tirsdag 20. desember 2011

Barnebursdagsselskap

Da var både familieselskap og barneselskap over. Prinsessa har gått og gledet seg såååå lenge til disse dagene, spesielt barneselskapet.
Bordet dekket vi enkelt og greit. Vi hadde papirduk, som prinsessa skrev navnene til barna på. Så la vi rosa, røde og lilla fargeblyanter ut over bordet slik at barna kunne tegne på duken. Det ble forresten en "hit" mens barna ventet på maten. Det blir jo alltid litt venting, så et lurt tips til dere andre som skal ha barneselskap.


 De fantastiske cakepopsene som Bodil har laget ble også godt tatt imot av barna. De var veldig spente på hva det var for noe. Vi hadde rester igjen fra dåpen også frøs jeg dem bare ned og tok opp igjen, det gikk veldig greit.Ellers ble bordet pyntet med bursdagstog, rosa brus (panterbrusen) og sjokoladehjerter. Enkelt og greit men ganske så dekorativt.

Ønsker dere en riktig fin tirsdag. Nyt førjulstiden

5 kommentarer:

Snuskebassa sa...

Skjønne jenta di som er så stor! Hilse så mye og si at det var et flott bord dere hadde laget :-) Veldig smart med tegnemuligheter på duken, det er noe for oss voksne også... :-))
Klem fra LIV, nede i bakken...

mammalykkelig sa...

så koselig bursdagselskap du har laget i stand!! Kan tenke meg det var populært ja :) Det med duk og tegneblyanter skal jeg huske på ;)

Jeg har ikke fått med meg at lilleprinsen deres har hatt en tøff tid med sykehus osv. Vet alt om hvordan det er å bekymre seg for de små når ikke alt er som det skal. Heldigvis er de tøffe disse små og det meste ordner seg fint, godt det også er tilfelle hos dere!!

Kos dere i jula :)

klem

Audhild sa...

Så fint og koselig pyntet det var til prinsesse selskapet :)
Tipper hun hadde en super feiring!

Klem

lisje astrid's husblogg sa...

Veldig fint!

Ynskjer deg ei og dine ei GOD JUL!♥

Klem ♥

dagdrømmeren sa...

nydelig bord! Gratulerer til den lille!

Ønsker deg og dine en riktig god jul!
Håper dere får gode juledager!
Juleklem Tonje