søndag 4. juli 2010

Finito, punktum, finale...Da var jeg helt i mål, listene og de siste skapene er ferdige og jeg er bare såååå fornøyd (det har dere sikkert forstått allerede, hihi) Jeg kan jo ikke få vist frem kjøkkenet mitt nok nå, og endelig skal det bli en fryd å være her. 


Det er ikke bare et kjøkken, det skal fungere som et rom der man kan slappe av med en god bok i sofaen om man ønsker det, ja man kan jo til og med legge seg nedpå å ta en ettermiddagshvil. Et allrom der man ikke bare trenger å være for å spise.


Tidligere har jeg vært veldig fornøyd med denne kroken av kjøkkenet og egentlig har kjøkkenet hatt et skille, snudde man seg denne veien var det helt min stil, romantisk, nostalgisk og mye dill og nips. Snudde man seg andre veien så man på sorte fliser og et kirsebær-rødt kjøkken... Det har rett å slett irritert meg i lange tider... Men man kunne jo ikke male et kjøkken som ikke er fem år en gang?


Åjoda, alt er mulig om man bare gir det litt tid. Og nå kan jeg snu meg rundt i alle vinkler av kjøkkenet og bare være strålende fornøyd. Nå når jeg er ferdig i dette rommet og det ble så bra, kjenner jeg det kribler etter å gjøre mer. Så jeg er allerede i gang med planleggingen av prinsessa sitt rom på loftet, men det prosjektet tror jeg at jeg planlegger nå, og maler og innreder til høsten eller vinteren. 
Så begynner jeg å tenke på hva jeg skal gjøre når jeg har malt alt i huset, og begynner å bli fornøyd med alt? Vel, da finner jeg vel på noe nytt tenker jeg, for jeg kjenner jeg rett å slett er nødt til å ha noe å ta tak i, hihi Men forløpig er det ingen problem, for her er det jammen meg mye jeg vil gjøre og jeg blir jo så inspirert av alle dere der ute at jeg kommer stadig på noe nytt, hihi. Kurven dere ser på gulvet har jeg til å samle papp i, det synes jeg er veldig praktisk. Et kjøkken må være fint å se på, men vel så viktig er det jo at det er prakisk. 


Dill og detaljer er viktig for meg. Det er med på å skape et personlig preg over hjemmet, ingen har likt og man kan ikke gå over til naboen å finne prikk likt. Derfor synes jeg gamle og antikke møbler er helt unikt, det skal mye til for å finne mange like eksemplarer og de møblene blir jeg bare så utrolig glad i, de betyr noe helt spesielt for meg.


Neste innlegg lover jeg blir noe annet enn kjøkken, hihi, jeg lurer på om det kommer til å bli et innlegg med tips om noen flotte og billige prinsesseleker jeg kom over, jepp jeg er i planleggingsfasen med nytt prinsesserom og da trenger vi masse fint nips, ikke minst er det aller viktigste at prinsessa koser seg og leker herlig lek med dem. 


Ønsker dere en nydelig søndag, vi skal i 30 års dag til søsteren min. Det gleder vi oss masse til. 


klem 

25 kommentarer:

Eileen sa...

Kjempefint kjøkken du har! Var utrulig stilig med sofaen=) Ein veldig god idè!!

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Kjempefint kjøkken du har fått☺
Vart eit heilt anna inntrykk når du malte☺☺ Lyst og romantisk☺

Høyrest ut som du har eit spennande prosjekt på gang på jenterommet...☺

Klem M♥

fru Dyregod sa...

Så flott det ble! Hvordan maling har dere brukt? Og hva maler man egentlig fliser med for å få et holdbart resultat?
Kjempekoselig med sofa på kjøkkenet, da - det var jo helt vanlig før i tida. Husker at et par eldre damer jeg kjente faktisk sov på kjøkkenet.
Nå må du kose deg i det fine sommerværet!

Anitas hus sa...

Så nydelig Monica!!!
Skal si du har stått på å vært utrolig flink. Dette ble rålekkert og jeg skjønner godt at du føler deg mer "hjemme" her.
Selv om kjøkkeninnredningen din var fin fra før, så blir jo dette veldig kræsj med den lyse romantiske stilen du har ellers. Nei, nå får du slappe av litt og nyte resultatet før du setter igang med neste prosjekt;)

Ha en fortsatt deilig sommer:)
Klem, Anita:O)

Det lille huset med druehagen sa...

Den sofa'n ser deilig ut!!! Godt å bruke kjøkkenet til noe annet enn bare å lage mat og spise;) Utrolig hvor mye tid man egentlig bruker på kjøkkenet. Da er det viktig at man har det både praktisk og koselig og at det er akkurat som du vil ha det:)
Kos deg masse nå når du er ferdig. Du har vært kjempe flink!!
Klem Gro-Beate

lisje astrid's husblogg sa...

Hei♥

Eg vil gjerne sjå ifrå ditt lekre kjøken i neste innlegg også;)
Eg har også hatt føre meg omtent berre kjøken innlegg i det siste!
Har hatt ei blå periode der inne;)

Du har fått det sååååå fint♥
Å alle dei lekre romantiske,nostalgiske detaljane...I LOVE IT!
Absolutt det lisje ekstra;)

God søndag♥
Og lykke til med neste prosjekt;)

Klem frå Astrid:)

RoseSommer sa...

Det ble veldig koselig hos deg. Får håpe ikke alle bloggere er på stranda eller i utlandet, men får sett det fine resultatet ditt.
(Jeg sitter ute og blogger...:-)

Fortsatt god sommer!

Anonym sa...

Utrolig fint Monica - skjønner godt du er fornøyd:-)
Ha en fin søndag,
klem Hege.

Beth sa...

Du har all grunn til å være fornøyd med jobben din,
kjøkkenet ble lyst og lekkert!
Ta deg litt malefri nå og bare nyyyt sommeren!

Klem Beth...

Bettum Villa sa...

Vil gratulerre med et nytt og fint kjøkken! Selvgjort er velgjort sier jeg bare :D
Ønsker deg en flott søndag!!
Klem Madelén

Hulda sa...

skal si du har stått på og gjort mye. Kjøkkenet er blitt en drøm! Alt passer fint sammen. Nydelig den gamle sofabenken også. Jeg har gjort litt forandring i gangen.

Anonym sa...

Kjøkkenet er det viktigste rommet i huset syns jeg og det er viktig at det er flott og at det som du sier, kan brukes til mere enn å spise på. Det har du fått til,herlig med den sofaen og det er lyst og romantisk. Du er så flink atte. :)Klem.

Camilla sa...

Nyyydelig kjøkken! Også så flott sofaen passet inn.
Nyt dagene på nytt kjøkken =)

Klem Klem.

Mitt og Mine sa...

For en forandring! Og for en kjempejobb!

Koselig blogg du har - her har jeg aldri vært innom før... ;)

Klem M

Jijji sa...

Nok en gang; kjøkkenet ble kjempefint!
Tror ikke du trenger å engste deg for ikke å få nok prosjekter når du har malt og pusset opp alle rommene. Da er det bare å starte på ny runde. Forandring fryder;) Når man først har et hus, har man et evighetsprosjekt. Jeg er bare halvveis i opppussingen av vårt hus, men har allerede planer for hvordan jeg vil ha de første rommene når jeg starter opp med andre runde med opppussing...

Ha en koselig søndag kveld!

Klem fra Jijji

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Det vart berre heilt nydeleg! No passer alt ilag;) Og den sofaen din er så FIN!:) Sånn kunne eg tenkt meg på vårt kjøken og. Ein benk ihvertfall..med mange puter! Drømme, drømme;)
Lykke til med neste prosjekt! Jenterom er skikkeleg moro å innreie:)
Ha ein fin søndag!
Klem:)

Tone sa...

Det ble jo så flott!!!! Det er jo så kjekt når forandringen synes så godt! Ha en flott søndag, og en deilig kveld:))
KLem

Villasol sa...

Så koselig kjøkkenet ditt ble! Likte den "kosekroken" din. Blir nok mange koselige timer der!

Ha en fin kveld!

Klem Ingunn

mary-ann`s verden sa...

Wow, gjor seg med maling! Flott jobbet :D kjempe koselig kjøkken!

Loppa sa...

Nydelig sofa du hadde der! Drømmer om en slik selv. :)

Datt sa...

Hehe, vi blir nok aldri ferdig, når hele huset er malt vil vi ha en annen farge vettu... :P

Janne Karin sa...

Du har fått et flott kjøkken etter du malte det. Gjorde faktisk det samme selv i fjor, herlig å få det lyst. Ser du har nesten samme sofabenk som meg på kjøkkenet, men min er dessverre så slitt at jeg må få den trekt opp igjen.

Tove `blogg verden sa...

Kjøkkenet ditt ble kjempe flott
: D Utrulig hva maling gjør ; ) Gleder meg til ditt neste prosjekt!
klem Tove

Ann sa...

Heihei! Så fint kjøkkenet ble :-) Lurer også på hvilken maling du brukte, og om det ble "penselstrøk" når du malte (vil så gjerne få det HELT glatt...)
Håper på svar :-)

Monica sa...

Heisann ann:)

Jeg hektet av alle dører. Vasket dem frundig for. Fjerne smuss og fett, og malte med vanlig vannbaswrt maling. Jeg grunnet først og to strøk etterpå. I profilene malte jeg med kost og ellers med rulle, da be resultatt glatt og fint uten å få penselstrøk. Klem monica