lørdag 3. september 2011

Prosjekt: oppussing av bad


Ei god venninne av meg spurte meg her om dagen om jeg hadde sluttet å blogge, og da fant jeg ut at det virkelig var på tide med et innlegg. Jeg skal og har ikke sluttet å blogge, men akkurat nå blir det nok desverre litt lite innlegg og kommentarer fra denne kanten siden formen ikke er på topp og siden det er mye som skjer her nå. Med 3 uker til termin og et bad som pusses opp så har vi nok å henge fingrene i. Jeg håper bare vi rekker å få badet klar før lillegutt melder sin ankomst.
Men nå er iallfall flisene på plass og på mandag blir dokassen bygget opp slik at vi kan legge fliser på den og på tirsdag kommer sannsynligvis møblene. Så det går fremover. Ikke lett å se på disse bildene, for det er ikke de beste bildene, men her ser dere litt av flisevalgene våres. Vi har valgt å ha store hvite fliser på veggene med høy glans i, og som kontrast til dette har vi en mosaikkvegg bak der hvor dusjen skal være i marmor. De flisene er skikkelig røffe i kantene og har ulike fargespekter, en utrolig stilig kontrast. Gulvet er samme marmorfliser bare litt større. Mosaikkflisene skal vi også bruke til å bygge inn blandt annet dokasse og badekar med og kanskje bygger vi en ramme rundt speilet også, men det har vi ikke helt bestemt oss for enda. Vi er iallfall veldig fornøyd med valget av fliser. Vi brukte mye tid på komme frem til hva vi ville ha. Ellers skal vi ha hjørnebadekar som vi bygger inn, en foldedør i glass til dusjen, glassbyggestein opp fra badekaret og opp mot dusjen og møbler fra Foss bad i fargen drivved. I taket har vi valgt å ha hvit panel.

Ønsker dere en riktig fin lørdag. Her trenger huset en etterlengtet vask, det blir mye støv av oppussingen.

11 kommentarer:

Audhild sa...

Nydelige & delikate fliser!
Tipper det blir kjempefint!
Går unna når dere har kommet så langt sjø, sjarmøretappen igjen nå:) Tenker du gleder deg til siste finishen med pynting og dilling ;)

God helg videre! klem

Karma sa...

Wow så flinke dere er. Mine favoritter i fargevalg også; beige, hvitt og drivved! Håper ting går som dere har planlagt så du får litt ro på deg de siste ukene. Gleder meg til å se resultatet av både barn og bad hihi:)

Ha en fatastisk helg!

Klem Kaja :)

Frk:Twil sa...

Lekkert allerede!!!!
Kommer til å bli rålekkert til slutt.. Flinke dere er som står på såpass nærme terminen.. Men er jo ofte sånn;-)Må kjappe seg! hihhI!Klem

Livy sa...

Heisann!
Det blir såååå fint!!! Skal si du har nok å gjøre med bare tre uker til terminen! Masse lykke til med alt forestående!

Ha en fin lørdag i vaskebøtta :-) Klem fra Livy

HusmorDronninga sa...

Liker fargevalget ditt! Kjempefine, delikate fliser.. så det blir spennende å se når det er ferdig!

Lykke til nå mot slutten før lillegutt ankommer.. Tenk.. det kan strengt tatt skje når som helst!! Wooho.. ;) ( men selvsagt ikke før badet er ferdig da.. hehe..)

Klem fra
Kjersti

sylvia sa...

hei,
dette blir et nydelig bad, gleder meg å se det ferdig,
ja dagene går fort til termin nå,
masse lykke til, gleder meg å se bilder av den lille.
ha en fin helg,
klem fra
sylvia

Hanne Margrete sa...

Dette blir kjempelekkert! Knallfine fliser, og fint med den kontrasten mellom blanke og rustikke fliser! Gleder meg til å se resultatet:)
Lykke til med innspurt av både bad og svangerskap!

Klem fra Hanne:)

Karen sa...

Herlige fliser...!
Vi pusset opp, eller rettere sakt, bygget nytt bad for to år siden, og vi holdt på med det i et helt år :( Suuuuuper slitsomt. Enda er det ikke kommet opp lister, men pytt pytt...

Ønsker deg, og magen, en strålende helg ;)

Jijji sa...

Savner innleggene dine, og blir sååå glad hver gang du skriver litt. Men har full forståelse for at du har nok annet. De siste ukene før lille prinsens ankomst går kjempefort! Masse lykke til!
De flisene ser kjempelekre ut! Gleder meg til å se flere bilder av badet etter hvert.

Klem fra Jijji

Karlotte sa...

Hei Monica!

Tusen takk for den koselige kommentaren på Nib bidraget mitt! Måtte inn å titte litt hvem denne frøkena var- så flott blogg du har:-) har bare fått lest de siste innleggene men skal ta en nærmere titt!

Fine fliser på badet og utrolig kult med kontrastene!!

Ønsker deg en deilig lørdagskveld og lykke til med innspurten av både svangerskap og bad;-)

Klem fra Karlotte

Heddas gode grunner sa...

Det ser og høres ut som det blir et knallfint bad! Flisene ser veldig fine ut. Fint med kontraster!
Du får prøve å slappe av litt mellom slagene! Lykke til med innspurtene :)
klem