torsdag 8. januar 2009

Det lille ekstra

Bloggen min har nå blitt litt oppdatert med nytt utseende og nytt navn, mer tilpasset meg egentlig! Det var deilig med en liten opprydding. Og det lille ekstra er jo akkuratt det lille som gir det perfekte utslaget for alt mener jeg! Prikken over i`en liksom :)


Igår var jeg også på litt shopping (litt flau) Det har blitt litt mye i det siste. Vet ikke om samboern syns det er like gøy, så jeg setter det bare på plass og later som om jeg alltid har hatt det ( noen som kjenner seg igjen kanskje?, tror nemlig vi er flere) Men jeg er storførnøyd, det er farlig å si dette, men når jeg handler blir jeg så glad!! åsså fikk jeg jo litt penger til jul også, undskyldning på undskyldning! Pluss jeg må bare si at jeg gjorde et virkelig kupp altså!! Nå skal dere høre:

Først av alt så kom jeg over dette flotte oppvaskhåndkleet fra Greengate! Sikkert gammelt nytt, men jeg hadde det iallefall ikke, så det måtte jeg bare ha. Og jeg kunne jo kjøpe det med god samvittighet siden jeg gjorde et kupp på følgende kjøp!


Jeg kapret meg nemlig en 3 meter lang duk med Capre Diem skriften på langs begge sider til spisebordet for 350 kr. Ja, du leste rett!! Grunnen, jeg så noen skitne flekker på den. Ja, det er lov å prøve seg! De skitne flekkene var nemlig bare noen tråder som var blitt vevet inn i duken som jeg lett kunne fjerne, og siden det var den siste, så ble det avslag! JIPPI!!! Jeg er bare så fornøyd :)


Tilslutt, dette hjertet er hva jeg legger i begrepet det lille ekstra! Det pynter så utrolig opp og gjør et fint inntrykk.

Takk for besøket !! :) Og ha en fin dag alle sammen :)

8 kommentarer:

Ruth@ sa...

Det lille ekstra ja, og handlingen din er vel en del som kjenner seg igjen her ja, men jeg hadde i satt det inn på bloggen min for og avsløre det nei... Tøff er du ...
Kjekke ting du kjøper da...

irenesol sa...

For en delikat og flott blogg du har! Blir litt misunnelig. Er så få muligheter på blogs, men orker ikke bytte. Takk for kosleig kommenatr.

Klem, Irenesol

Legger deg til på bloggen min forresten, regner med at det er greit.

moni sa...

takk for kjekke kommentarer! Så koselig du likte den Irenesol, har nettopp funnet ut av alle mulighetene jeg. Har lenge trodd at det ikke gikk (meg og data er ikke beste kombinasjon, men jeg kommer meg ) Selfølgelig er det greit du legger meg til, er kjempekoselig, Legger til deg også jeg :)

Grip dagen sa...

Hei igjen! Lenge siden jeg har vært innom her nå. Her var mye nytt å lese.
Jeg har også vært knallhard på shopping-fronten i det siste.
Vi har liksom alt vi trenger, men så er det jo sååå mye fint som frister...
Var på Berheim i Sandnes. Der så jeg green gate håndkleet du har kjøpt. Carpe Diem fanget også blikket mitt, det var ei pute med slikt broderi på. Lekkert begge deler!
Så flink du har vært som har sydd Tilda! Det er så gøy når en først kommer igang. Det er umulig å stoppe. Lykke til videre!

Mange hilsner Marit

sissels sa...

Gratulere med "nyblogg", den har blitt riktig så fin og koselig.
Når det gjelder handlingen så er det vel slik oss mange ja.

Strikkforbi sa...

Gratulerer med vellykket shopping! Tviler vel på at du er alene med å "maskere" nye innkjøp... Jeg har prøvd å ikke nevne en gang jeg kjøpte meg ny genser, men da lente kjæresten min seg inntil meg og sa: Det lukter ny genser av deg.. Er det mulig?!

Anonym sa...

Ønsker deg ei fin helg :)
Ronille

rod i hob sa...

Fin blogg du har :-)
Og takk for helsing på min, går du inn på bloggen min nå -finne du oppskriftå på linken ;-)(JIPPI eg klarte det!!)