tirsdag 27. juli 2010

Tirsdagspyssel ♥


Idag har det vært skikkelig godt malevær- skikkelig grått. Jeg føler meg litt som de eldre for tiden som ofte snakker om været, hihi men jeg er jo veldig opptatt av det nå også da...Prinsessa har også hatt besøk og da er det greit å servere barna noe som de får matlyst av og som alle liker. 


Hjemmelagde frokostbrød faller virkelig i smak hos både liten og stor. Det er så greit når en har sommerferie for da kan man liksom bruke litt tid på matlaging og man kan kose seg med det. 


Ellers så skrev jeg i forrige innlegg at jeg alltid har håndarbeid liggende ved siden av godplassen min. Nå for tiden hekler jeg en kant på et oldemorsteppe som jeg hadde gjort ferdig for lenge siden men som bare manglet den siste kanten rundt. Jeg hekler en blondekant i hvitt rundt det hele og den vil jeg skal være litt "bølgite" synes det er en fin og romantisk effekt. Fargene har jeg valgt på grunn av at jeg har brukt restegarn og måtte bruke de fargene jeg hadde og fordi det er farger som kan passe godt inn på et prinsesserom. 


Jeg kom på å ta det frem nå fordi jeg holder på å finne frem ting som jeg skal flytte opp på prinsesserommet når vi skal male det, så da gav det meg inspirasjon til å gi teppet en siste "finish". Koselig arbeid når jeg på kvelden setter meg ned etter endt arbeidsøkt med malingen. Nå har prinsessa overnattingsbesøk av sitt søskenbarn som er mesten jevngammel med henne, de koser seg så masse. 

8 kommentarer:

Hulda sa...

Utrolig flott det teppet på sofaen. Hvor har du kjøpt det? Falt virkelig for det. Nydelig det du hekler også. Så fine farger. Likte kassen det lå i, supert. Rundstykkene så deilige ut. Gode bilder fra deg. :) :)

Karma sa...

Det teppet var utrolig fint. Har alltid ønsket meg å lære å hekle... Kanskje du har noen gode tips om hvor eller hvordan jeg kan lære meg det?

klem:)

RoseSommer sa...

Nydelig hekleteppe. Så fint kanten ble. Det har jeg ikke sett før. Smart.
Koselige bilder.
Ha en fortsatt god sommer.

Miss Mette sa...

Hei Monica
Ja, det blir litt vær - snakk om dagen..hihi… Det har jo vært så utrolig ustabil og det har jo ikke blitt skikkelig sommer… Her hos oss er det også overskyet, men ganske bra temperatur. Så veldig deilig ut med rundstykkene dine, nam… tror jeg må ta opp det til i morgen tidlig :) Nydelig oldemorteppet ditt og det teppet som henger over sofakanten ♥ Gratulerer med awarden også, den var velfortjent :) … Kjekt å bli litt bedre kjent med deg, og flott bilde av deg…. og tusen takk for at du deler den med meg, og takk for flotte ord :) jeg skal utfordringen litt senere. Ønsker deg en fortsatt fin sommer… Klem fra Mette

Datt sa...

Herlige farger på bestemorteppet :) Og det teppet over arma på sofaen var nydelig!

Har en drøm... sa...

Så deilig med slike dager med fri og ferie! Lage rundstykker til barna g bare ha goood tid, det er så deilig ♥
Du er så vanvittig flink og hekle, flott teppe!

Klem Line

Hasigamas mamma sa...

Jeg elsker bestemortepper!! Tror nok prinsessa di blir glad for det nydelige teppet!

Ha ei god natt!

klem fra
Lise

lisje astrid's husblogg sa...

Flinkaste mammaen du♥
Frukostbrøda såg veldig gode ut...

Teppet er nyyyydeleg!

Likte kjempe godt bilda frå dei romantiske og vakre stove!


Ønskar gode deg ein fin onsdag♥

Klem frå Astrid:)