søndag 4. juli 2010

Skap nye minner hver dagJeg skrev tidligere at jeg skulle ha et innlegg med noen fine og billige leker til prinsesser, akkuratt det har jeg ikke fått tatt bilde av idag, men det får komme ved en annen anledning.


Vi var jo i selskap i dag, min søster fylte 30 år. Jeg fikk tatt mange fine bilder av min kjære familie, men det som rørte meg mest var bildet av min kjære farfar og prinsessa mi. Hele 85 år skiller dem, barnebarn og oldefar. Dette bildet skal jeg forstørre og skrive ut slik at prinsessa kan ha det på rommet. Jeg er så stolt av min kjære farfar som blir 90 år i år og sprek som bare det.
To skjønne søskenbarn som leker så utrolig godt sammen. Herlige prinsesser.
Det ble mange vakre bilder idag av kjær familie, virkleig fine minner. Etter at jeg fikk speilreflekskameraet har jeg blitt mye flinkere til å ta bilder og det er jeg så glad for. Igår var jeg nede på fotoen og bestillte mange mange bilder som jeg skal scrappe inn i album til prinsessa, jeg kom plutselig til å tenke at det hadde vært utrolig fælt dersom dataen plutselig skulle kræsje, og vips så har jeg ingenting.
Ellers var jeg og prinsessa ute og plukket vakre lupiner idag til å ha på hagebordet, vakkert i vannkannen.
Veldig kjekt å pynte litt ute også, selv om malingsarbeid pågård og det er stiger og lemmer overalt, ja da er det vel ekstra viktig å lage det litt kosleig rundt seg, så glemmer man det andre, hihi Jeg prøver ialefall. Ønsker dere en riktig fin kommende uke, nå er det bare en uke til vi og prinsessefamilien reiser til Sverige, gu som jeg gleder meg.


Klem

9 kommentarer:

Hulda sa...

Virkelig et godt bilde av jenta di og bestefaren din. Det blir et godt minne å ha for både deg og henne. Nydelige kusiner sammen. :) Virkelig søte.

tove sa...

Hei hei
Et nydelig bilde av din datter og farfar. Det må du helt klart henge på veggen.
Nydelige søte kusiner. De er heldige som har hverandre.
Ha en fin kveld
Klem Tove

Frk:Twil sa...

Så koselige familie bilder av både store og små/gamle og unge;-)

Og fy søren så lekkert kjøkkenet ditt har blitt.. Fantastisk.. snakk om stor forskjell.. Skjønner godt du er glad du tok jobben med det, og at du er super fornøyd.. DU har vært KJEMPE flinK!!!! KLemmer fra meg

Bomull sa...

Så herlige levende bilder du viser.
Var ett utrolig herlig bilde av jenta di og bestefaren, virkelig ett godt minne. Ønsker deg en flott kveld :)

FruLisa sa...

Så koselig bilde av barnebarn og oldefar :-)

Nå er vi utslåtte etter både besøk og bursdagsfeiring....burde finne senga, men så er det så godt å bare sitte her i stillheten..

Ha en fin, ny uke.

klem

♥ Monica ♥ sa...

Så koselig bilde av ung og gammel. Jeg har og et bilde der eldste sønnen min sitter på fanget til oldemora si, og det er så gode minner å ha nå når hun ikke lenger er sammen med oss. Skjønne bilder.
Klem :)

Drømmer om drømmehuset sa...

Kjempe nydelig bilde! Et evig minne.
Ha en vidre fin kveld.
Klem fra Christina

Beth sa...

Koselig bilde av oldefar med oldebarn på fanget...,
gode minner å ta vare på...

To søte små kusiner en sommerdag...

Klem Beth...

Min stil sa...

Åh, for ett vakkert bilde. Skjønner godt at du vil forstørre det opp.
Ha en fin dag.
:) Susanne