torsdag 19. juli 2012

Shopping, kafèbesøk og en gladmelding


Idag har jeg og Prinsesse Elin kost oss med kafébesøk og shopping i Sandnes.
 Alltid like gøy hver gang. Det blir alltid mye latter når en er med Elin.
Virkelig ei positiv og strålende dame, som sprer masse glede.


Butikken Swedish Grace har jeg vært innom når jeg har vært å handlet i stavanger før, men nå har den jo kommet til Langaten midt i Sandnes sentrum. 
Jeg kjenner at det gjør meg utrolig glad, for her er det så inspirerende og så mye fint, og dama som driver butikken stråler som ei sol.

Vasene på bildet fikk bli med i min pose idag, men det er  et par ting til jeg gjerne skulle ha hatt med hjem. En skal ikke se bort ifra at jeg stikker innom en dag om ikke lenge igjen.
(for jeg andrer litt på et par ting)


Ellers så har jeg faktisk snopet meg nytt teppe under salongbordet også. Det falt jeg for med en gang og vips så var det med på handlelasset også.

Egentlig så skulle jeg ut for å finne skoskap til gangen, men endte opp med teppet og fem(!!) krystalllamper. Vi har til nå hengt opp to av fem, og ja det var en del jobb med krystallene. Det tenkte jeg ikke på når vi kjøpte hele fem av samme sort, he he, men fint blir det dog.


 Prinsessa lett henslengt i sofaen og krystallslottet klar på bordet. Fikk bok i bursdagsgave og kjenner jeg gleder meg til å begynne på den, må bare lese ferdig det blå rommet først.

For dere som kanskje tenker på hvordan det går med miniprinsen, så kan jeg oppdatere dere med at vi hadde en så vellykket og kjekk tur til Rikshospitalet denne gangen. Vi fikk skikkelige gladnyheter om at klumpen i halsen har krympet betraktelig og neste gang når vi skal inn (om bare litt over en måned) så skal vi kanskje få bort trakeostomien (hullet i halsen). Det er ikke sikkert det går, men vi er uansett veldig mye nærmere målet. prinsen er også i toppform for tiden og det er herlig å se.

Ønsker dere alle en videre fin torsdag.
Her skal vi snart kose oss med mat som vi har bestilt hjem. Deilig det også av og til.

5 kommentarer:

Agnes, Livet i det Blå huset sa...

Så faktisk på de samme vasene i dag jeg også, men lot fornuften seire for en gang skyld;-) Vi reiser til DK på ferie om to dager og jeg tenker det skal nok bli litt med hjem i posene derfra. Hadde tenkt å stikke innom å hilse på deg og Elin på Charles & de, men med mann og to barn på slep fant jeg ut at det var bedre å ha det til gode.
Så godt at alt går godt med den lille.
Klem

MissMette sa...

Så koselig du har det ღ
og de vasene var bare
råstilige! - godt å høre
at det går bra med deres
lille ღ - stor klem fra
Mette

Jijji sa...

Så bra at det går bedre med lille prinsen. Deilig å kunne senke skuldrene og vite at det går rette veien.

Så masse fint du har handlet! Neste gang jeg er bortover må jeg nok prioritere en shoppingtur i Sandnes fremfor i Stavanger;)

Klem fra Jijji

LilleMa sa...

Ingenting er bedre enn gode nyheter. Masse lykke til videre med lilleprinsen deres :)

Og jeg gleder meg til å besøke den flotte butikken som Prinsesse Elin har skrevet så varmt om. Og nå du!
Mammaen min bor på Randaberg, så da blir det besøk hos Swedish Grace neste gang jeg skal dit.

God helg og kos deg med nye flotte vaser :-)

Linda

Anonym sa...

Tjohei :)
E på sørlande, ligge i sengå å prøve å få B t å sova... Han har andre plana! Utrulikt koselikt å lesa bloggen din! Glede meg t å komma hjem ijenn, allti jillt me "tatletur" me deg å L :)

Knib Cammo å bøllå