torsdag 11. august 2011

Planlegging
Det er utrolig mye arbeid å planlegge et bad, mer enn jeg kunne forestille meg. Baderomsmøbler, blandebatteri, dusjløsninger, badekar, toalett, belysning, tak, fliser og you name it. Ikke bare skal vi ta valg, men det må også passe inn på mål, farger, stil og lignende... Og jo mer vi titter rundt og ser i brosjyrer jo mer forvirret blir vi.


Men vi har iallfall kommet frem til baderomsinnredning nå, og valget falt på møbler fra Fossbad i fargen drivved, fargen kommer egentlig ikke skikkelig frem på bildet her, den er mer lysgrå. Vi skal ikke ha overskapet og har gjort litt andre valg ved at vi skal ha dobbel servant og lignende, så det blir egentlig veldig anderledes enn bildet viser, men dere får et inntrykk.


Vi har også kommet frem til hvilket blandebatteri vi skal ha til, og valget falt på denne som er litt gammeldags i stilen, men likevel er 1 grebs. Litt mer praktisk med 1 grebs synes vi. Bildet er uklart og ikke det beste og er hentet via google, men jeg tror det stammer fra badex.se.

Nei, det er ikke lett å finne ut av alt, tross alt skal vi ta valg som vi skal være fornøyde med over lang tid. Men nå tror jeg iallfall vi har kommet frem til hvilke fliser vi skal ha også, så det går jo fremover med planleggingen, og selv om det krever mye, så er det jo gøy.

Ønsker dere en videre fin torsdagskveld.

14 kommentarer:

Minasverden sa...

Herlig å få et nytt bad.Mye arbeid er det både med planlegging og arbeidet.
Håper dere klarer å bli ferdig før lille gutt kommer.
Dere har valgt en flott innredning og blandebat. var kjempe flott.:)
Lykke til videre med oppussingen.
Ha en fin kveld.

linn sa...

kjenner meg SÅ godt igjen i det du skriv her! eg grublar på baderomsløysningar mest heile dagen ;)

kjempefint det dykk har valgt

Hanne Margrete sa...

Ja det er mye arbeid å planlegge, men gøy og da! Jeg holder på med det samme selv! Skal bygge nytt kjøkken og etterpå bad, og på begrenset budsjett, så her blir det muligens ikea! Men mye fint der og da! Drivved er kjempelekkert, så innredningen deres blir nok nydelig! Og smart blandebatteri som både er nostalgisk og ettgreps!
Lykke til med videre planlegging, og god helg:)

Klem fra Hanne:)

RoseSommer sa...

Puh, jeg er glad vi flyttet inn i et hus der badet var helt OK, for jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilken håndsåpe jeg skal ha ved vasken engang!

Karma sa...

Det viktigste er at dere ikke rusher gjennom valgene. Ser ut som at dere tar dere god tid og de valgene som har blitt tatt er jo supre! Blandebatteriet er utrolig fint! Gleder meg til å se fortsettelsen!

Klem Kaja :)

Anita S Home and Wine sa...

Hei hei
Skjønner godt hva du mener, sitter selv og planlegger og tegner nytt kjøkken. Og selv om det er min favoritt hobby så er det egentlig litt slitsomt.
Lykke til med valgene
klem anita s

Beth sa...

Det er utrolig gøy "å sette sammen" et bad!
Er jo såå mye fint å velge i?

Caroline sa...

Så spennende med nytt bad!!!
Vi har og lyst på nytt bad,men har liksom ikke helt kommet til stadiet at"nå gjør vi det":)
Men ja,det er utrolig mye å velge mellom,blir ganske forvirret... Kjempeglad for all inspirasjon vi kommer over...;)Blir spennende å følge valgene deres:)
Ønsker dere en super helg!
Klem Caroline

MissMette sa...

Hei Monica :)
Har vært innom bloggen din i sommer, men det har vært dårlig med kommentarer fra meg i det siste – skal se om jeg kan bli litt bedre ;) Hvis du vil så kan du legge ut en link på Mettes Bloggvenner på Facebook, når du har et nytt innlegg – det er det mange som gjør ;) Velkommen skal du være i alle fall ღ

Spennende med bad ღ ikke alltid like lett å få det slik som man ønsker, det er jo så masse fint å velge mellom! Ser i alle fall veldig stilig ut badet fra Fossbad i drivved, og knallstilig blandebatteri ღ Gleder meg til å se mer etter hvert :) Kjedelig for deg at du ikke er helt i form, slikt tar på kreftene – det går nok fort frem mot termin, søte deg ღ Ønsker deg en fin kveld videre og uke som kommer, stor klem fra Mette :)

Guttemamma sa...

Gleder meg til å se,Monica!! Hortensia ja....de er ikke kjempeglad i for mye sol iallefall. Også må de vannes hver dag!
Klem♥

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei Monica:)
Så gøy at dere pusser opp badet. Det blir nok deilig når det kommer en til i hus. Det er som du sier mye arbeid som ligger bak et bad, det vet vi alt om. Men så blir det som regel bra også da.
Gleder meg til å følge med å se hvordan det blir.
Lykke til:)

Håper formen din er bra, det nærmer seg vel nå...???

Ha en fin ettermiddag/kveld Monica.

Klemmer:)

Bergfrua sa...

Hei og takk for hyggelig kommentar ang. trapp-oppussing!
Man må nok pusse ned hele ja..desverre! Ender opp med en gedigen vaskejobb i etterkant :) hehe
å prøve å isolere støvjobben best mulig så blir det nok bra..Kommer til å legge ut resultatet når det er klart, når er uvisst enda :) Flott å kunne dele litt tanker og tips rundt oppussing :) så jeg satte pris på kommentaren fra deg.
Så flotte badeinnredning! Det blir nok fint! Moro med nytt bad :)
Ha en fin fin kveld!

Caroline sa...

Angående baking er ikke jeg så kjempeflink på det området må jeg ærlig innrømme,hihi;)
Jeg liker veldig godt å lage kaker å slikt til selskaper,men ikke så mye mer enn det...Noe jeg synes er greit å ha på lur for uanmeldt besøk,det er ost og kjeks...Men sjekk ut www.trinesmatblogg.no Hun har mange gode oppskrifter:)
Lykke til:)
Klem Caroline

Anonym sa...

Koselig at du valgte en baderomsløsning fra Foss Bad