fredag 27. januar 2012

BarseltreffEndelig kan prinsen min og jeg begynne å nyte barseltiden skikkelig. Det har blitt noen oppturer, men også noen nedturer i det siste. Av og til føler jeg at vi tar ett skritt frem og to tilbake. Slik som sist uke, når vi bare "toppet heile driten",på godt rogalandsk, med å havne på isolat med virusinfeksjon.

Nå ja, heldigvis er det over og vi kan begynne å nyte igjen. Er det noe vi er gode på så er det virkelig å nyte barseltiden. Det er jo en fantastisk tid vi har og det er deilig å være hjemmeværende sammen med sine kjære. (selv om det selvfølgelig er deilig å være på jobb også, jeg liker jobben min utrolig godt).Vi er en god gjeng i barselgruppa vår og vi storkoser oss når vi møtes. Sist barseltreff som jeg og prinsen var med på, var her hjemme. Litt prestasjonsangst når man ikke aner hvilken mat man skal servere, men det gikk så greit så. Det kjekkeste er jo selvfølgelig å møtes, prate sammen og bare kose oss sammen med våre søte små.


Som dere ser så har det hvite ektorptrekket kommet på igjen, enn så lenge... Litt indre praktisk kanskje, men deilig med lys stue igjen... Så får vi se hvor lenge det varer...

Ønsker dere en riktig fin fredag og en god helg.
 Her har jeg lovet prinsessa fredagskos med hjemmelaget pizza og litt godt. Er det fredag så er det fredag. Pluss vi må jo feire at vi er hjemme igjen,hihi. Etter en liten uke på isolat, så føles det fantastisk godt å "bare" være hjemme.


9 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Uffda, ikkje kjekt når dei små er sjuke! Bra at dåke er komt heim og alt er bedre no!
Nyt kvelden☺
Her vert det kinokveld med prinsessa imåra kveld-gleda meg☺

God helg☺

Klem M♥

Lillian sa...

Hei hei.
Så koselige bilder du hadde idag, skikkelig koselig stue med alt det skjønne som hører til med barn i huset. :)
Så koselig barselgruppe dere har. Lykke!
Jeg håper resten av barseltiden kan nytes med rolige dager hjemme nå framover da.... :)
Klemmer fra Lillian.

Audhild sa...

Så fint pyntet, liker stua di!! Fiiin :)
Krysser fingrene for at det alt går bra med lillemann fremover nå da ;)
Sykehusopphold er helt sikkert ikke noe kjekt :(

God helg til dere, kos dere med pizza & nammis :) KLEM

sandra sa...

Ååååååååååååå som jeg gleder meg til barseltreff igjen :)) Sist permisjon hadde jeg en hjemme på 1,5 så det ble ikke prioritert kan du si. DENN GANG SKAL JEG NYYTE HVERT SEKUND AV ALT... de vokser så alt for fort:(
Så kipt å havne inn på isolat... Ingenting er verre enn syke barn, godt vi så ofte kan starte på ny!! Nyt tiden med den lille skjønne!!

Emmas hvite borg sa...

Å kose med babyer er bare det beste som finnes. Håper dere holder dere friske og kan nyte tiden :) Klem Anette

Tone sa...

Hei hei !! Så kos med barseltreff, savner den tiden :)) Håper lillegutt holder seg frisk nå slik at dere får kose dere ekstra masse !!
Ønsker deg en fin helg
Klem

Caroline sa...

Koselige bilder fra stuen deres,lyst og godt med hvitt trekk på sofaen...Får håpe det går bra med lilleprinsen fremover nå da,slik at barselperioden kan nytes til det fulle;)
En hærlig tid!
Høres godt ut med hjemmelaget pizza til kvelds;)
Ønsker dere en flott helg!
Klem Caroline

Jeanette sa...

godt han er bra igjen...herlig tid:-)ser akkurat likt ut hos meg for tiden..med teppe og leker på gulvet,herlig:-)kos deg vidre!

Kreoline sa...

Ikke kjekt når de små er syke, godt å høre at det går godt nå. Fortsatt fin helg til deg, kos dere masse. Klem fra Mona.