onsdag 6. juli 2011

sommerferie


Nå begynner snart sommerferien for vår del. i år har vi ikke noen planer og vi skal rett og slett ikke reise på noe særlig ferie siden jeg nå er gravid og formen min er veldig varierende.Men litt må vi jo finne på, spesielt for prinsessa sin del og ikke minst for at vi får bytte litt stue og komt oss ut på noe vi også. Så det vi har funnet ut er at vi har veldig lyst til å ta noen dager til det blide sørlandet.Slik som vi har tenkt til nå så kunne vi tenkt oss en tur til dyreparken. Jeg får bare benke meg litt dersom det blir mye trasking og slikt så skal det nok gå på et vis. Også tenker vi at vi har lyst til å sove på et barnevennlig hotel, som gjerne har svømmebasseng. Så det jeg lurer på kjære lesere er om dere har noen fine hotel å anbefale (legg gjerne ved linker) og om dere vet andre serverigheter vi bør få med oss når vi er på sørlandet? Håper dere kan komme med mange gode tips, det hadde jeg satt utrolig pris på.

Ønsker dere en videre fin onsdag.

14 kommentarer:

Villblomsten sa...

Gratulerer med babymage :-)

Nydelig kjole på jenten din :-)
( i ett innlegg lengre nede )

Ha en fin sommer
og God Tur til Kristiansand :-)

Villblomsten sa...

Hei igjen :-)
Bare ett lite tips :

Barneboden trekker Gavekort på 200,- kr
Ny sjangse - Hver måned
ALLE som har link til www.barneboden.no på bloggen sin er med i trekningen :-)
Se mer info : http://barneboden.blogspot.com/
eller på Facebook

Vil du være med ?
de har litt klær til dame også :-)

♥ Linnie ♥ sa...

Hei :)

Kristiansand dere har tatt sikte på, regner jeg med? =) Blir koselig det.

Sjekk ut denne linken: http://www.scandichotels.no/Hotels/Countries/Norway/Kristiansand/Hotels/Scandic-Kristiansand/?hotelpage=facilities&facilityid=1613

Sitat fra siden:
"

Velkommen til et av våre mest lekne hoteller. Oppholdet her blir et eneste stort eventyr. Vi har aktiviteter for store og små barn. Her kan man se filmer, spille dataspill, tegne, lese og pusle.

Morsomme aktiviteter som du finner her: •Lekerom
•Velkomstpresang
•TV-kanaler
•Lekevert
•Aktiviteter og konkurranser"

Ikke sjekka om de har basseng :)

Google på hotell barn, barnevennlig hotell så kommer det opp litt av hvert :)

Vi setter kursen mot Danmark om 22 dager ;)

Håper dere får en fin tur til sørlandet =)

Klem Linnie ♥

Herman Grans ♥ sa...

Har ingen gode tips desverre, men Sørlandet generelt høres veldig greit ut :) Og shaken såg kjempegod ut!
God kveld :) Hilsen Grete

fryd&forandring sa...

Ååå, så kos.... selvom det ikke er like kos med gravid-formen hele tiden! Nydelig farge OG kjole, kunne tenkt meg å vite hvor den er kjøpt! Eller er den hjemmelaget kanskje? Når er det vidunderet skal komme ca da?!? (nysgjerrig!!)

Kos dere i dyreparken!
Sommerklem fra meg!

Astrid sa...

Jeg kan varmt anbefale Quality Hotel & Resort Kristiansand. Der overnattet vi selv en gang med våre to små. Barnas hotel blir det kalt, og med god grunn; Egen innsjekking for barn, barnesengetøy på rommet;-), egen etasje med lekerom (prinsessehus, klartrevegg, tegning, spill...)utendørs svømmebasseng, lekeplass... og kun et steinkast til Dyreparken -som ligger rett over veien. Vi bestilte hotelpakke med billetter til dyreparken innkludert den gang. Går an å ringe og høre om de har lignende tilbud:-) Eller google.
Lykke til med voksende mage og sørlandstur. Har selv en krabat som ventes i begynnelsen av august,så vi har spennende dager i vente;-)Fortsatt god sommer.
Hilsen fast leser i Skien:-)

Margrethes hus og hage sa...

Så nydelig den lille prinsessen er :) Flott kjole! Koselig å pynte dem opp litt :)
Det blide Sørland er jo et godt alternativ til ferie :) Quality hotell er bra. Det ligger supert til i forhold til Dyreparken. Ellers har du jo "Noas ark": Rica Dyreparken Hotel. Det ligger helt intil Dyreparken og er fullstendig tilrettelagt for barna nå i sommermnd. En overnatting i Kardemommeby er jo også en opplevelse.
Kristiansand er en koselig by med trivelig gågate og kjempekoselig fiskebrygge. Av serverdigheter er en tur i skjærgården koselig. Og du ville garantert like Randesund Lysstøperi, der de har masse fint interiør og klær. En liten kafe og dyr som barna kan hilse på. Kjempekoselig sted!
Håper du er i god form, og at det går bra med Dyreparkenbesøk :) I fjor gikk jeg med stor mage og hadde null overskudd. Det er tungt når det står på, men når det er over, er det over, og delvis glemt, hihi.

Ha en fin kveld :) Hilsen Margrethe

Tone sa...

Hei!! Vi skal også sørover om et par uker, og skal bo på dyrepark hotellet, ligger vegg i vegg med parken. Super beliggenhet, og sikkert greit for deg å kunne gå "hjem" og slappe av hvis det trengs:)) Ellers har jeg blitt tipset om markedet i posebyen i kr.sand sentrum(utkanten) hver lørdag, her skal det visst være muligheter for gode billige kupp:)) Kos deg med magen, sommerklem Tone

Karen sa...

Jeg kan ikke hjelpe deg med hotell, men prinsessen er aldeles nydelig, og dere må kose dere masse på sørlandet!
Jeg har aldri vært der, men jeg skal jeg skal! En gang ;)

Karma sa...

Så morro med baby! Noen ganger er det deilig å ta sommeren som den kommer. Bare nyte de dagene man har.

Ønsker deg en herlig helg!

Klem Kaja :)

tove sa...

Hei hei
Så koselig å reise til dyreparken. Rett over veien for inngangen ligger et barnehotell. Vi trivdes veldig godt der for 12 år siden.
God tur. Kos dere masse
Klem Tove

Anonym sa...

Hei, anbefaler Quality hotell på det varmeste. Var der ifjor. Ligger på andre siden av veien for dyreparken. Gåavstand. Utendørs basseng. Helt supert. Kjempeflott opplegg på kvelden for barn med dans og underholdning. Skikkelig barnas hotell. Beste vi har vært på med tre barn.Så kan du slappe av og se på når showet er. :-))
Mvh.Marit

Anonym sa...

Hei. Anbefaler Quality hotell, over veien for dyreparken. Gåavstand. Utendørs basseng. Topp opplegg for barn med dans og show. Et skikkelig barnas hotell. Var der ifjor med tre barn. Beste hotell vi noensinne har vært på med barn og for barn. Så kan du slappe av mens underholdningen pågår. Mvh.Marit

Anonym sa...

Jeg kan anbefale Rosfjord strandhotell i Lyngdal, like ved Sørlandsbadet! :)