onsdag 18. januar 2012

Nytt strikketøy på pinnene ♥
Da var de hvite trekkene tilbake på ektorpen, nye blomster i hus og nytt strikketøy på pinnene. Jeg må ha noe enkelt å holde på med, for det må kunne legges vekk raskt dersom prinsen trenger meg. Tubesokker var derfor et greit håndarbeid, ekstra greit når de er så små siden de er til prinsen, et raskt lite prosjekt. Jeg synes alltid det er greit å ha litt håndarbeid å holde på med, og i det siste når vi har vært mye på sykehuset, så er det kjekt tidsfordriv. Det er virkelig lange dager der inne, og snart tror jeg de kjenner meg igjen i kiosken, jeg har nok kjøpt alle interiørblader det går ann å kjøpe, hihi

Nå koser vi oss heldigvis hjemme, prinsen er bedre, legger på seg og virker mer fornøyd. Herlig.
Ønsker dere en riktig fin onsdagskveld.

7 kommentarer:

Hulda sa...

Så koselige bilder! Ser at du nyter tida hjemme. Det er bra. :) Lyst og trivelig i stua hos deg.

Audhild sa...

Godt å høre at det går bedre!!
Tipper det er lange dager å sitte på et sykehus ja :(

Flink med pinnene du :)
KLEM

Katrine sa...

Lys, vårlig og vakker stue. :))

Jeg sender gode tanker og håper lillegutt bare blir bedre og bedre. Han er jo blitt så stor. Nydelig bilde av han og storesøster.

Jeg ønsker deg en uke fylt med gode hverdagsgleder.

marianfo sa...

Hei :) Tubesokker hørtes spennende ut.. de må du vise på bloggen din ;) Holder på å strikke til en liten prinsenevø som kommer i mars.. Artig å strikke i blått.Strikker også i lilla og brunt.

Koselig blogg du har..

Mvh Marianne fra Trondheim :)

Jijji sa...

Godt å høre at det går bedre med lille prinsen. Å sitte på sykehuset og vente er bare helt uutholdelig... Godt du er flink med strikkepinnnene da;)

Imorgen reiser jeg vestover. Skal en tur til Stavanger og besøke venner og bekjente. Gleder meg masse! Har du noen butikk-tips mottas disse med takk! Skal i alle fall få med meg et besøk i gamlebyen. -Og har du tid og lyst kan vi kanskje ta en kaffekopp?

Klem

lisje astrid's husblogg sa...

Godt å lese at det går betre med prinsen ♥

NYDELEGE bilder!

Ynskjer deg ei god helg :)

Klem ♥

Pia H sa...

Hej!
Har precis hittat till din blogg ett helt underbart hem du har mycket vackra bilder här kommer jag titta in varje dag man blir glad av alla vackra bilder,undrar var du har köpt den fina ljusstaken i fattigmanssilver för blockljus som du har på soffbordet?

kram Pia H