fredag 15. januar 2010

Kreativ Blogger

Jeg er så heldig at jeg har fått denne flotte awarden av Datt og av Astrid. Tusen hjertelig takk begge to, dere er skjønne! :)Med awarden følger denne oppskriften:1: Kopier awarden på bloggen din
2: Link til personen som gav deg awarden.
3: Fortell 7 interessante fakta om deg selv.
4: Velg 7 andre bloggere som du sender awarden videre til.
5: Link til deres blogger.
6: Legg igjen en kommentar i bloggen deres, så de får vite om awarden


Synes det der med 7 interessante fakta om meg selv er utrolig vanskelig. Kanskje jeg ikke er så veldig interessant, hihi... Men her kommer noe iallefall (legger med litt bilder underveis, har ikke så mye med det som står der egentlig...)

Det er nå i seneste tid min interesse for interiør har dukket opp for fullt, men nå har det blitt en stor lidenskap og hobby for meg♥ Jeg er skikkelig "pysite"/"pinglite"- redd for edderkopper, liker ikke ting som snurrer fort, bader ikke ute dersom det ikke er ekstremt varmt (det er AAAALT for kaldt i Norge iallefall)....

♥ Jeg elsker Greys Anatomy- og lever meg såpass inn i serien at jeg gråter når det er noe trist!! (har vært veldig mye trist i det siste der, helt grusomt!!)


♥ (Hei, jeg heter Monica og) Jeg er en shoppoholiker- og om det er lenge siden jeg har shoppet så får jeg mesten abstinenser. (men jeg er iallefall ærlig og innrømmer det)

♥ Jeg elsker å få gaver, men koser meg like mye med å gi gaver. Jeg elsker å dille med gavene og pakke dem inn. (jeg elsker vel egentlig å dille med det meste, hihi

♥ Når det gjelder interiør har jeg en stor forkjærlighet for alt som har med hjerter å gjøre, elsker hjerteformen. Jeg kjøper ofte ting med hjerter, blomster og engler- og jeg får aldri nok i "samlingen".
♥ I min "ungdomsperiode" skulle jeg prøve å være litt "tøff", så jeg har hatt piercing i øyenbrynet (tro det eller ei) Den gikk fort ut og jeg angrer den dag i dag, siden jeg har et "hakk" i øyenbrynet etter den fortsatt! 

Jeg vet det står at jeg skal sende denne videre til 7 andre, men jeg ser det er veldig mange som har fått denne etterhvert så jeg velger å dele den med dere som er innom, så får dere velge om dere vil ta utfordringen eller ei.

Ønsker dere alle en videre flott fredagskveld, selv skal jeg kose meg med en ny bok jeg har kjøpt, vakre hjem og interiør og mokkakuler!!


10 kommentarer:

lisje astrid's husblogg sa...

Hei Monica:)
Takk for kos helsing frå deg:)
Min favoritt er amber honey!
Prinsessene har rose i stua si,som dei er veldig glad i:)
Sååå god din kveld hørtest ut:)
Eg har lånt bok med største prinsessa:)Twiglight sagaen..Kjempe kjekke bøker(har sett fimen)men bøkene er som vanleg betre enn film!Lettlest jente roman;)
Har ein tendens til å sitte altfor lenge med data om kvelden,å søv deretter mindre og dårlegare..Etter at eg starta oppatt med lesing før leggetid er søvnen masse betre:)
Kos deg masse i helga:)
Klem frå Astrid:)

Kreoline sa...

Hei M., koselig lesing om deg, herlige vårbilder under. Ikke mye som minner om vår ute iallefall, godt vi kan ta den inn. Kos deg i helgen, klem fra Mona.

Datt sa...

Greys Anatomy er et høydepunkt, har ført til mange tårer hos meg også! :) Har du fulgt med Private Practice også? Jeg liker faktisk den enda bedre! :D

lottens vita och gröna sa...

hej monica, kul att veta lite om dig, stort grattis till awarden!
jag är med en riktig snyftis när det gäller sorgligheter i tvprogram! varmkram lotten

frøken olsens drømmer sa...

Gratulere så mye,er bare innom for å ønske deg er fortryllende helg
;))'men nå du var imme på den serien,som du vet...jeg håper virkelig hun overlever,vil jkke være helt den samme uten..
klem fra meg;))

Fru Luna sa...

Gratulerer med award! Endelig fikk jeg tatt en bloggerunde innom deg og sett hva du har gjort i det siste. Det er alt for lenge siden sist jeg fikk tatt en slik runde! Går det bra med deg da?
Ønsker deg en flott helg!
Klem

Guttemamma sa...

Grattis grattis og gøy å lese om deg!! God helg og klem

Sköna o Gröna Ting sa...

Grattis till Awarden du fått.., visst blir man glad!!!!
Den är du väl värd, du har en jättefin blogg...

Önskar dig en lång och skön helg
Kram
Marianne

Anne sa...

Hei hei!
Så koselege innlegg du har skrive i det siste:) Veldig morosamt å lese om deg, føler eg blir litt betre kjent med deg.
Så må eg spørre deg om korleis du klarar å halde hjarterankane så flotte! Kor ofte vatnar du dei for å halde dei så skjønne?:)
Ha ei herleg helg!
Klem Anne:)

Anonym sa...

Hei Monica :) du æ ikke alene om å være shoppoholiker selv har jeg vært det tilsammen i seks år, men etter skilsmissen hadde jeg ikke økonomi til å shoppe. X kona mi hadde en bra betalt jobb men det er jo ikke mye å hale der nå :( nå sitter jeg igjen med ingenting å handler det meste på fretex å sånne steder.
NAV trygden strekker ikke så veldig langt :(
Håper ikke du havner opp i samme knipa som det æ e i.
Lars Gaute i Nord.