torsdag 27. oktober 2011

Lerk


Jeg og prinsessa har vært på tur i skogen og plukket med oss masse lerkekongler her en kveld. Egentlig trenger vi ikke gå i skogen for å finne dem, fordi det vokser lerketrær langs hele veien her vi bor, men det var jo ekstra koselig med en tur i fjellet og skogen sammen med gode venner da.Vi pleier å plukke med oss naturens skjønnhet inn til enhver årstid egentlig, men denne gangen var det også beregnet til å¨pynte med i dåpen.Jeg har allerede begynt å planlegge hvordan jeg vil ha det, litt fordi jeg liker så godt å kose meg med akkurat slike ting. Jeg elsker jo å dekke bord og finne ut av hva vi kan bruke til bordpynt, men også fordi da slipper jeg å stresse med slike ting rett før dåpen.

Tror det blir en fin miks med brunt å lyseblått sammen. Jeg var så heldig å komme over disse fine hjertene på den lokale hobbybutikken og tenkte da at de var enkle og fine å bruke til bordkort. Nå gjenstår det å finne ut hvilke blomster jeg vil ha, tror kanskje jeg skal prøve meg på å lage dekorasjonene selv denne gangen ?

Ønsker dere en videre fin torsdag.
Her skal det gjøres litt husarbeid mens lillegutt har seg en liten hvil, det trengs virkelig.

6 kommentarer:

Caroline sa...

Brunt og blått er kjempefine farger sammen,så det blir nok et flott dåpsbord:)
Jeg skulle og hatt tak i noen lerkegreiner,får ta noen runder rundt i bygda å se om jeg kommer over noen lerketrær;)
Ha en fiiin torsdag:)
Klem Caroline

Sivs hus sa...

Hei, Herlig med blått og brunt. klem Siv

Tone sa...

Å ser for meg at dette bordet blir fantastisk flott!! Skal også ut på lerkejakt i helgen:) ønsker deg en fin helg! Høstklem Tone

Jijji sa...

Herlig bordpynt/bordkort! Jepp, det lønner seg å ta litt av gangen når man skal forberede dåp. Det er jo nok å gjøre... Jeg lagde all maten selv til vår navnefest -med unntak av landbrød som jeg faktisk kjøpte ferdig. Det gikk faktisk ganske greit når jeg kunne lage litt av gangen og fryse ned i god tid før dagen. Forsøkte også å sette opp en meny som var overkommelig å varme opp. Tapas er overraskende enkelt å lage bare man har noen ålreite oppskrifter. Tapas er også noe for enhver smak.
Blomsteroppsatsene til vår navnefest lagde jeg også selv.
Ønsker deg masse lykke til med forberedelsene til dåpen! Tipper det blir veldig bra;)

Klem fra Jijji -som også liker badet ditt veldig godt:)

Joy sa...

Rett og slett vackert! Jag älskar också att duka bord och jag tror gästerna känner sig extra välkomna då... ;)

Du hade et spm ang. makronerna... Samma dag som jag bakade de blev det spist opp *knis*, men före man och son slukte de så hade jag de i kylskåpet i en tuppeware boks- Och det funkade väldigt bra.

Ha en fin halloween helg! Kram Joy

Line sa...

Fantastisk fin dåpspynt, nesten så jeg skulle ønske jeg hadde kommet på det selv, da minste ble døpt. :)

Ha en fin uke. :)