mandag 22. august 2011
Pynten flytter stadig rundt på seg her i huset, en fin måte å fornye litt av stuen på. Det er sjelden jeg flytter på de store tingene, men å variere pynten gjør vel så mye synes jeg. Akkurat nå har hyllen over sofaen fått et snev av grått og fattigmannssølv. Kanskje det skyldes bytte av sofatrekk? Forandring fryder iallfall.


Ellers var det en del som spurte meg om oppskriften på gulrotmuffinsene som jeg postet i innlegget under her, den har jeg lagt ut før og den ligger under etiketten oppskrifter, så da er det bare å finne den der. De er utrolig gode og her er alle som en spist opp allerede, vi har forøvrig hatt en del skolejenter på besøk her i helga, så da får de ben å gå på. Kjekt å bake når det er slik.

Det var også noen som spurte om jeg kunne vise litt av det jeg har laget til lillegutt. Det har jeg virkelig lyst til, for det har jo selvfølgelig blitt noen små plagg og litt diverse. Jeg skal se om jeg får tatt noen fine bilde de nærmeste dagene.

Kom gjerne med flere ønsker om det er noe dere ønsker jeg skal vise, det er hyggelig med inspirasjon til hva man skal blogge om, man går seg litt i "stå" noen ganger.

Ellers må jeg si velkommen til nye følgere, utrolig kjekt dere vil følgemeg og min lille blogg, det setter jeg pris på. Ønsker dere alle en videre fin mandag.

12 kommentarer:

Lynetmor sa...

Hei, innom for å ønske deg en fin ettermiddag og kveld :-)

Hanne Margrete sa...

Såkoselig det ble på hyllen din! Passer nok godt til den grå sofaen ja;) Kjekt å flytte rundt på ting, da blir de litt som nye.. Selv har jeg høst-stæsjet sofaen i dag, og da ble det litt dominoeffekt ja..

Ha en koselig kveld!
Klem fra Hanne.)

Grip dagen sa...

Nå nærmer det seg at lillegutt kommer! Blir spennende å se hva du har laget til ham.
Den første dattera mi kom 6 uker før termin. Så jeg hadde ikke alt helt klart hjemme da hun meldte sin ankomst!
Jeg har også strikket og sydd endel småklær i det siste. Har noen skjønne nivøer og nieser som liker hjemmelaga ting.
Lykke til videre.
Klem Marit

Siv Toril sa...

Så fint dere har det i huset deres:) Bildene under var også flotte! Med en nyyydelig skolejente og fristende muffins...Mmm! Takk for tips om prinsesse Elin... Har lurt på hvor den energiske dama ble av:) Har en liten giveaway inne hos meg om du får lyst til og ta en titt! Klem

Anonym sa...

Hei.
Kjempekoselig hos deg Monica,
stilig pynta på hylla. :)
Syns det ble flott med grått
trekk på sofaen og.
Gleder med til å se hva du har
laget til gutten som skal komme.
Ha en fin kveld.
Klem Mette.

Karina sa...

Gleder meg til å se bilder!

Lurer også på en ting angående en ramme fra perfect home. Du skrev i et tidligere innlegg at du hadde malt den hvit. Jeg har en rammehylle i samme serie jeg har lyst til å male. Så derfor lurer jeg på om du behandla den med noe først eller om du bare malte rett på???

Ha en fin uke!

Simple Lovely sa...

Hei søte Monica!
Tusen takk for lykkeønskninger:) Her år jeg enda med den store magen, det viser seg at det er sant at mannfolk har bedre tid...;) Begynner å bli liiiitt utålmodig, men eg må heller tenke vi har noe så kjekt i vente!
De neste fem ukene går så fort skal du se!:) Ser for meg at du er flink og koser deg med å bruke tiden til å stelle i stand til lillebror. For en fin skolejente du har!! Kan tenke meg at du var stolt den første skoledagen, hvor blir tiden av?? Vår begynner skole neste år, jeg gruer meg litt!! Veldig kjekt for jenten din at du er hjemme med babyen det første skoleåret da.

Fiiin sofa du har fått deg, likte fargen kjempe godt:) Og muffinsene så utrolig gode ut, de må jeg gjerne prøve å lage i barseltiden....

Ha en fin onsdag i høstværet, her blir det en skikkelig kosedag inne med pusleri til babyen-
Klemmer, Julie

Silje Kristin sa...

Har titta rundt i bloggen din nå .) Nydelig hjem du har. Gleder meg til å følge med vider
e :) klem!

bella interiørblogg sa...

Så fine ting:)

Ønsker deg en super onsdag!!

Hilsen fra
Bella:)

LykkeLise sa...

Så spennende at dere pusser opp badet, det gjør nemlig vi også:):)

Enig med deg at det ikke er noen vits å vaske så mye før det er ferdig.. blir jo så mye støv..

Nydelige bilder du viser:)

Kos deg i helga:)

Klem Lise

LykkeLise sa...

Så spennende at dere pusser opp badet, det gjør nemlig vi også:):)

Enig med deg at det ikke er noen vits å vaske så mye før det er ferdig.. blir jo så mye støv..

Nydelige bilder du viser:)

Kos deg i helga:)

Klem Lise

Mette`s hus og hjem sa...

Heia Monika :)
Herlighet så mye fin pynt du har, vakkert :)
Greit med litt ombytting innimellom, holder nå på å flytte om på bilder i stua, å begynner å få inn litt mere høstfarger her med :)
Kjempebra at du har oppskriften her inne, skal innom å se nå, tusen takk :)

Ønsker deg ei fortsatt fin helg
Klem Mette :))