mandag 31. oktober 2011

Happy Halloween


Vi har egentlig holdt Halloween feiringen litt på avstand. Delvis fordi vår prinsesse ikke har vært gammel nok til å være med (ifølge mor) og delvis fordi mor ikke akkurat er den største "fan" av Halloween.


Men så har det seg sånn at presset noen ganger blir stort og vi kan jo ikke holde vår datter hjemme når de andre skal gå. Men jeg tror hun får det koselig sammen med klassevenninnene på en minirunde hos hverandre. Halloween har nok kommet for å bli.Ønsker dere en riktig god Halloweenkveld.
Jeg skal iallefall stå klar med fotoapperatet, og snop selvfølgelig,  når den herlige venninnegjengen kommer her på døra.

6 kommentarer:

Tommensgirl sa...

Så søt:) Har egentlig ikke noe forhold til Halloween jeg heller,men med barn i hus, så blir det Halloween...Måtte la han begynne å gå fra han gikk i 1 klasse,for alle andre skulle jo gå..
Enig med deg,Halloween har nok kommer for å bli ja...
Håper dere får en fin kveld:)
Klem

Siv sa...

Hei :)

Ja mange meninger om denne feiringen her til lands. Mange syntes det er toppen av frekkhet og flykter hjemmet, men men, syntes vi kan holde ut en aften i året for barnas skyld. For dette er helt klart blitt en tradisjon som er kommet for å bli ;)

Snuppa di er veldig fin ihvertfall :)

Ha en fin feiring videre :)

No.15 sa...

Det blir sikkert koselig :)

Fin heksefrøken i alle fall.

Berit sa...

slik en flott heks du har hjemme. Happy halloween til deg også

Christine C sa...

For barna er jo dette en tradisjon de har vokst opp med, så Halloween er nok kommet for å bli her i huset. Ingen stor feiring hos oss, men gresskar og godis hører jo til.

Håper dere har kost dere i kveld - prinsessa var flott i kostymet sitt i alle fall :-))

salige lavendel sa...

Må si meg helt enig i ditt syn på Halloween. Synes det er en utrolig negativ feiring og er personlig ikke noe for å feire hverken demoner eller hekser. Ikke så lett å stå imot presset nei...Men heia til dem som klarer det =)