torsdag 5. august 2010

spørsmål og svar


Ikveld tenkte jeg at jeg skulle prøve å svare på litt spørsmål .  Det kommer av og til noen spørsmål i kommentarene, også er det ikke alltid jeg er like flink tl å svare. Det går meg rett å slett  bare litt "hus forbi". Det er selvfølgelig ikke meningen og siden det er flere som spør så tenker jeg det kan være like greit å bare svare felles her med et innlegg. 


Først må jeg bare oppklare noe, for jeg ser det er flere som tror jeg har sydd strykebrett-trekket selv, men det har jeg da alså kjøpt til en billig penge (tror det var 149 for det) på en lekker interiørbutikk i sandnes- som desverre ikke har nettbutikk for dere som ønsker og ikke bor i eller i nærheten av Sandnes, men merket er Chic Antique- så kanskje finner dere det lettere da. Når det gjelder de hvite hjertenonstoppene, så er de kjøpt på Röe Gård i Sverige, så om du er på de trakter en gang anbefaler jeg virkelig en tur innom der. Fantastisk god mat og masse fint interiør- en herlig kombinsjon.

Ellers så var det spørsmål om hvor jeg har kjøpt kurven som jeg har gavepapir i, den er kjøpt på en butikk som heter smak som også ligger i Sandnes, for dere som bor lengre unna vil jeg tro både lobelia og lunehjem har lignende.  Da håper jeg dere har fått litt svar på det dere lurte på og at det ikke bare har gått rett i "glemmeboken" min-  den er nok allerede full så jeg trenger ikke mer der, hihi 

Ønsker dere en videre fin torsdagskveld. Jeg skal titte litt i en inspirasjonsbok jeg har med dekkede bord for på lørdag skal jeg ha folk og da vil jeg kose meg med å dekke et fint bord.

Klem Monica

14 kommentarer:

Hulda sa...

Supert det trekket til strykebrettet. Likte linfargen. Et slikt kan man sikkert lage seg, hvis man vil. :) Lekre bilder!

victoria (huset i byen) sa...

Innom for å ønske deg en herlig kveld, og kos deg med boka og planleggingen av bordoppdekking, blir nok lekkert som alltid, og håper på noen bilder av resultatet til inspirasjon vettu;)
klem victoria

Fru Rosa sa...

Du er så flink å ta bilder:)) Og jeg tenkte det samme som Hulda....kanskje jeg skal prøve meg på å sy ett selv...Det var ihvertfall stilig:) Men her i huset så er jeg ikke så flittig på å stryke, så det blir ikke så ofte at jeg tar frem strykebrettet:)

jeg har et spørsmål om det flotte dukkehuset til jenta di. Var det flatpakket når du kjøpte det? og er det malt hvitt inni? eller er det tapet?

Bloggen din er så bra...en av mine favoritter!!

Ønsker deg en strålende flott kveld:)))

klem fra

Ann Elin

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Kjempefint det trekket....
ønsker deg en fin kveld
eddaKlemmer

sylvia sa...

å bare elsker det stryke trekket,
må spørre frk.olsen om hun kan få tak i det.
klem fra sylvia.
som ønsker deg en fin kveld

Modern Country sa...

Hei Monica, for et herlig strykebrett trekk !! Jeg satt med en gang og funderte på om jeg ikke skulle sydd meg ett nytt. Det trenger jeg virkelig. Det er både hullete, har brente flekker og spor av lim og tekstilfarge.

Aina

Karma sa...

Så fint med svar:) Jeg var en av de som lurte på nonstoppene. Familien har hytte i Strömstad, og hatt det i over 20 år, og så har jeg gått glipp av denne gården! Det har jeg tenkt å gjøre noe med, kommer til å dra dit i løpet av sensommeren (håper jeg)

Takk for tips!
Klem Kaja:)

Livet er heeerlig sa...

Så mye flott du har funnet... Og takk for oppskrift på blåbærkake, herved notert :)
Ha en finfin kveld
*Siv*

Lottemora sa...

Takk for oppklaringen om strykebrett-trekket. Skal sjekke om jeg finner det før jeg begynner å sy sjøl da. Det er jo så lekkert at det nesten kan stå framme hele tiden. Men mangler et matchende strykejern....

HusmorDronninga sa...

Jeg savner virkelig SMAK!! Det var en interiør-bommert å flytte til Ullensaker...hehe.. Men det er vel ikke umulig at det blir en besøkstur til Sandnes igjen en gang..

Ha en super helg!
Klem fra
Kjersti

Nina B. sa...

Ikke noe spørsmål fra meg, bare innom for å ønske deg en god helg med koselig besøk, før vi suser avgårde på en liten sluttferie ;)

Klem fra meg xx

Anette sa...

Hei, jeg bestilte akkurat det samme trekket hos Lille Maison! Hun har, så løp og kjøp ;)

God Helg!

Anonym sa...

Slike hjertesjokolader kjøpte jeg i går på Decorium i Oslo. De har også nettbutikk.

map79 sa...

Hei,
sånt trekk har jeg sett etter en stund. Husker du navnet på butikken, siden det ikke er SMAK? :)