lørdag 17. juli 2010

Den siste hele dagen i Sverige

Idag er det den siste hele dagen vi har her i Sverige. Vi vender nesen hjemover igjen imorgentidlig. Dette har vært en helt fantastisk ferie, og det har vært mange kjekke opplevelser for både liten og stor.

På torsdag var vi blandt annet i Liseberg. Prinsessa var kjempetøff og ville oppi den ene karusellen etter den andre, hun storkoste seg.


Liseberg var en flott opplevelse. I begynnelsen så bare lavet det ned med regn, vi sprang under der det var tak og hastet i vei for å finne oss de fantastiske regnkappene, hihi. Men det tok ikke lange stunden før solen skinte og temperaturen var det ingenting å si på, utrolig varmt og godt.


Vi har også fått sett mange fine kystbyer, Smögen var en veldig fin by og det var koselig og russle nedover bryggen med butikker, byliv, båter og vakre hus.Igår var vi i Nordens ark, en helt grei dyrepark. (MEN vi er nok litt utskjemte med dyreparken i Kristiansand som bare er helt fantastisk), for denne mener jeg ikke kunne sammenlignes med dyreparken, men likevel en grei park og vandre i. Senere bar det innom til noen antikkbutikker også var vi på resturant og feiret dagen min. Det var en koselig dag. Vi har fått ladet opp batteriene og når vi kommer hjem roper malerkosten på oss, hihi.

Jeg har desverre ikke hatt andledning til å besøke dere så mye iløpet av ferien, så jeg gleder meg masse til å komme hjem og sette meg ned og virkelig bare nyte deres vakre blogger og endelig få legge igjen litt kommentarer.

Ønsker dere alle sammen en videre fin lørdag.

klem

9 kommentarer:

Snuskebassa sa...

Høres ut som en fantastisk ferie, Monica :-))
Spesielt alle turene innom loppis og andre snaisne butikker :-)

Anonym sa...

Kos deg masse den siste dagen på ferie:) Ja vi som er vant med dyreparken er nok litt bortskjemte, det er en fantastisk park..
Ønsker deg en fin sommer dag og god tur hjemover igjen:)

Klem Anita

Elin sa...

Gratulerer med dagen din:) Hørtes ut som du hadde en flott dag:)

God tur hjem igjen:)

Klem Ea

Beth sa...

Høres ut til å ha vært en perfekt ferie for både liten og stor,
så herlig!
Nyt den siste dagen!

Klem Beth...

Anonym sa...

Hei. Ser ut som om dere har hatt en herlig ferie ,koselig det bilde hvor de store jentene leier den minste mellom seg. :)Klem.

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Takk for sist =))

Håper dere får en fin siste dag i Sverige.
Stemmer det at du hadde bursdag i går??
I så fall "grattis på etterskudd" ;)))

God Tur hjem igjen..
KLem

♥ Monica ♥ sa...

Håper dere har hatt en fin siste dag i Sverige. Gratulerer med dagen! Høres ut som det ble en koselig dag.
Klem Monica

Høvebakken sa...

Ser ut til at dere har hatt det kjempe bra:))

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Det høyres ut som ein herleg ferie!:)
God tur heim til målekosten;)
Klem:)