tirsdag 9. august 2011

OBS!! Riving pågår!


Her i huset har mannen begynt på et etterlengtet prosjekt, nemlig oppussing av badet. Plutselig fant vi ut at det kanskje var greit å få det gjort før lillemann melder sin ankomst, slik at det er klar.


OBS!! Dette innlegget kommer ikke til å være preget av interiørbilder. Men jeg måtte ha et litt greit bilde på toppen av innlegget iallfall.

Bakdelen med det er at vi nå ikke har dusj i hus, men heldigvis får vi låne av snille svigerforeldre som bor i nærheten. Litt stressende å ikke ha bad for meg som er høygravid, men jeg skal klare å leve med det i noen uker.

slik ser det altså ut på det blivende badet vårs for tiden... Alt skal rives, både vegger , gulv og tak.

Nå nærmer terminen seg med stormskritt også, og ifølge kalenderen har jeg nå 7 uker igjen. Heldigvis går det fremover for jeg skal ikke skyve under en stol at jeg er ganske lei. Formen er forsatt ikke god, jeg kaster enda opp og er mye kvalm, energien er egentlig også på bunn. Men gu jeg ser for meg hvor mye energi jeg kommer til å ha når prinsen kommer, det skal virkelig bli deilig å bli meg selv igjen. Så får jeg bare gjøre det beste ut av det nå og bare godta at kroppen trenger ro og hvile, selv om det er veldig kjedelig og fryktelig lange dager.


Jeg skulle så gjerne ha vært med å jobbet på badet, jeg liker jo å holde på med prosjekter i huset, samme hva det er, men jeg må nok innse at her kommer jeg til kort akkurat nå. Så for øyeblikket er det mannen og prinsessa i huset som har "jobbesko" ståendes på badet.

Men en "jobb" skal jeg iallfall være med på og ikke minst kose meg med, og det er å finne fliser, baderomsinnredning, blandebatteri og lignende. Gu det er kjekt. Idag kommer rørlegger og da skal han komme med litt tips, brosjyrer og lignende og så skal det bestilles inn. Det blir deilig å få et bad med sitt eget preg, endelig!!

Ønsker dere en riktig fin tirsdag.
Jeg må forresten beklage dersom det er liten aktivitet her inne fra meg i det siste, blogging blir rett og slett nedprioritert når formen ikke er på topp og for å være ærlig føler jeg ikke jeg har så mye å vise i hjemmet heller, for hjemmet er akkurat nå også litt nedprioritert desverre.

7 kommentarer:

Hanne Margrete sa...

Så spennende da! Er jo trasig når det står på, men nå kan du glede deg til både baby og nytt bad! Håper du får koset deg med planleggingen i allefall(det er jo den beste delen)

Her rives det i flere rom og huset står snart helt på hodet, men jeg gleder meg til nytt kjøkken og etterhvert bad..

Håper dagen din blir fin tross alt! Nå er det like før:)

Klem fra Hanne:)

Lykke På Landet sa...

Spennende med nytt bad! Har selv bare fem uker igjen av svangerskapet, og vi er nesten ferdig med vårt badprosjekt. Gled deg, det er godt å ha det ferdig før lille i magen kommer! Blir gøy å se det ferdige resultatet! :)

Har en drøm... sa...

Så gøy med oppussing da, i allefall og velge ut og når det står ferdig:))
Kos dere!

Klem Line

Jijji sa...

Jeg føler med deg... Ikke noe moro å ikke være i form og ikke kunne delta. Men det går fort nå til termin. Masse lykke til med de gjenværende ukene!
Gleder meg til å se flere bilder av badet etter hvert.

Klem fra Jijji

Li/Småtingene sa...

Så flott med nytt bad da! Selv om jeg har stor forståelse for at det kan være litt stressende å låne badet til svigers når man er høygravid ;-). Håper dere har toalett da ;-)

Den morsomste jobben er jo å velge ut flis og tilbehør, så du får kose deg ekstra godt med det, og vente på at badet blir ferdig! Noen ganger er jo kroppen litt "på vent"; men så venter den/dere på noe flott da!

Lykke til!
:-)

HusmorDronninga sa...

Tenk så deilig det er når det står ferdig! DET blir godt det... Og da er det forhåpentligis ikke så lenge igjen til det nye familiemedlemmet ser dagens lys også :)
Kos deg med flisevalg og det som hører til!
Klem fra
Kjersti

Anonym sa...

spent på å se hvordan det blir...fin innredning med drivved-look:)