det!!
Så koselig prinsesse-rommet ble! Jeg hadde også sånn himmel når jeg var liten,og det var skikkelig stor stas!! Har kjøpt ny til min lille,men ikke hengt den over sengen enda,venter til hun får eget rom! Du har sikkert sett den under sommerbildene mine!

Ha en fin søndag med dine kjære!

-Bette-

Solveig sa...

For ei heldig prinsesse:)
Så utrolig stas med himmelseng!
Husker det var den stor drømmen når jeg var liten også.

Så søt datter du har:)