tirsdag 13. desember 2011

Vel overstått dåp

Da var vi ferdige med dåpen til lille prinsen. Endelig fikk vi feiret den store dagen hans, og sammen med dåpen feiret vi også prinsessa som blir 6 år.Vi har måttet utsatt dåpen før, på grunn av at vi har vært inn og ut fra sykehuset med lille prinsen. Det går bra med oss alle og heldigvis er det noe helt ufarlig som han kommer til å vokse av seg iløpet av første leveår, men det har vært og er til tider litt tøft det må jeg innrømme. Prinsen har nå fått påvist medfødt Laryngomalaci, som enkelt og greit kan forklares med litt problemer med luftrørsystemet og han strever mer enn vanlig med å puste. Dette vil bli bedre og bedre etterhvert som han vokser til og vi får god oppfølging fra sykehuset.Jeg har derfor måttet ta dåpen litt som den kom og senke litt på mine egne krav. Tror kanskje jeg hadde litt godt av det, for dagen ble fin uansett og jeg ikke rakk halvparten av hva jeg hadde tenkt og alt i alt er det aller viktigste familien som vi feirer dåpen med.Den fine dåpskaka ble laget av ei som heter Bodil, hun er fra samme bygd som meg og har egen blogg. Jeg bestilte både kake og cakepops av henne og skal lage et fint innlegg om dette, for det fortjener virkelig eget innlegg. Bodil har en kjempefin blogg som dere kan besøke her. Hun har laget et innlegg nettopp om de fine og ikke minst gode cakeballsene som jeg fikk sammen med kaka. Du er bare god Bodil.Vi dekket to store langbord i stuen itilegg til å dekke på sofabordet. Vi var hele 24 stykk med voksne og barn, men det gikk fantastisk greit.

Vi hadde en flott og minnerik dag alle man alle. På fredag som kommer fyller vår prinsesse året. Dagen skal vi feire sammen og så skal hun ha barneselskap neste uke. Nå ligger hun syk stakkar, men det ser ut som hun er på bedringens vei og heldigvis så fikk hun dette før selveste dagen.

Ønsker dere en videre fin tirsdag.

10 kommentarer:

Linda sa...

Gratulerer så mye med dåpsbarnet!
Nydelige bilder!
Ha en forsatt fin førjulstid:)

Klem Linda

Prinsesse Elin sa...

Hei hopp dere er topp:) I morgen ;)

Caroline sa...

Gratulerer så mye med vel overstått dåp!
Uffda,det hørtes ikke så greit ut med pusteproblemene,men godt å ha fått en forklaring på det,slik at dere kan slappe av med å vite at det blir bedre etterhvert,men det er jo aldri greit når det står på...Bordet og kaken så kjempefint ut:)
Gratulerer til prinsessa som fyller året på fredag;)
Stas med bursdagsfeiring:)
Ønsker dere en god uke videre!
Klem Caroline

Har en drøm... sa...

Gratulerer så masse med dåpsbarnet og prinsessa sin 6 års dag;)
Så flott bordet var pyntet!!

Hørtes ikke greit ut med lillemann, men så lenge det er noe han vokser av seg, og dere får god oppfølging så er det jo bra;)

Ha en finfin dag ♥

Klem Line

Tommensgirl sa...

Gratulerer så mye med lille prinsen sin overstått dåp og prinsess sin 6 års dag:)
Uff, det hørtes ikke noe særlig ut med psteproblemer...Godt at dere for bra oppfølgning og at det er noe han vokser av seg..
Nydelig kake og pyntet bord:)
Håper du har en fin kveld:)
Klemklem

LykkeLise sa...

Tusen takk for gode ord vennen:) Godt å få så mye støtte i en vanskelig tid.. man får virkelig tid til å tenke og sette livet i perspektiv.

Så trist å høre at gutten din ikke er helt frisk. Håper dette er noe han lett kan leve med, legene er jo så flinke idag. man blir så utrolig bekymret når de er noe som feiler de små. men heldigvis går det som regel mye bedre enn vi mødre frykter.

Syns dåpen ser helt nydelig ut jeg:) Kaka var kjempefin:)

Klem Lise

Bodil sa...

Takk for fine ord Monica! Blir nesten litt stum :-)

Jeg er enig med resten av kommentarene her: Bordet var kjempefint! Du e flinke, Monica!

Klem

Beth sa...

Så vakkert det er pyntet til dåp for en vakker liten prins... Gratulerer med vel overstått dag!
Håper han vokser av seg disse luftveisproblemene...

Klem...

Anonym sa...

Gratulerer med det vesle dåpsbarnet! Det var virkelig lekkert pyntet bord og en nydelig kake var det også.
Trist når de små ikke er i form. Men det er sant som du har fått høre - dette vokser barna av seg. Vår datter var en såkalt pipebaby da hun ble født. Hun strevde fælt og vi var også på sykehuset. Men det virket ikke som det var så ille for henne. Det verste var når hun gråt. Da var vi ikke sene om å ta henne opp! Ble nok litt bortskjemt ja.Nå er hun 18 år (fremdeles litt bortskjemt)og jeg synes denne tiden har gått utrolig fort. Kos deg med veslegutt, snart er han stor.
Førjulshilsen fra Berit

Monica sa...

Kjære Berit:) takk for koselig kommentar, utrolig kjekt å lese og jeg kjenner meg veldig igjen. Liker ikke når lille prinsen gråter og lar han derfor ikke gråte så mye, for jeg føler at han strever mer da. Han blir nok kanskje litt "bortskjemt" om man kan kalle det for det, men jeg tror på at de små ikke kan bli for mye bortskjemt jeg:) Vi må streve litt mer med å få til rutiner etterhvert vil jeg tro siden prinsen sover mye i fanget med hodet oppover for da puster han lettere, men pyttsann rutinene kommer etterhvert de, det viktigste er at han har det greit. Tiden går utrolig fort ja, så skal absolutt nyte tiden og hver eneste dag:) igjen, takk for koselig kommentar, jeg syns det var kjekt å høre om andre som også har hatt barn med denne " pipelyden" heldigvis går det over og heldigvis hørres det værre ut enn det er:) juleklem fra monica