onsdag 14. juli 2010

Flotte feriedager i Sverige

Det har vært stille fra denne kanten en liten stund. Det må da virkelig være et godt tegn, vi storkoser oss. Lange, late sommerdager med avslapping så vel som fart og spenning. En god blanding.Vi bor så idyllisk og vakkert at jeg får bare ikke sagt det nok og huset er virkelig en perle. Landlige og vakre omgivelser.Hver dag er en ny opplevelse og vi finner på så mye kjekt sammen. Prinsessefamilien er en fryd å reise med.


Vi finner på ting hver dag og håndvesken er stadig klar for nye utflykter.


Mine nye "clogs" er også gjerne med på utflykter og de er jeg så fonøyd med. Fin kontrast til det vakre gulvet i feriehuset er de også.


Prinsessa storkoser seg hun med, idag har hun vært hos frisøren, det må ha vært en behagelig opplevelse, for det er ikke ofte hun sovner i frisørstolen.
Badebasseng er kjøpt inn, og kommer det sol imorgen (idag har vi nemlig hatt regn og tordnevær, men likevel utrolig godt og varmt), så skal jammen meg det testes ut. En liten fiskestang var også kjekt å ha med seg når pappa tok prinsessa med seg for å fiske etter krabber. Ja denne ferien byr virkelig på mange gode opplevelser og vi kommer til å ha med oss mange gode minner, det er jeg sikker på.

Ønsker dere en videre fin uke. Vi snakkes plutselig.

Klem

6 kommentarer:

Snuskebassa sa...

Høres ut som en herlig ferie. Treskoene var kjempesøte! Gleder meg til å ta dem i nærmere øyensyn! Nå spretter jeg ned på jobb noen timer. Vi storkoser oss, fantastien blomstrer!
Klem fra LIv

Anne Mai sa...

Så hyggelig, hørest ut som dere koser dere skikkelig på turen :)
ha en flott sommer videre :)

sylvia sa...

hei på deg.
nydelige dager dere har,koser meg med dere,bestandig så hyggelige positive innlegg fra deg og prinsessen.
kos dere masse å nyt.
klem fra sylvia

Frk-s-design sa...

Ser ut som dere koser dere masse:) plassen var jo bare hlt nydelig. Og så den fine vesken og skoene. Slike sko vil jeg også gjerne ha:) God ferie videre..
Klem Frk S

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Det høyres ut som om de har det fantastisk! Herleg:) Sånne tresko er kjempesøte. Eg og har lyst på;)
Neste fredag reiser vi til England, blir godt å kome seg litt vekk!
Kos deg vidare!
Klem:)

Fjordheim sa...

Gratulerer så mye med dagen.
Kos dere på tur :)