tirsdag 13. januar 2009

Pakke i posten idag !!!

Idag kom det en overraskelse i posten til meg, riktignok noe jeg hadde bestillt selv, men likevel en overraskelse. Det var veldig gøy for det var kjempeflotte ting, men det var litt dumt også... Glassene i lykten var nemlig knuste :( Men jeg tok bare alle sammen ut å brukte den uten glass i, åsså kan jeg jo gå å handle nye!!! den ble veldig fin med roser i en sinkpotte og et lys inni synes jeg!! Passet perfekt i gangen. Mitt hus er langt fra fullkomment og det er så utrolig mye jeg vil gjøre og fikse på, men jeg tar et steg av gangen og tenk det kommer seg for hver gang, så herlig det er. Og til slutt tror jeg at jeg får drømmehuset mitt etterhvert, for det er veldig mye potensiale her. Oppi pakken var også liftgardinen som jeg bestilte til badet, men den får dere nok se en annen gang!!! Ble ikke noe gode bilder idag heller, iallefall ikke noe flott lys, for jeg må ta dem på kvelden, siden jeg er borte på dagtid. Men men dere får iallefall et lite inntrykk.

Her har jeg satt det på den hvite kommoden i gangen!! Kommoden er en helt vanlig en fra Ikea, men jeg tenkte jeg skulle kjøpe noen søte nye knotter til den!! Litt dumt med de dumme sikringsskapene i bakgrunnen, men men ikke noe å gjøre med dem. jeg er iallefall tom for kreative ideer...Litt vår i huset føler jeg også det er, med hvite nydelige roser!!! Elsker å pynte med ting på dette sinkfatet!! De små søte vasene har jeg arvet og den nydelige duken har mormor til samboer sydd, den er så verdifull for meg, men jeg har funnet ut at det er mye bedre å bruke den og nyte den enn at den skal ligge i et skap fordi jeg er så redd for den!! Så nå sitter jeg bare å titter på den å nyter den fullt ut!!! Nå sitter jeg å broderer litt mens jeg venter på frustrerte fruer (ja jeg m¨å bare ha dem med meg), dere skal få se hva jeg broderer når de er helt ferdige, er veldig fornøyd!!!Takk for titten!!! Legg gjerne igjen en koselig liten hilsen om du er innom, det setter jeg utrolig pris på!!! :)

4 kommentarer:

medina sa...

Så fine bilder du har i bloggen din. Spesielt godt likte jeg arvegodset ditt.

Bette sa...

Ja,sant! Med en gang du får stett på krukkene,så blir de så elegante!
Likte veldig godt den nye lykten din! Synd at glasset var knust!

-Bette-

Ida sa...

Heisann.. og tusen takk for herlige ord hos meg! Jeg har ikke besøkt deg før - tror jeg - så det var veldig koselig :)

Ang sikringsskapet (før jeg glemmer det).. kan du ikke tapetsere dem med en litt dus eller fancy tapet? Er du riktig heldig så får du store nok prøver på tapet til å dekke - eventuelt kan du scrappe litt forskjellige. Det må jo være den enkleste og billigste måten å løse det på ;-)

Ellers var det mange søte ting du hadde fått deg - zink er herlig :)

Ha en fin kveld! Klemmer

Solveig sa...

Hei:)
Så flotte ting da, men veldig dumt at glasset var knust.
Men denn var like fin uansett:)
Passer jo veldig godt med en plante eller blomst så da er det ikke så farlig;)

Flotte bilder! Zink er så lekkert:)

Ønsker deg en super dag;)