tirsdag 6. januar 2009

Ohh what a wonderful morning, ohh what a wonderful day :)

Nå har jeg jobbet i hobbybutikken med varetelling hver dag... det har blitt lange dager, der jeg ikke har hatt tid til verken hjem, familie eller hobby.

Så idag bestemte jeg meg for at jeg først skulle handle litt etter skolen (siden vi sluttet tidlig), så skulle jeg til frisøren, så hente min vakre prinsesse i barnehagen, lage en god middag og kose meg med samboer og prinsessa! Det ble en aldeles nydelig dag:) Det er så deilig å bare gjøre slikt av og til, og for å toppe hele dagen tok jeg litt sol nå på kvelden og så frustrerte fruer!!!

tenkte jeg skulle vise dere noen av herlighetene jeg handlet:


Jeg har lenge letet etter et fint skilt til gjestetoalettet og idag fant jeg et jeg synes var nydelig!! Men når jeg kom hjem ble jeg veldig usikker på om jeg vil ha det utpå døren, for det var faktisk veldig stilig over toalettet på veggen inne på gjestedo. Vet det høres kanskje ikke så fint ut, og kanskje litt spesielt ut, men det var veldig fint! Så jeg må gruble litt mer på den tror jeg!

Så fant jeg noen fantastiske vaskeprodukter fra Maison Belle. Kjøpte foreløpig vaskemiddel for glass, for bad og purpose som en kan bruke til mesten alt. Det utrolig med dem er at det ikke er tilsetningsstoffer i dem, de er utrolig myke og gode for hendene, de fungerer som bare det (har foreløpig bare testet ut den for glass da, men vist de andre holder like godt mål som denne, blir det høy scoring) og de dufter fantastisk. Selfølgelig blandt annet lavendel, hva ellers? Jeg har kun vasket glassbordet i stua foreløpig og det formelig skinner av den og hele stua lukter nydelig...mmmm... et godt kjøp om jeg må si det selv. Og imorgen tror jeg kanskje jeg må kjøpe meg litt flere av disse herlighetene, kanskje vaskemiddel til klærna? De er veldig drøye i bruk også....

Åsså må jeg bare vise dere en av de nydelige julegavene. Fikk denne herlige engelen av en engel selv, nemlig min beste beste venninne! Hun er bare så god og snill, åsså har vi helt lik smak. Denne engelen syns jeg var helt nydelig, den virker så levende i ansiktet! Nydelig rett å slett!

fatet og tekannen er rett å slett arvegods fra farmoren til min samboer, som har flyttet fra stort hus til leilighet og måtte kvitte seg med noen av hennes ting. Jeg bare elsker dem :) Skikkelig søte!

Glemte jo helt i farten og vise de små t-lysestakene jeg også kjøpte meg idag, synes de også er nydelige! passet godt på peishylla inne! Julen er forresten ute av hus og jeg begynner snart å få en liten fornemmelse av vår. Jepp, her skal det snart gjøres klar til vår i hus og stue :) Herlig :)
Et nærbilde av fatet som jeg fikk av farmoren :) Så nydelig vakkert!!
Og tilslutt en liten oppdatering på tildafiguren. Nå går det sakte men sikkert fremover. Har ikke hatt så mye tid i det siste pga jobb og skole, men en rose har den nå fått, mangler bladet under så den er ikke montert i hendene enda. Imens ligger den å hviler i fanget til Tilda på hylla. Åsså fant jeg ut at jeg likte den best når den satt på hylla, så nå er stativet som egentlig følgte med i pakken pakket bort!! Ja, åsså har den endelig fått vingene. Litt usikker på om jeg skal brodere kruseduller på vingene eller ikke, må nok litt mer i tankeboksen på den gitt... Så komemr tøffler og øyne og slikt snart skal dere se.

Ha en videre fin uke alle sammen, og takk for koselige kommentarer i bloggen min, det varmer virkelig!!

4 kommentarer:

Beate sa...

Jeg kjøpte kalenderen min på bok og media

moni sa...

åååå takk for raskt svar!! Da må jeg kanskje en tur innom der å lure :)

Den gode feen sa...

Hei hei, klart du kan komme innom bloggen min og lure :) Men veldig kjekt at du la igjen ein kommentar også :)

Ha ein flott torsdag!!

Bette sa...

Så kjekt å kunne inspirere!!! Det er jo det som er meningen;o)
Koselig blogg du har! Likte veldig godt den store sittende engelen din!
Ha en fin torsdag!

-Bette-